Отговори
# 135
Днес е Сирни Заговезни, така, че искам прошка ако съм обидила или засегнала някой волно или неволно Hug Бъдете здрави.  bouquet

Хубав ден и слънчево настроение.  bouquet

# 136
Днес е Сирни Заговезни, така, че искам прошка ако съм обидила или засегнала някой волно или неволно Hug Бъдете здрави.  bouquet

Хубав ден и слънчево настроение.  bouquet

Hug Hug Hug

Простете и от мен  omm omm omm

# 137
Простете и от мен,мили момичета! Hug  bouquet

Джос,явно за тази година съм станала некъв терминатор JoyНо знаете тя реално не е оставяна почти никъде докато не почна да лази,все ми е била в ръцете.Та явно тренинг сериозен сдобих.Половинката е 90 кг и твърди,че се уморява да я разнася ooooh!Предполагам,че ще си патя от кръста както майчето ми сега,но какво да я правя.Кефи се много повече да не е в количката и аз й угаждам на акъла.Поне да ходи стабилно вече та да я пускам повече.Вчера вървя за малко ама все по тревата,снега,по сухото на тротоара- не JoyНо днес по примера на Мари мисля пак да я пробвам в количка...може пък да е забравила,че я дразни:)

# 138
Простете и от мен!  Hug
От утре пак се разваля времето..., а днес дори без шапка тичахме по площадките...

# 139
Прошка искам,прошка давам,
понякога и аз ранявам,
ръка приятелска подавам!
За грешките се извинявам Hug

Не съм писала отдавна,но все ред не остава....изгорената ръчичка почти мина, все още я мажа. Избиха най-сетне и 2 долни кътника Laughing При моето зверче никакъв ред от към ваденето на зъби Crazy Сложиха ни и ваксината,за сега е добре  Praynig даже и темп. не е вдигал. След 3 месеца ни вика за петкомпонентна ваксина. Ставам да замеся една питка,докато малкия и баща му спат Laughing

# 140
Здравейте!
Простете ако съм ви обидила с нещо!
Днес пак ходихме на дерматолог. Не се потвърди диагнозата атопичен
дерматит. При нас говорим за генетична педразположеност, коятоу ж ще израстем до 5 годинки

# 141
Аз също искам прошка ако съм обидила някой или съм казала нещо не на място!

# 142
Простете и от мен !  Hug

# 143
http://www.segabg.com/article.php?id=588773

Една много интересна статия, за възпитанието на децата във Франция и Америка...Мари остава да сподели дали е така във Франция, че ми звучи досто утопично.... Crazy

# 144
Поли, да за френското възпитание съм съгласна, описано е много точно.Но пък има и друго, май по-скоро децата се възпитават от детегледачки и в крешове.Майчинството е много кратко и обикновено майка от средната класа се връща задължително на работа а детето се оставя на детегледачка от бебе.По детските площадки по които сме играли със Дая има всичко друго но не и французойчета-араби, черни, португалци, поляци и тн,, но пък наистина ми е правило впечатление , че фр. деца са възпитани добре, сега като прочетох си отговорих на някой въпроси. Simple Smile

Много ми харесва системата им в училище, по мои наблюдение децата с удоволствие ходят на училище.Нямат домашни, детските градини и училищата почиват в сряда, събота и неделя, изобщо обстановката в класните стаи е много приятелска между учител-ученик.Аз нямам такова впечатление за нашата  училищна система, поне по моето време. Simple Smile

Каката е в къщи, имали скарлатина, но аз не държа да я спирам от градина, ако не ги разпуснат групата ще я пусна да ходи.
Лек и хубав ден.

# 145
  • София
Сигурно д-р Спок се обръща в гроба от тая теория  Grinning
Не че съм много запозната с теориите му, но знам, че той е против казването на "НЕ" и авторитетите - нормално е, той е американец.

На мен теорията ми харесва като цяло, но без да съм живяла във Франция мога да кажа, че чак по национален принцип не знам дали може да се обединяват нещата - край, франсетата са свръх възпитани.
Вярно е, че е манталитет, но драстинчни разлики може да има между араби и бели, мюсюлмани и християни, да речем.
Но да се изкарва една нация като пример за подръжание е смехотворно.
Сигурна съм, че швабите имат също добри практити, но всичко си е семейна средаPeace

# 146
Влизам само да кажа че сме планувани за края на март. Нещо ми е сдухано и няма да пиша по темите.

# 147
Бебеш  Hug дано до тогава се запазите здрави и ви приемат нормално, не по спешност и всичко да минава вече и да се възстановява малката Тея. newsm17 newsm10

# 148
  • София
Bebeshondel,  нали знаеш, че имаш пълна подкрепа от нас. Гледай си детето и когато имаш време и желание пиши - винаги ще те изслушаме с разбиране.  Hug

# 149
Бебешондел, с вас съм и ви изпращам много, много позитивна енергия!  Hug Hug

Момичета, аз за мъничко, само да почерпя... днес навъртам още една обиколка.

Общи условия

Активация на акаунт