Козметика "Христина"

• 119 947
  • 258
  •   1
Отговори
# 210

Може ли да попитам, понеже имам леки мустачки (момиче съм), някой от тези кремове би ли ми помогнал да го позакрая, защото съм на 12 и ме е срам, а майка ми не дава да го махна й незнам по какъв начин да го закрия... Embarassed  Sad Cry

Мустачките не могат да се скрият с избелващ крем. В козметичен салон ще ти помогнат най - добре.

# 211
Аз също съм ползвала козметика на тази марка, основно шампоани, маски за коса и лосиони за тяло. Това, до което съм се докоснала към момента ми харесва. Първия път, когато ги поръчах, бях малко скептично настроена, но реших да опитам. Не съжалявам, даже се радвам, че се запознах с продуктите на тази марка.
В последствие говорих с една козметичка и тя ми похвали тяхната серия със златни частици. Оказа се, че Христина има и професионални серии и нейната козметика се ползвала и в козметичните салони.
Забелязвам, че на етикетите в "Съдържание" са написани само билкови екстракти и масла. Дано наистина да е натурална.
Единствено не съм доволна от облужването, защото още при първата поръчка объркаха всичко. Изпратиха ми повторно липсващите продукти и пак бяха объркани. И повече не се занимавах да им звъня, защото все едно не говорехме на един език. Жалко, защото козметиката им е хубава.
Затова сега пазарувам техните продукти от друг магазин -spam235-.com , в който има и други български марки, което ми позволява с една доставка да зи купя продукти от няколко марки.

# 212
Здравейте момичета
След дълго четене на разни форуми, мнения и след дълго сменяне на крем за мазна кожа на лицето както и различни измиващи препарати за лице искам да  кажа колко съм възхитена от тези евтини пшенични трици, и антибактериалния крем на фирма Христина.... за сега само 1 път съм използвала и двете неща ( нямах търпение да се похваля) , но съм изключително доволна. След триците не ми опъваше лицето както при други продукти, крема попи за секунди и матира доста добре....
Препоръчвам с 2 ръце тези 2 продукта

# 213
препоръчваш нещо, което си ползвала един път?  Shocked

# 214
Здравейте,
има ли къде от Пловдив да се купи тази козметика?В сайта им на магазини ни пише,а ми се искаше да ги погледна вместо да ги поръчвам онлайн?  Simple Smile

# 215
препоръчваш нещо, което си ползвала един път?  Shocked

Да препоръчвам ги след като съм си купувала почти всичко за мазна кожа от елитис лили и нищо не постигна този ефект ( дори и след използване на цялата опаковка). Не виждам какъв е проблема при положение, че в много теми другите момичета също споделят мнения след първо ползване... в крайна сметка всеки сам си преценява. За човек на който му е писнало да търси различни продукти и да е недоволен, незнам защо да не споделя своята радост при ефекта който се получи върху моята кожа.

# 216
Здравейте,
има ли къде от Пловдив да се купи тази козметика?В сайта им на магазини ни пише,а ми се искаше да ги погледна вместо да ги поръчвам онлайн?  Simple Smile

Здравей, аз си закупих тези продукти от дрогерия Nature COMFORT ( това е за Варна) , ако имате във Пловдив такива магазини може да пробваш там.
Успех!

# 217
Здравейте,

Здравей, аз си закупих тези продукти от дрогерия Nature COMFORT ( това е за Варна) , ако имате във Пловдив такива магазини може да пробваш там.
Успех!
Ами не,няма.То дори в сайта е посочено,че имат само във Варна.Явно ще се поръчва онлайн  Whistling

# 218
  • Стара Загора
borislava*, в нашия град (Стара Загора) предлагат продукти на Христина в магазини, в които предлагат българска козметика. И при вас трябва да има такива, провери в тях.

# 219
Благодаря,гледах на няколко места,в Biofresh например ,но нямаше  Simple Smile

# 220
  • Стара Загора
Благодаря,гледах на няколко места,в Biofresh например ,но нямаше  Simple Smile

Не във фирмени магазини, в които продават само една марка. Търси в нормални козметични магазини (тип квартални), в които се продава бюджетна/дрогерийна козметика.

# 221
Пак ще опитам,благодаря ти още веднъж  Hug

# 222
Здравейте. Peace Някоя от вас,момичета, да е ползвала крема им за заличаване на съществуващи стрии?  Rolling Eyes

# 223
Здравейте  отново
Използвам вече 3 опаковка от тоалетните трици на Христина, имат нов вид за мазна кожа с кестен. Още не съм ги тествала предните бяха седефените, който са много хубави. Незнам дали действа антицелулитния им крем с ананас и кафе, но крема съчетан със спорт и с ексфолиране с кафе дава много добър резултат. Крема го използвах 1 месец  сега започвам втората опаковка.

# 224
Здравейте! Simple Smile Виждам, че има доста доволни хора от продуктите на Христина. Та реших и аз да си поръчам някои неща да ги изпробвам.

Много ще се радвам, ако някой ми препоръча продукти за лице за мазна кожа, от които е доволен. Както и за мазна коса (много бързо се омазнява).
От доста време и постоянно ми се появяват ужасни пъпки по лицето и като цяло само на едно и също място. И много бавно ми минават. Ходих на дерматолог и ми предписаха един измиващ продукт и крем, които не са никак евтини. Ползвам ги повече от месец и може би не ми е толкова мазна кожата, но тези отвратителни пъпки продължават да ми се появяват. Дерматоложката ми каза да отида след 2-3 седмици, за да ми направи някакви почистващи терапии, но така и не отидох като знам колко пари ще ми излязат, защото едва ли ще стане само с една процедура. Та затова искам да пробвам с нещо по-евтино и натурално.
Някой имал ли е подобен проблем? А правили ли сте си кръвни изследвания например? Възможно ли е да се дължи на някакъв здравословен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт