Аз съм точица засмяна през НОЕМВРИ, ще съм при тати и мама!

• 40 247
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
 hetera и аз да се наредя бебетата заченати някъде към 20.02  - 2 на брой таткото на 35 години

# 616
  • ПЛОВДИВ
hetera и аз искам и азззз   bouquet февруари заченато бебчо, таткото на 33г.,аз 32.
за проверка баткото февруари ,таткото на 29г.,аз 28.

И между другото и аз съм с постоянно зацапване,но установих за мене, че се получава след шофиране или по-продължително возене в кола. Peace
И оттогава съм ограничила до минимум качването в колата и спря ми зацапването  bouquet.

# 617
Пухи той с коремен ли те гледа? Може заради това да не се вижда нищо  Peace А седмица преди предполагаемият цикъл няма как да е видал бременност, освен да има пророчески дарби  Peace
Хетера дискриминация а?  Crossing Arms  Laughing
Аз сутринта препишках бързо един тест  Crazy, нормално ли е все още да не са еднакво наситени чертите?
Нямам търпение да дойде утре- в 12ч. ми е прегледа. Дано се види сакче на мястото  Praynig

# 618
А аз имам зацапване - кафеникаво. Нищо особено не съм правила вчера и се притесних. Първа бременност ми е и затова така се шашкам за пособни неща.
Относно изчисленията за пола - мамата, която има такава таблица, най-добре да я сканира и да направи отделна тема за това. Сигурна съм, че всеки би искал да изчисли според нея какъв би бил полът на бебчо.

# 619
Аз не издържам вече и си смених часа за днес в 12. Дано всичко е наред  Praynig. Ще пиша по късно.

# 620
Цветенце и аз в твоите седмици имах бледи черти спокойно..
момичета моето зацапване беше много, все едно ми беше дошло .. около час след като пътувах спокойно-спокойно бургас-варна (миналата седмица всичко беше наред)..
Hetera и аз както бях добре изведнъж започна да ми се гади.. по цял ден! вчера ми беше сравнително добре и следобед посетих тоалетната  Sick .. иначе в цялата наваличка и мен си пропуснала за пол-а.. аз съм на 23, мъжо на 31, бебчо е правен края на февруари ..
Maresr университета ми свършва на 25.04 .. не знам какво може да се направи, но днес ще се обадя да видя какво ще кажат..

# 621
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте и от мен Flutter

Puphi а случайно да имаш ретроверзио на матката?
known ако имате заверки, можеш да си пуснеш болничен Peace

уффф да ви се оплача снощи какво е тва безсъние дет ме подгони - до 3 сутринта бях ей така Shocked и тая сутрин чак сега отлепям .. добре, че нямах никакви заявки за днес, че в чудо щях да се видя ooooh!

# 622
нямаме заверки.. само 2 контролни и 1 курсова дето трябва да изнасям,,ама ще видим де Simple Smile допреди малко бях добре, сега пак взе да ми се гади  Sick

# 623
тогаз просто говори с преподавателите - без да се напрягаш излишно и да се ядосваш - в крайна сметка хора са, трябва да проявят разбиране Peace /не, че историята не познава доста фрапиращи случаи, но ще се уповаваме на човешкото в тях Mr. Green /

# 624
  • София
Момичета подготвих да си взема таблицата и... я забравих,довечера ще пиша за всички ще проверя внимателно.

Андреа Селесте , права си,че е най-добре да я сканирам,трябва даотида до някое фото,в нас нямаме скенер,а и понеже е преснимана и е малко тъмна не знам как ще стане,но ще пробвам.

*Цветенце* , чакаме отчет,всичко ще е наред спокойно!

known , на мен днес ми стана мноооооооого лошо и си пуснах половинка в работата,а следобяд ще ходя да се разсейвам у една приятелка,че като съм пред бюрото ми е още по-лошо,а с нея ще си поговорим за бебоци,тя ще ражда април и ще е по-поносимо това гадене,на менцяла нощ ми се повръщаше  Sad

# 625
лошо, лошо..ей сега излизам от тоалетната пак.. ще ме извините за описанието, ама тоя път беше някакъв огромен фонтан, направо не знам :/ и се чудя дали е от бисквитите или от хапчетата защото вчера бях пак на същото, когато повърнах :/

# 626
  • Солун/Велико Търново
hetera и аз се нареждам на опашка за врачуване. зачеването е станало февруари, а таткото е на 32.Ако може да сравним и с каката.Тя е зачената юни 2009,а таткото на 30г.  благодаря   bouquet

# 627
known що не притичаш до аптеката и не ги помолиш да ти дадат утрогестан без рецепта понеже случая е спешен .. той е по-добър от дуфастона и се усвоява по-бързо и пълноценно от лигавицата на влагалището

# 628
known що не притичаш до аптеката и не ги помолиш да ти дадат утрогестан без рецепта понеже случая е спешен .. той е по-добър от дуфастона и се усвоява по-бързо и пълноценно от лигавицата на влагалището
Аз мисля,че е повърнала Simple Smile
 Но mecani  имаш ли представа ако кръвта е от разтягане на матката,кога с епредполага че ще спре?

# 629
  • София
known, нито от бизквитите .нито от хапчетата от бебетата е да знаеш  Joy
Аз предния път от една храна повръщах на другия ден само нея можех да гледам,не знам какво става в коремите ни ама....

Общи условия

Активация на акаунт