sisonder ,много неприятно е това ,че са откраднали количката ,луди хора колкото искаш
mari:) , трети компютър
Бебешондел да се оправяте и вие ,ей край нямат тези болести

Нашите сополки не текат както оня ден ,но има и с аспиратора е голям зор ,рев та се къса докато изсмуча сополите.Но пък аз взех да чувствам парене в гърлото и трябва да взема мерки.
Хемоглобин ни е 118 ,но пък от кухнята и супите и манджите са с месо,само телешко ,отскоро взеха един ден в седмицата и с пилешко да готвят.Единствено в понеделник и петък има нещо постно.Иначе давам каша елда на Хип ,с масло и сирене за закуска, тя има ли оцветители ?
Днес сме сами с малката ,сега е до мен ми бута клавиатурата,мислех да почистя,но дали ще ме остави не знам, бута се в краката ми постоянно и каквото пипна или правя и тя иска

Топло е навън, но излезе страшен вятър и няма да можем да излезем ,дано до следобяд да спре ,че да излезем да пощъка навън. Ставам ,че със сълзи взе да реве ,напоследък е много сръдлива

Приятен и усмихнат ден от нас!

Ужас как са минали...Та сме малко на брой съседи...И на съседките им окрадоха количките преди време.
Макар ако ми се каже,че нещо е в пъти по-добро,ще изровя земята и това ще правя.Но не ми се вярва да е чак толкова голяма разликата.Аз не съм намирала на Хипп инстантна каша,чиста елда,а само с плодове вътре.А тя не ги яде тези вече.И затова реших да слагам по малко чиста елда към плодово пюре та да се излъже...Сега преди да заспи така хапна малко с пюре от круша и праскова.
Това са хора от малцинствата, дето си търсят превоз за боклуците. Нашата количка преди 4 години беше много скъпа. С голяма доза страх я оставих на площадката пред асансьора, защото той не стига до нашия етаж. Нямаше как да я влача по стълбите, нито къде да я сложа. Така си стои 4 години и не са я пипнали, чист късмет. Оставям я с всички аксесоари, кошове и т.н. На полуетажа понеже няма други съседи си държа триколка, другата количка и шейна
Права си!

и е само за разходки. Хубав, слънчев и спокоен ден