Монодиета - част 6

• 33 919
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
имах диуретичен ефект,който търся и намаляне на апетита.
ако ги съчетаех с режих,има ефект.ако се тъпча,задържах.
аз 2 пъти ги поръчвам вече,но съм доволна от цялостното ми усещане.

# 646
Еми, преди около месец и аз питах същото и общо взето съветът на момичетата тук беше сама да си избирам какви монодни да правя и в каква последователност. Аз лично решавам от днес за утре на какво ще съм, но се старая да редувам дни с по-тежка и дни с по-лека храна. Пример: онзи ден - картофи, вчера - плодове; днес - месо; утре - кисело мляко, а за петък - още не съм решила.
Та, така...Стига да имаш желание и достатъчен стимул ще си нагодиш и твоите дни. Аз не спазвам строга последователност, както е 90-дневната, например.
Успех на теб и на всички, които днес се решиха да се включат! Hug

# 647
Мнооого ти благодаря за бързия отговор Simple Smile аз ще видя как ще ми подействат...само да не е запичащо, защото.. smile3511.....но като съчетая с моно се надявам на резултат....6-7 килца са ми проблема Sad...дано успея....Успех и на теб Simple Smile

# 648
marini  и за този месец колко килограма успя да свалих горе-долу newsm78

# 649
Ох, много ми е трудно да кажа, защото когато се включих пак бях пред МЦ и съответно с "надути" кг, но тогава бях 59, а сега варирам между 56.5-57. Аз, обаче не съм пример, защото свалям ужасно трудно и бавно и качвам и от вода, така че дано да те ориентира и някой с по-добри резултати!

# 650
Добро утро момичета,

ейййй не мога да ви изчета бре - писали писали ненаписали се
добре дошли на новите момичета и успех от мен

При мен вчерашния ден мина добре и с минус от 0,6 кг.
днес какво се падаше сега не мога да го търся но пък е луна и ще съм на фрешове, набавила съм си 1 лт фреш от грейпфрут и това ще ми е за деня, че да прочистя малко организма  Laughing Laughing Laughing

Марини ти имаш малко за сваляне мила така че мисля резултата ти е доста добър.

# 651
sun sea ,ако искаш заедно да започнем,както и с каквото ти кажеш. Hug Hug Hug
 Хубав ден на всички? Heart Eyes

# 652
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

След вчерашния бобов ден,днес нямам минус.Но повече няма да ям боб.Чувствам се ужасно подута.Днес мисля на ориз. Peace

# 653
След вчерашното КМ, днес имам добър минус и вече видях 55.
Бавна и тегава е моята работа.
Важна е посоката , обаче!

# 654
Калинчи  newsm10

Анитка на повечето хора боба им действа така подуващо така че не ме учудва. Но мисля че като отшуми подуването ще се отрази минуса.
стана ми интересно да ти кажа. ще взема като съм по свободна да попрочета това онова за тия билки да видя дали няма да се зарибя  Joy Joy Joy

# 655
Добро утро, днес кантарът е малко по благосклонен, но мисля, че като ми свърши МЦ ще бъде още по-добричък! Успех на всички!:)

# 656
  • София
Здравейте дами  Hug
Добре дошли на новите момичета  welcome
Аз съм разочарована, след вчерашния ден на кис. мляко имам само -100гр. А и така съм гладна вече.. Вярно, че последните 2 дни съм скарана с 00, ама да видим  Thinking Днес съм доволна ще бъда на картофки - печени и варени, сигурно са към 500гр., поне няма да бъда толкова гладна като вчера.
Дидка, браво на теб за резултата след млякото  Hug ти си страшна, признавам
тесито, и аз имам да свалям 6 кила още, но за близо 2 мес. свалих 5. Ти имаш по-малко за сваляне, но ако си упорита може и за месец, месец и половина да ги свалиш, аз не бях толкова стриктна, иначе досега още поне 3 да съм свалила.
марини, и аз съм много трудна последните 2 седмици. Как чакам и аз да видя тези 56кг на кантара, да знаеш само  Crossing Arms
sun sea, и аз бих се включила в тази схема, но аз искам до месец да съм свалила 4кг, т.е. по кило на седмица, не искам толкова много нали  Thinking Така, че приемам варианти 30-дневна монодиетка Simple Smile. И още нещо, ти всъщност Ина ли си? ама защо си сменихте така никовете и не може да ви разбере човек.
калинчи, за малко да те пропусна, браво и на теб  Simple Smile. Продължавай, че те настигам  Hug
И въпросче - някой да е пробвал ден само на банани? Или друго нещо чаша мляко + банан и така три пъти дневно. чудя се какъв ли резултат ще има  newsm78

# 657
Добро утро, хубавици! Heart Eyes
Дидка, сигурно е така, но се оказва, че търпението ми е поизчерпано, но пък волята е налице, така че - напред към победата! Wink
Калинчи, браво на теб! Тези 55 не съм ги виждала от поне 3 месеца вече...Време е...
Sofy, и аз я четох тази диета вчера и ѝ се чудех.  newsm78
Хубав ден, а отчет...по-късно, въпреки че няма особен смисъл! Hug

# 658
Оф, банани и мляко ми звучи като + на кантара.
Бих избрала само едно от двете.
Аз обичам бананов шейк, правя вкъщи с пасатора и прясно мляко.
Нооооооо естествено не пия.

# 659
Здравейте,
благодаря за топлото посрещане newsm51

Аз вчера започнах с фалстарт smile3511 Не, че бях гладна ама ей така от тъпотия doh
Днес съм на кисело мляко Whistling

Успещен отслабващ ден  smile3521

Аз може пак да пиша, че да се държа изкъсо  badscale

Общи условия

Активация на акаунт