Козметика "Христина"

• 119 593
  • 258
  •   1
Отговори
# 30
Мелани, благодаря   bouquet
Ди83, под матирана мисля се има предвид, да не лъщи. Обикновено мазната кожа лъсва бързо след миене, и за това дамите с такава са в търсене на матиращ крем. Поправете ме, ако греша.

# 31
Аз пак с въпрос - някъде в района на Младост да сте срещали продуктите на Христина?

# 32
Момичета,аз ползвам антибактериалния крем за лице на Христина и съм супер доволна от резултата.
Дано и занапред ми действа така.Кожата ми се успокои,матирана е(макар,че моята не е много мазна,по-скоро смесена).

Простете ми за невежеството, но какво значи "матирана"? Придава равномерен тен или .... Rolling Eyes

Регулира омазняването на лицето Simple Smile Матиращите кремове се препоръчват за мазна кожа, за да не "лъсне" 1 час след като се нагримираш. Simple Smile

# 33
Момичета,аз ползвам антибактериалния крем за лице на Христина и съм супер доволна от резултата.
Дано и занапред ми действа така.Кожата ми се успокои,матирана е(макар,че моята не е много мазна,по-скоро смесена).

Простете ми за невежеството, но какво значи "матирана"? Придава равномерен тен или .... Rolling Eyes

Регулира омазняването на лицето Simple Smile Матиращите кремове се препоръчват за мазна кожа, за да не "лъсне" 1 час след като се нагримираш. Simple Smile

ахааааа, ясно, много благодаря   bouquet следващата ми полупка е антибактериалния, та за това разпитвам  Blush

# 34
Аз си го купих миналата седмица, все още не мога да дам адекватно мнение, но за сега съм доволна  Simple Smile

# 35
Някой би ли споделил отзиви от поръчки от сайт-а на Христина. Поръчвам от Дора, но в техния има повече неща, та искам да знам дали сте доволни или не?  Thinking

# 36
  • София
Дали няма да е удачно момичетата, които купуват козметиката от обикновени аптеки и козметики (извън изброените на сайта на Христина) да споделят къде точно са ги намерили, за да бъде това ориентир и за всички други, които не искат да платят 3-4 лева доставка на крем, който също струва 3-4 лева? Стига да не е в разрез с правилата на форума... newsm78

# 37
Дали няма да е удачно момичетата, които купуват козметиката от обикновени аптеки и козметики (извън изброените на сайта на Христина) да споделят къде точно са ги намерили, за да бъде това ориентир и за всички други, които не искат да платят 3-4 лева доставка на крем, който също струва 3-4 лева? Стига да не е в разрез с правилата на форума... newsm78
Напълно споделям мнението и очаквам информация  Praynig

Иначе за Младост, вчера бях в една парфюмерия в GM, но нямаше  Rolling Eyes

# 38
някой ползвал ли е пилинга на Христина за проблемна кожа http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … blemna-kozha.html
чудя се кой да си взема този или http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … sreschu-akne.html
имате ли наблюдения?

# 39
някой ползвал ли е пилинга на Христина за проблемна кожа http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … blemna-kozha.html
чудя се кой да си взема този или http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … sreschu-akne.html
имате ли наблюдения?

Аз използвам втория и съм доволна  Grinning

# 40
  • Пловдив / София
Ползвам маската с/у акне и пилинг за мазна кожа и съм доволна.
Купих и крем за мазна кожа, обаче не мога да се престраша да си го намажа. Мн. мазен ми "стои".
Вие, тези, които го имат, кога го слагате. След баня, вечер, преди излизане от къщи? Попива ли добре?

# 41
И аз ползвам пилинга и маската против акне, но вместо крема за мазна кожа, ползвам антибактериалния. И той седи много мазен на допир, но много бързо попива, така че не се притеснявай, не слагай много, защото кремовете им лесно се разнасят Peace Нанасям вечер избелващия, сутрин антибактериалния, на почистено лице и двата попиват еднакво лесно, затова и този за мазна кожа предполагам, че е с подобна текстура Peace

# 42
  • София
Купих и крем за мазна кожа, обаче не мога да се престраша да си го намажа. Мн. мазен ми "стои".
Вие, тези, които го имат, кога го слагате. След баня, вечер, преди излизане от къщи? Попива ли добре?

Ами за сега го слагам вечер. В първия момент ми седи мазен, но после кожата ми не лъщи. И сутрин нямам онова ужасно усещане по лицето си, че е мазно. Но пък не съм пробвала още антибактериалния крем (не искам да натрупвам много нови продукти накуп) и не мога да направя сравнение между двата. Peace

# 43
  • София
Да кажа, че ограничен брой от продуктите на Христина (няколко пилинга и мехлема) видях в Био магазина на 5-те кюшета точно на спирката на трамвая в посока НДК. Peace

# 44
Някой има впечатления от антицелулитния им крем с люта чушка?

Общи условия

Активация на акаунт