Монодиета - част 6

• 33 924
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро и от мене,
Кет реши се да се разпишеш. И аз съм за щастливото отсалбване  Laughing Laughing Laughing
Дани  Hug Hug Hug Hug нямам думи браво на тебе. Надявам се да се хвалиш от тук нататък само с минуси.
Аничка мерси за кафенцето.
Диди работата може и да чака  Laughing Laughing Laughing
Детелинке идвай на еклеровата торта а и всички останали  ooooh! ooooh! ooooh!
Привет на Бушончето Сиренче много ти е убаво менюто Laughing Laughing Laughing
Марини, Калинчи, Софи, чакаме запис. Дано не съм пропуснала някой. Дидката1 ти какво направи душо само миш машче ли

# 616
Благодаря на всички ви момичета  Heart Eyes

от днес започвам 12дневна монодиетка , не помня кой беше публикувал линк към нея  Thinking и много ми хареса, защото си има и шокоден  Party

# 617
Привет момичета!
Отчет за вчера-две кофички кис мляко и две хапки миш-маш
Резултат -плюс 0.800кг
Незнам какво да правя...
Съвсем се скапах...
 smile3518 smile3518 smile3518

# 618
  • София
Добро утро дами  Simple Smile
Добре дошли на новите момичета и успех в борбата с килцата  Hug
Дани, браво на теб. Незнам кога точно си почнала с диетата, но много добър резултат. Аз след вчерашния плодов (ябълко-грейпфрутен) ден съм -0.700. Очаквах поне 900, но.. и това става. Иначе и аз от началото на диетата съм вече -5кг. То е ясно, че за първа пролет няма да съм 55кг, ама поне 56 да ги направя  Praynig
детелинка всъщност Мецанка ли е  Thinking, наистина не разбрах, моля да ме извини  Embarassed
дидката, сигурна ли си в кантара? много странно. Днес и аз ще пробвам на 2 кофички кис. мляко да видя резултата какъв ще е. Досега съм била на кис. мляко, но все нещо съм похапвала вечерта, та досега чисто кисел ден не съм имала. Ще опитам да издържа днес, въпреки че след вчерашния плодов вече много ми стърже стомаха.
мими, ти за теб нищо на казваш, днес на какво си? какъв минус имаш от вчера и т.н.
Дидка, я чакам по-късно на отчет да каже как върви деня с кис. мляко Simple Smile

# 619
Дидка, изненадвам се?
Как е ОО?
МЦ?
Задържала си водата, то е ясно.
От КМ, никой не е надебелял.
Аз дори винаги ям едното КМ с овесени трици и ядки, по 3 л. от всяка смес.
Другото КМ ми е чистичко.

Наближава ПСМ и си знам, тотално трябва да намаля солта.

Моята равносметка за два  месеца е 6,5 кг. Добре е, здравословно сваляне.
Имала съм едно поражение на МЦ и РД.
Не свалям при ПМС и качвам при МЦ.
Така върви свалянето при мен.

# 620
Дани, браво на теб. Незнам кога точно си почнала с диетата, но много добър резултат.

Сериозно започнах от 27.02 - 103.500кг  Embarassed така че имам още доста да свалям  Embarassed Embarassed
и хич не съм за браво  Wink

# 621
Калинчи,
МЦ е далече, а ОО си е екстра-никога не съм имала проблеми там.
Кантара ми е електронен,батерията му е от две седмици-сиреч нова.Вярвам му на тоя кантар,ама тия чудеса дето ми ги изписва тия дни ми се струват невъзможни!!!
След 300гр пилешко в неделя-на др ден бях плюс 1.400кг????????????????
След цял ден на зелева супа в понеделник-на др ден само минус 0.200кг??????????
След 2 кис млека-плюс 0.800кг??????????????????????????????????
Наистина незнам какво да мисля?!?!?
За днес още не съм решила на какво да съм-нищо не ми се ще да ям при това мойто чудо....
 smile3511 smile3511 smile3511

# 622
Слушай сега дъртото кво ще каже.
Зациклил е метаболизма.
Намисли си нещо, което много ти се яде днес/торта, пица, спагети, манджа, квото ще да е , и можеш да си набавищ/.
Хапни на обед една обилна порция. Но все пак не си прави 4 порции, а една обилна.
И додовечера само вода.
А утре си продължи моно, както си знаеш.

Това раздвижване винаги ми е помагало, но трябва да се ограничиш до една обилна порция-например голяма пица, а не две големи пици.
Две парчета торта-но не половин торта.
Това имам предвид.
И не първо, второ трето , а само едно ядене.

# 623
Здравейте момичета и аз като блудният син се завръщам за скромен отчет.Трудно ми е цял ден да изкарвам на моно- все прегрешавам затова си правя някакъв мой си измислен,наблягам на тренировките.Кантара е с 3кг. надолу ама обиколките са чуствително намалели-превръщам мазнините в мускули- и влизам в старите си дрехи.Успех на всички и лек и успешен ден.На мене кис. мляко винаги ми действа добре и имам минус.

# 624
Дидката напълно подкрепям Калинчи с предложението да направиш днес едно раздвижване с нещо което ти се иска на теб  Hug Hug Hug

Явили браво за тренировките мила и за минуса  Hug Hug Hug

Софи днес ще съм на кисело млекце аз по късно ще се отчета да кажа дали не съм ритнала камбаната от глад  hahaha hahaha hahaha

# 625
Току виж верно съм направила така-ще се пробвам да ям нещо калорично днес,та утре като видя плюс поне да не ме е яд,да знам,че е от ядене,а не като тая сутрин.....
Все ми се струваше,че ако ми зацикли метаболизма просто няма да свалям,НОООО не съм очаквала да качвам при напълно режимни дни!

Аз като ви казвам,че ще опровергая всички природни и биологични закони вие не ми вярвате  hahaha hahaha hahaha

# 626

didkata1 продължи си диетата, все едно не си видяла кантара днес

утре ще ти отчете деня за млякото, понякога кантара кара с един ден назад
другото, което може да е - да си в овулация и тогава също се задържа вода

# 627

didkata1... понякога кантара кара с един ден назад
другото, което може да е - да си в овулация и тогава също се задържа вода
да и с двете неща съм съгласна.

# 628
Е ако кара с един ден назад що днес не ми отчете оня ден на зелевата супа?  Joy Joy Joy
Шегувам се,разбира се,че всичко е възможно!
Ама в 10.20ч прочетох поста на Калинчи, и в 10.27ч сгънах една препечена филия с кашкавал хахахахахахахаха
Все едно само чаках някой да ми даде разрешение да си почеша крастата!
 smile3532 smile3532 smile3532

# 629
Дидката , така както чета може би по-добре ти действат въглехидратните от протеиновите храни , може би трябва да опиташ с ориз или картофи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт