Отговори
# 120
Deskata_Petrova   ,добре дошла   Hug
sisonder  ,много неприятно е това ,че са откраднали количката ,луди хора колкото искаш  #Cussing out
mari:) ,  трети компютър  Shocked  ,ужас .
Бебешондел да се оправяте и вие ,ей край нямат тези болести  Hug
Нашите сополки не текат както оня ден ,но има и с аспиратора е голям зор ,рев та се къса докато изсмуча сополите.Но пък аз взех да чувствам парене в гърлото и трябва да взема мерки.
 Хемоглобин ни е 118 ,но пък от кухнята и супите и  манджите са с месо,само телешко ,отскоро взеха един ден в седмицата и с пилешко да готвят.Единствено в понеделник и петък има нещо постно.Иначе давам каша елда на Хип ,с масло и сирене за закуска, тя има ли оцветители ?
Днес сме сами с малката ,сега е до мен ми  бута клавиатурата,мислех да почистя,но дали ще ме остави не знам, бута се в краката ми постоянно и каквото пипна или  правя и тя иска  Crazy
Топло е навън, но излезе страшен вятър и няма да можем да излезем ,дано до следобяд да спре ,че да излезем да пощъка навън. Ставам ,че със сълзи взе да реве ,напоследък е много сръдлива  ooooh!
Приятен и усмихнат ден от нас!

# 121
Благодаря Ви за подкрепата, момичета!

iliyanamos точно към такава съм се насочила и аз. Единственото, което ме притеснява е, че няма зимно чувалче. Само да попитам нещо - тази няма напълно легнало положение нали?! Не, че малкия не може да спи и на 151 градуса наклон, но все пак ми се искаше и чувалче.

# 122
Ели,как е Тея?Няма ли шанс за заминаване утре?Дано сте по-добре! Praynig

Сисондер,много гадно!И ние сме в сравнително нова малка кооперация...да бе нова...нова беше като се настанихме преди 14 години... #CrazyУжас как са минали...Та сме малко на брой съседи...И на съседките им окрадоха количките преди време. ooooh!Държаха ги в едно помещение с ключ,че няма асансьор и до 4-ия етаж едвам катерим с детето...камо ли количка...Аз си я държа в гаража ама...кой знае...

Пипи,благодаря ти HugТо излиза,че могат вече да си ядат зрънцата цели...ама аз що взех брашно?

Джос,знаеш и аз не съм сред най-работливите...и готвещи мами HugНо това става наистина лесно hahahaМакар ако ми се каже,че нещо е в пъти по-добро,ще изровя земята и това ще правя.Но не ми се вярва да е чак толкова голяма разликата.Аз не съм намирала на Хипп инстантна каша,чиста елда,а само с плодове вътре.А тя не ги яде тези вече.И затова реших да слагам по малко чиста елда към плодово пюре та да се излъже...Сега преди да заспи така хапна малко с пюре от круша и праскова.

# 123
За съжаление вчера звъннах да кажа че сме болни, инче моожеше да исем, защото днеска е все едно нищо не е било

# 124
Бебеш, а не можеш ли да звъннеш пак? Може би под наблюдение няколко дни ... знам ли ...
Икаменова, горещо препоръчвам цитросепт за гаргара! Страшно е!!!

# 125
За съжаление вчера звъннах да кажа че сме болни, инче моожеше да исем, защото днеска е все едно нищо не е било
Бебеш, важното е, че Тея е добре. Дата пак ще насрочите. Ние преди нова година изкарахме еднодневен вирус. Гошко вдигна 39С вечерта, на другия ден му нямаше нищо. После аз, после ММ, само каката пропусна.

Случая с количката е меко казано неприятен  Close Това са хора от малцинствата, дето си търсят превоз за боклуците. Нашата количка преди 4 години беше много скъпа. С голяма доза страх я оставих на площадката пред асансьора, защото той не стига до нашия етаж. Нямаше как да я влача по стълбите, нито къде да я сложа. Така си стои 4 години и не са я пипнали, чист късмет. Оставям я с всички аксесоари, кошове и т.н. На полуетажа понеже няма други съседи си държа триколка, другата количка и шейна  Embarassed Кога ли ще изгоря групово  Joy

# 126
Не знам кое е важното вече, нервите ми просто не издържат на това чакане и постоянно променяне на обстоятелствата. Кардиоложката при последния преглед преди дни каза, че от сърцето почти не стига кръв към белите дробове, само благодарение на разклоненията на белодробната артерия е още жива. Не знам дали че е здрава ми е голямо успокоение, като знам че утре може съвсем да се измести белодробната артерия и вече да не достига никаква кръв... Та това че ще получа друга дата не ме успокоява особенно.

*** Lady N *** под наблюдение, с вирус, в отделение пълно с бебета след операция? Определено ще ни вземат.

# 127
Бебеш кураж мила майчице, само това мога да ти кажа.

А сега да питам дали някой няма телефона на др. Божилова от детската неврологична болница?

# 128
Не знам кое е важното вече, нервите ми просто не издържат на това чакане и постоянно променяне на обстоятелствата. Кардиоложката при последния преглед преди дни каза, че от сърцето почти не стига кръв към белите дробове, само благодарение на разклоненията на белодробната артерия е още жива. Не знам дали че е здрава ми е голямо успокоение, като знам че утре може съвсем да се измести белодробната артерия и вече да не достига никаква кръв... Та това че ще получа друга дата не ме успокоява особенно.

*** Lady N *** под наблюдение, с вирус, в отделение пълно с бебета след операция? Определено ще ни вземат.

Weary Права си!  Hug

# 129
Супер,че й няма нищо,Ели,но това дето казваш...Натискай ги за по-скоро тогава...Не може ли някак тези дни съвсем да се изолирате сами?Де да знам..казваш,че малкия дори не вижда деца...Вашите ако трябва с маски да ходят,знам ли...Да се закрепи няколко дни и да дойдете.

А това,че нервите не ти издържат е напълно разбираемо,мила!Предполагам,че и ти си тотално затворена,както е и при мен.То и с кърменето е ясно,че си затворена...А тя не е добре освен всички други обичайни грижи,които ни изтощават...Предполагам не се виждаш с никой само да сте здрави.А това ни стоене само с децата до известна степен ни разклаща нервите.То и ние сме хора,имаме нужда от разговори,от почивка.Любимо ми е като ми се каже,че то отгледано вече дете...и какво толкова???А аз нямам секунда да отида до тоалетната просто защото е буйна много.Или че седя до нея,за да се наспи хубаво...Сигурно може да е и по друг начин,но така се случва...

Ти сега,извеждаш ли я като се затопли?Да ти кажа само една разходка,няма и час,нищо че я нося на ръце и съм смазана накрая,ми действа супер!При ъова обикаляме сами.Та ако не е противопоказно,излизайте малко.И не можеш ли поне за мъничко когато няма да я кърмиш час-два да излизаш самичка?Майка ти сигурно може да я занимава толкова...или половинката...Той би трябвало да е посвикнал покрай Явор..Моят човек направо му е страшно да останат сами и аз нищо не предприемам.Но като остане дори за час с бабата, после съм като нова.Даже едвам изкарвам два часа навън и искам да се връщам:)Почивка си е някаква...

Кураж,Ели и дано всичко се развие вече по най-добрия начин!

# 130
Ели, и от мен кураж.Дано по-бързо се оправи малката бонбонка , да мине повече от добре операцията и всичко да остане зад гърба ви. PraynigЗа теб сигурно е много изморително да кърмиш толкова често но пък със сигурност малката принцеса се успокоява много на гърдата на най-обичания от нея човек.Дано да имаш кой да ти помага, че с две малки дечица и сега с грижите покрай Тея не ти е лесно. Hug

Ние днес излизахме, Аля толкова отдавна не я бях качвала в количка, че забрави , че не иска да стои Laughing и през целия път мирува.После седнах на една слънчева пейка накърмих и и я приспах, та на спокойствие избирах мартенички. LaughingМои познати вече ме питат няма ли да я отбивам, но аз мисля до към две годинки да продължаваме с кърменето,ако до тогава тя сама не се отбие,но като гледам няма намерение.

# 131
Ели, миличка редовно чета и тук и в детско сърце за Тея и се моля всичко да е наред, спокойно! давайте си кураж! може да е било за добро, че я отменихте сега... казаха ли ви нова дата?
.. всички стискаме палци и се молим всичко да минава в най-скоро време по възможно най-лекия начин  Heart Eyes Hug
Целувки на всички :*

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 18:11 от Nik0leta*

# 132
# 133
  • София
KalinaZ, как успяваш да я носиш Ая?  newsm78
Аз Филип не мога грам! В къщи да го преместя от тук до там - ок. Но повече не мога.
Днес, понеже мъжа ми ходи на спорт в събота сутрин и баща ми ми предложи да изведем Филип без количката, той да го носи, за 30-40мин.
Ходихме и на пазар и като трябваше да го гушна при касите, за да плати баща ми и 7-8мин ми се видяха векове!  Confused
Кръста ми като отсечен го чувствах, едвам го издържах, а ти как разнасяш Ая из квартала, направо не си представям!!!
То аз не съм слаботелесна, нито Филип е повече от 10кг, ама на........
За елдата - права си! Ще видя рецептата от pipi_mb и ще пробвам някоя неделя, когато нямаме кухня, пък да видим дали ще се яде.

Бебешондел, големи изпитания са при вас. Сигурна съм, че търпението, грижите и куража ти ще бъдат възнаградени със здрава и щастлива Тея!  Simple Smile

Nik0leta*  Hug  Hug  Hug

# 134
Привет на всички! Все още никой не се е разписал в темата. Сигурно, защото навън е истинска пролет   Nature Sunny и е само за разходки. Хубав, слънчев и спокоен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт