..целувки на всички

Та така, май ще трябва трето да си родя че да съм многодетна и тогава чак да ми вземат каката и Владито на градина 

И като кажат, прираста е отрицателен, ами как ли ще се повиши, като родителите са в безизходица.... 
Другият вариант е да тръгне на ясла септември, преди да навърши 2 години, но тогава майката ще я глобят, ако не почне работа.... И такива безумия някакви, щото няма достатъчно места в градините и яслите.
Исках вчера да ви пиша за празника, но ходихме на гости в свеки (за първи път
текат сополи през деня, вечер пък и се запушва, спим на овлажнителя за въздух по цяла нощ, та тя диша през нослето някак... На 29.02. съм решила да е последния ден за кърмене, след 15 месеца прекрасни моменти, прекарани заедно и се чувствам много кофти, не знам дали детето не го усети, че ги изживявам тези неща... 
на новата мама Deskata_petrova и на малката й адашка, вече стават 3 малки госпожици с името Виктория.

Много здрава и щастлива ти пожелавам да бъдеш! 

Кой знае какво ни чака след няколко месеца - нерви, пари и разревано дете.
А после заспиване няма, а вечерта е киселак страшен, щото е спал малко.
и вероятно ще се гледаме и цялата втора година. А за другата година ще се постарая да намеря хубава ясла, че тази, която е до нас вече е много населена и приема е труден 
И да е добре майчето 

Всичко ще е наред. Пиши после ... 

.Като излезнах на терасата е такъв студ...пара ми излизаше от устата и май ще пропуснем днес разходката.

На месец даваме към 100лв за бензин до нашата градина, а доста от съучениците ни ги влачат с градския транспорт - сутрин в дъжд, студ при -15С примерно. Много тъжна картина е да видиш спящи и премръзнали деца по раменете на отчаяните си майки, висящи дружно по спирките в 7ч.