Монодиета - част 6

• 34 359
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
============
на някой,ако му допадне,да свирка..
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460088.0
след онова моно на картофи мила - картоф не ща да видя, а и без подправки,  без капчица сол -  Naughty Naughty Naughty не е за мен това

# 331
аз ще ги пека.
но много ми вървят с люти чушки,а те самите с чесън и копър..
то ясно що сега съм гръмнала пиратка в корема...

# 332
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Пожелавам ви да сте живи и здрави вие и семействата ви,много усмихнати и щастливи  Hug Hug Hug
Мецанка това място на снимката е божествено.
Дидка чудесно стихотворение  Hug
Успешен ден на всички лунуващи и на другите диетуващи  Hug

# 333
Честита Баба Марта на всички. Живи, здрави, весели, усмихнати.....http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8+%D1%81+%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8&hl=bg&client=firefox-a&hs=hwN&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1680&bih=917&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=BHu_mEMZ3UwktM:&imgrefurl=http://kasnaprolet9999.blog.bg/zabavlenie/2009/02/27/babo-marto-ne-se-mai-byrzo-martenicite-razdai.296895&docid=jic1WLSXZ_9pFM&imgurl=http://kasnaprolet9999.blog.bg/photos/63527/original/img.phtml.jpg&w=400&h=328&ei=BD9PT-eFGIW0hAe27bHjCw&zoom=1&iact=rc&dur=446&sig=114775369966954325654&page=1&tbnh=132&tbnw=167&start=0&ndsp=40&ved=1t:429,r:11,s:0&tx=81&ty=58

# 334
 Който иска пълно деколте,да свирка,ще ви дам всичко.Искам да съм плоска и да си ходя без сутиен..
МоРсКа СиРеНа ,аз хубавите снимки не можах да ги кача,ама ще опитам пак...Страхотно е,ама но тия от големите градве ще им се завие свят от чистия въздух,но аз имам решение и за това.
 Марини,твойта масичка като я почна от единия край,че до другия,всичко ще опитам,само риба ако има ,ще я прескоча.
sea-moon,да вземаш мерки с коремчето. Hug
mimi_msm ,и аз съм с една дупка на вътре ,килата същите ,но коланчетоооо....
ketuna ,цяла сутрин се къхарях за теб,ама ето те.как си? Heart Eyes
уки,ти си мой човек ,значи.Ама от къде реши ,че си от черните.Аз се менкам,според човека Grinning
diana_m Heart Eyes,без теб сме за никъде,да поздравиш майка ти ,че те е родила ,отгледала и възпитала такава и баща ти също.
 До после,целувам ви всички.

# 335
Момичета-кокичета!!!!
Честита Баба Марта! Да сме бели и червени! Да сме здрави! Да сме весели! Да сме щастливи! И най вече - да сме българи!
[/color]  Hug Hug Hug

Така, сега по темата  Grinning Ох вчера изкарах цял ден на 4 яйца, ама вечерта ходих на гости и там имаше алкохоли, работи...слава богу се остисках и се разминах само с 1 чаша кола и 4-5 блокчета шоколад  Grinning Та тази сутрин, стъпвам аз на кантара със свито сърце...и що да видя- 65.9 !  Praynig Hug Та така денят ми започна с хубаво и празнично настроение  Grinning Днес принципно трябва да съм на картофи, но се тревожа да няма обратен ефект...Вие като по-знаещи и по-дълго тук кажете! О и още нещо, дали вместо картофи не е по-добре да лунувам?
Охх хайде оставям ви за сега! Слънчев и усмхнат Четвъртък на всички! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 336
  • София
Който иска пълно деколте,да свирка,ще ви дам всичко.Искам да съм плоска и да си ходя без сутиен..
Аз пълно не, ама мъничко отгоре., че като сваля още 5-6кг и съвсем ще се загубят моите. Иначе не ползвам сутиен  Embarassed

Момичета-кокичета!!!!
Честита Баба Марта! Да сме бели и червени! Да сме здрави! Да сме весели! Да сме щастливи! И най вече - да сме българи!
[/color]  Hug Hug Hug

Така, сега по темата  Grinning Ох вчера изкарах цял ден на 4 яйца, ама вечерта ходих на гости и там имаше алкохоли, работи...слава богу се остисках и се разминах само с 1 чаша кола и 4-5 блокчета шоколад  Grinning Та тази сутрин, стъпвам аз на кантара със свито сърце...и що да видя- 65.9 !  Praynig Hug Та така денят ми започна с хубаво и празнично настроение  Grinning Днес принципно трябва да съм на картофи, но се тревожа да няма обратен ефект...Вие като по-знаещи и по-дълго тук кажете! О и още нещо, дали вместо картофи не е по-добре да лунувам?
Охх хайде оставям ви за сега! Слънчев и усмхнат Четвъртък на всички! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Даниеле, браво на теб. Продължавай в същия дух и ще видиш колко скоро ще се радваш на хубаво тяло  Hug
Инче, много безвкусна и суха ми се струва тази диета  Confused Но успех ти желая с нея  Hug

# 337
Диди, събра ми очите с това стихче.  Hug
Мецанке, ми щото съм на 12.11. и пише, че съм черен. Иначе съм добричка и мила, като не ме закачат.
Целувки на всички  Heart Eyes

# 338
Уки ,я прочети аз къв съм,на 26.10.Иначе и аз като теб-да не ме закачат,че...жилотоо.

# 339
Хммм, нещо сте се покрили ми се струва, или просто празнувате  Stuck Out Tongue Winking Eye  Grinning Аз исках само да си споделя че вместо варените картофи реших да полунувам и цял ден успях само на течности и дори не изпитвам глад (странно за мен!) newsm78 . Утре ще докладвам резултати! Хубава вечер и много минусчета от мен! Hug Hug Hug Hug

# 340
мда,много е тихо тук днес..
къде сте всички?
daniellle,браво на теб! Hug

# 341
Мили мои сладуранки!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Стигнах аз да пиша по никое време!

Гледам заформят си тука разни срещи,разни мазни ребърца,разни чудесийки!!!  Laughing
Дали и аз да не се включа,че снощи се умазах точно с мазни ребърца!  hahaha hahaha hahaha
Е две хапки бяха,ама това не пречеше кантара днес да ми е плюс.Но както знаете на мене хич не ми пука и си продължавам по план-днес плодове-странното е,че съм изяла само една ябълка и един банан и хич не съм гладна!
Току що реших да споделя с Вас една моя тайна,която до сега умишлено премълчавах,щото знам,че вадите сопите и ще ям голям бой!
Но.....като съм почнала,ще довърша....
Та,тъй като и аз много трудно се справям с вечерния глад,намерих един начин,който поне на мен ми дайства перфектно!!!
Всяка вечер пия по една чаша....БИРААААААА!!!!!
СЛЕДСТВИЕ:
1: не съм гладна,щото стомаха ми се е надул
2:доволна съм,щото мнооооооого обичам бира
3: не ми пречи на отслабването-килата си вървят надолу
Ето,признах си и сега очаквам да ми се накарате и да ме пратите наказана в ъгъла!  Sad

# 342
мерси за идейката.  bouquetосвен газирана вода да пия и да ме раздува...
ако някой измисли нещо и за пред мц,да споделя също. Praynig

# 343
didkata1 1 чаша бира няма да ти навреди.Аз пък вино червено си позволявам понякога на вечеря и не мисля че ми пречи на отслабването.
На 2 кафета,1,5 л вода и фреш от един портокал съм/той пък излезе калпав и пусна 2 глътки сокче  Mr. Green/. Утре мисля на грейпфрути да карам.

# 344

Едно кафенце от мен,че закъснях!
 Дидката,щом така си овладяваш вечерния глад-какво лошо има.аз забелязвам ,че намалям вечерното хапване,явно ми се е посвило стомахчето.Важното е да се чувстваш добре и комфортно в собственното си тяло.
 Целувам ви по списъка...и днес е петък..предстоят два прекрасни и топли според синоптиците дни.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 08:08 от МЕЦАНКА 2610

Общи условия

Активация на акаунт