Та здравейте!

Сигурно съм най-смотаната работеща майка, ама никак не мога да се организирам.
Прибирам се, проверявам домашни, да чуя едни новини и.... ей го дошло време за лягане.
Събота и неделя традиционното чистене, готвене, 'начи имам чувството, че изхранвам полк
и упражнения по математика, български и английски със Софи. И докато се обърна, няма уикенд, няма Гявол 
Честито на всички, чиито празници пропуснах! Да са живи и здрави, много щасливи и успехи във всичко да пожънат! Паралии, с кариера и да сбъднат всичките си мечти

Калина е болна, с възпалено ухо е, аз от две седмици, може да се каже, че почти не съм спала... освен ако 3-4 часа сън се брои за нещо. Спи ми се, ама явно в нЕкой друг живот ще се спи. Мисля няма нужда да споменавам, че темичката ми лиспва ужасно много, както и мамите в нея. Така или иначе, още месец и ще ме преместят на по-закътано местенце, та може би ще имам възможност поне да се обаждам, че сме живи.
Калина май почва офанзива по кучешките зъби. Крива е здраво! Освен това, я почва бебешкия пубертет и е на моменти не-тър-пи-ма! Но това е положението, около година-две и пубертета ще отмине

В работата - навлизам с бурни темпове, според мен след 3 месеца ще съм ОК и ще съм възвърнала формата си. Но напредвам, съответно се кефя. Не съм най-тъпата във фирмата, само по себе си това е постижение
Какво още - още щях да ви пиша, но съм тотално изтрещяла от преумора. Щото на всичкото ми безсъние имам работа за целия китайски народ, че махни другото, ми и Индийския и братския Съветски мога да включа, ще им намеря задачки.
Срам ме е да ви пиша "до скоро", защото като се виждам колко съм организирана, май няма да е никак скоро ...Много целувки на прекрасните ни дечица, на бебчетата - Ния и Вики и Рая! Чакам Мери да се похвали като му дойде времето, ако не се появя - Мери стискам палци, мацка, леко раждане и прекрасна кукличка
Сашкова - при теб да протича безпроблемно
и се пази 
Хубава вечер на всички!

щастлива съм, че ви има!
вярвам и диди ще се кефи.

Дано не съм права и дано капките помогнат, кой знае пък.
Но дори и да помогнат, тази сума е просто... не знам. Мимс, не ми се сърди, но много ме е яд.