Баба Марта се задава- на февруарчетата здраве и късмет тя ще раздава! (43)

• 30 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Приемате ли блудни синове  Rolling Eyes Не хвърчат развалени яйца, явно приемате!  Mr. Green

Та здравейте! Simple Smile
Сигурно съм най-смотаната работеща майка, ама никак не мога да се организирам. ooooh! Прибирам се, проверявам домашни, да чуя едни новини и.... ей го дошло време за лягане.  Crazy Събота и неделя традиционното чистене, готвене, 'начи имам чувството, че изхранвам полк  Crazy и упражнения по математика, български и английски със Софи. И докато се обърна, няма уикенд, няма Гявол  Crazy

Честито на всички, чиито празници пропуснах! Да са живи и здрави, много щасливи  и успехи във всичко да пожънат! Паралии, с кариера и да сбъднат всичките си мечти   bouquet

Калина е болна, с възпалено ухо е, аз от две седмици, може да се каже, че почти не съм спала... освен ако 3-4 часа сън се брои за нещо. Спи ми се, ама явно в нЕкой друг живот ще се спи. Мисля няма нужда да споменавам, че темичката ми лиспва ужасно много, както и мамите в нея. Така или иначе, още месец и ще ме преместят на по-закътано местенце, та може би ще имам възможност поне да се обаждам, че сме живи.  Rolling Eyes

Калина май почва офанзива по кучешките зъби. Крива е здраво! Освен това, я почва бебешкия пубертет и е на моменти не-тър-пи-ма! Но това е положението, около година-две и пубертета ще отмине  Mr. Green Само се моля, Господа да ме дари с търпение, че не ми е много силна страна  Crazy

В работата - навлизам с бурни темпове, според мен след 3 месеца ще съм ОК и ще съм възвърнала формата си. Но напредвам, съответно се кефя. Не съм най-тъпата във фирмата, само по себе си това е постижение   Mr. Green, но аз съм максималист  Laughing

Какво още - още щях да ви пиша, но съм тотално изтрещяла от преумора. Щото на всичкото ми безсъние имам работа за целия китайски народ, че махни другото, ми и Индийския и братския Съветски мога да включа, ще им намеря задачки.  Crazy Срам ме е да ви пиша "до скоро", защото като се виждам колко съм организирана, май няма да е никак скоро ...

Много целувки на прекрасните ни дечица, на бебчетата - Ния и Вики и Рая! Чакам Мери да се похвали като му дойде времето, ако не се появя - Мери стискам палци, мацка, леко раждане и прекрасна кукличка  Hug Сашкова - при теб да протича безпроблемно  Hug и се пази  Hug

Хубава вечер на всички!  Hug Hug Hug

# 106
Слънчо, тази сутрин си мислех за теб! Hug
Ей, да взема тото ли да пусна, к'во ли... Joy
Много ти се радвам и не яйца, ами много поздрави ще ти изпратя! Оправяйте се и до скоро! Wink

# 107
благодаря на всички за прекрасните пожелания към Амели, за вниманието и радостта, която винаги ми подарявате!  Hug  Heart Eyes щастлива съм, че ви има!
днес се събрахме в домашна обстановка, беше приятно! малката получи много подаръци, кокетничи, глези се, изобщо разбра, че днес светът около нея се върти и се възползва максимално Simple Smile лошото е, че кашля и дано се оправи до събота, когато ще е голямото парти, че не ми се мисли иначе.

юхуу, нашият /родителски подарък/ е като вашия. прие се с възторг  Peace вярвам и диди ще се кефи.
танче, разбирам те напълно. и аз съм от отбора ревнивки. стискай зъби до март месец. радвам се за напредъка при ния. ако решите да пътувате със самолет, ще си я сгушиш в слинга и кърмиш. аз съм летяла с амели до сега 8 пъти. най-лесният и безпроблемен полет бе, когато тя беше най-малка. летя за първи път като беше на 5 месеца. сука и спа през цялото време. това не го мисли толкова.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

зациклих тука  Sick

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
отивам да легна, че съм ужасно уморена!

до утре, бърборанки-сладуранки

# 108
  • York
Копирам питанката си и тук:

Дами, ще правим ли Февруарски събор 2012? Simple Smile

И понеже не се съмнявам в отговора идеята ми е всяка от вас, която има желание да помисли над въпроса кога и е най - удобно от към отпуски, деца, мъже, празници и делници и т.н. Simple Smile

# 109
  • Варна
Добро утро! Simple Smile

# 110
Добро утрооооо, благодаря за кафенцето! Grinning
Сиянче, днес плодов ден ли ти е?
Понякога, все се каня да пиша колко ободряващо и стоплящо ми идваха снимките ти от далечните страни. За събора- за, разбира се.
Таньорче, как си, мила? Събери сили тези няколко дни, докато отпътува, да не се изпокарате, пък после като се успокоиш, ще вземеш най-правилното решение.

Днес съм предвидила да купя и изпратя мартениците Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 10:13 от Amica

# 111
Аник, да ти е жива и здрава!  bouquet

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 12:01 от Любезна

# 112
Айде да не ви мъча - 120 лв.
Shocked Rolling Eyes Shocked

...и добро утро! Wink

# 113
Айде да не ви мъча - 120 лв.  bowuu

Айде, честито! Супер-мега-гига вълшебни трябва да са...

# 114
  • Варна
Amica как само ме разгада!  Grinning

Днес времето отново е чудесно! Дано вече все така се задържа, че да разхождаме дечурлигата!  Wink

# 115
  • offshore & overseas
Любезнич, щях вчера да тъ ръчкам да съ отчетеш, а ти най-сетне изплю камъчето. Явно ти е трябвало малко време да се осефериш. На мен поне тая сума щеше да ми дойде като огромен шок. Да не говорим, че не бих могла да я предвидя и щях да се изложа грандиозно, като си взема максимум 50 лв., колкото би ми подсказъл разума. Ама моя разум очевадно се е бъгнал, щом става дума за хомеопатия.

Ей затва не ги обичам тия, хомеото, защото са си едни долни търгаши! #Cussing out Дано не съм права и дано капките помогнат, кой знае пък. Praynig Но дори и да помогнат, тази сума е просто... не знам. Мимс, не ми се сърди, но много ме е яд.  #Puppy dog

Дано сте здрави оттук насетне! Дано сме здрави всички, всъщност!! Flowers Four Leaf Clover

Тъй, аз днес носена от попътен вятър (буквално ми духаше изотзади и ме побутваше в правилната посока, дан зема да кривна случайно), се озовах в едната банка, после в другата. И отново със срам и румени бузи Embarassed ще си призная, че съм патка застреляна или муа без глава, което по ви харесва. Вчера си загубих картата, към която изтеглих парите от PayPal. Нали ги чакам от вчера пустите парЕ, та я разнасям навсякъде с надежда да мога да изтегля, в мига, в който додат и да се разплащам наляво и надясно, пък то... Та така, от ПИБ ще ми издадат карта за 5 работни дни.

И в тая връзка, но и не съвсем, картата от ОББ още не ми е готова и ся ще звънЪ на националния им телефон, за да питам какво да правя, защото си искам 50-те долАря. Ми, срам ме е, но си ми трябват, беее!!! Ами, каквато и да е причината, имам право да съм възмутена!! Да видим ще ми го признаят ли. Twisted Evil

# 116
  • София
Дюдю!  Crazy

Благодаря за кафето и закуската!  Hug

Аз не че имам какво особено да споделя, освен да ви поздравя всички и специално Слънчи, която намери за един чаршаф.   bouquet

Понякога, идеята за събиране е много добра, дано тази година да успеем да се присъединим.  Praynig

120лв. за капки?!  smile3544

# 117
  • София
леле Мимс, ти ме разби с тия 120 лв. Аз като се обадих на един хомеопат ( шефката ми от години си лекува децата при него, а тя не се доверява на кой да е), той човека дойде на място, преглежда я 1 час, разпитва мен още толкова за какво ли не, като се почне от бременността та до момента и ми взе 50 лева. Сега вече при нужда му звъня по телефона, обяснявам му какъв ни е проблема и той ми казва какво да взема.
Доволна съм много, а и на Андреа явно добре и повлияват повечето хомеопатични.
Дано поне тия пари да са си заслужавали  Hug

# 118
  • До Балкана
Момичета, не мога да прочета нищо, за да коментирам, но влизам с молба за коментар. Взех на Бо кръвните изследвания и HCT (хематокрита) му е стотици пъти завишен. реф. стойности за неговата възраст са около 0,30, а той е с 32,4 - имате ли идея по въпроса, защото педи е извън града и ще се видим чак в понеделник!  Sad

# 119
  • offshore & overseas
Ир, тия парЕ са за преглед-интервю, плюс капките, но пак ми се видят много. Shocked Shocked Shocked

Захванах King Rat, м/у другото Wink

Хайде, да почерпя, че най-сетне ми дойдоха парите! Първа част от Одисеята - успешно завършена. Ся започваме втора част.

Днес ми е тестян ден.

Не са нитратни, гарантирам!

Общи условия

Активация на акаунт