Аз съм точица засмяна през НОЕМВРИ, ще съм при тати и мама!

• 40 189
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
аз се притеснявам да хапна каквото и да е, че после  Sick уж след това ми става малко по-добре и след известно време пак ми става лошо..

# 721
Денси ти не беше ли в к-ка Щерев?Ако е така на теб ЖК ти трябва буквално заради документацията,или ти не искаш да те проследяват докрай там?
Аз ще си ходя да ме следят в Щерев, там има разни пакети и много жени са доволни от там, идеята ми беше да се запиша някъде на ЖК където ще раждам, то нали с близнаци е по сложно и според мен трябва да е в някоя по-голяма болница където има добра неонатология, та по този повод че чудя Майчин Дом или Тина Киркова  newsm78

# 722
Кроун като гледам лентичката ти (термин 20.11 нали) сме на един и същи етап..явно и със стомашния проблем. HugСлед 2-3 седмици нещата ще отшумят.

# 723
Ами ако не се лъжа в Тина Киркова на 1 етаж има мед.център"вяра,надежда ,любов"-смятам че в Щерев ще могат да ти препоръчат.Савова също е била в Тина Киркова така че се познават.Пък и няма никои да обидиш,те са наясно че е необходимо да си записана в ЖК.

# 724
Здравейте, момичета

Моля, ако някой знае или има информация, да ми даде съвет по какъв начин да уведомя работодателя си за бременността!Достатъчно ли е това да стане устно или трябва с документ от гинеколога.Според него не е нужно да ги уведомявам и дори е по-добре да не го правя за сега.
Проблемът е, че работата ми е доста напрегната и стреса, на който съм подложена вече ми идва в повече. Не искам шефовете ми да разберат от болничния, който смятам да взема, а по-скоро предварително лично да им кажа.

Предварително благодаря на всички и ви пожелавам един прекрасен и с по-малко гадене ден Simple Smile

# 725
V_A_L аз също се почудих как да съобщя,но работата ми е много натоварваща и вдигам тежко, по цял ден на крака, затова бях съобщила още преди да отида на лекар. Естествено нямат право да те уволнят, но ако го направят на въпрос тогава вече мисля, че трябва да си потърсиш правата. Пък и след като дадеш болничен нямат право да те освободят,ако от това се притесняваш. Ако мислиш, че се натоварваш повечко просто им кажи и си занеси болничен Simple Smile

# 726
  • София
Добро утро и от мен   Simple Smile

Аз днес си останах вкъщи,лошо ми е и реших да не ходя на работа.Шефката ми е супер и ми каза ако искам да си взема болничен за другата седмица.Аз се надявам да ми мине и да съм си на работа,но ще видим.

*Цветенце*, само спокойно,ето нормално е да не се вижда още,явно се е скрило срамежливчето.

Шушулче
чакаме отчет!

tinky_82
на мен ми видяха раничка в 9 месец и родих секцио,заради това и заради извъртялия се на една страна юнак,но нямаше нищо притеснително в ситуацията.Не се стресирай всичко ще е ок!

tsveteli каката май си излиза момиче,но април момче,значи или сте я сътворили май или не познава,ако не познава ще е обратното и за бебче сега,дано просто да е май,за да ги нашарите  Mr. Green не чекакто каза ако е пак девойка ще я върнете  Laughing

angels_zg
по принцип като е обърнато първото,трябва да е наобратното и второто  Wink

Герито,добре дошла,спокойно и много стиснати палци от мен!

V_A_L
, ако не ги уведомиш устно,ще стане с болничния,а според мен така не е съвсем ок,по-добре си им кажи предварително.

# 727
  • София
Виждам, че сте подхванали темата за докторите, та да си кажа и аз.  Simple Smile

След доста търсене реших да хода на ЖК в Майчин Дом http://mc.maichindom.com/agkab.phtml

Там съм при доктор Савчева от която за сега съм доволна. Изглежда имат и договор с Евроинс здравно осигуряване по програма майчино здраве, което ме устройва перфектно, защото което не може да мине по единия фонд може по другия Simple Smile)

Така като гледам скоро ще стигнем 50 странички на темата, не трябва ли да се прави нова ли нещо такова newsm78

# 728
надявам се по-скоро да отшуми всичко, че съм като призрак ...
ето опита с портокала също беше неуспешен .. а ми беше толкова вкусен, сега хапнах няколко хапки кифла с шоколад да видим дали няма да си излезе и тя ..

# 729
Здравейте, момичета

Моля, ако някой знае или има информация, да ми даде съвет по какъв начин да уведомя работодателя си за бременността!Достатъчно ли е това да стане устно или трябва с документ от гинеколога.Според него не е нужно да ги уведомявам и дори е по-добре да не го правя за сега.
Проблемът е, че работата ми е доста напрегната и стреса, на който съм подложена вече ми идва в повече. Не искам шефовете ми да разберат от болничния, който смятам да взема, а по-скоро предварително лично да им кажа.

Предварително благодаря на всички и ви пожелавам един прекрасен и с по-малко гадене ден Simple Smile
Става и с болничен, но после си направи удостоверение от гинеколога, за да си под закрила ако решат, че не си им изгодна.

# 730
  • Λάρισα
И аз щях да пиша, че е време за нова тема. Ако някой смята да я пуска, да направи потребител Ноември 2012 и да я пусне през него и поне няколко човека да имат достъп до паролата, за да може да се обновява от един, ако друг не може  Peace

Ако няма желаещи, мога да я пусна аз.

# 731
  • В къщурката на хълма на феите
aми ако не ви притеснява че аз може и да съм декемврийка мога аз да я пусна Blush

# 732
aми ако не ви притеснява че аз може и да съм декемврийка мога аз да я пусна Blush
Не че можеш да я пуснеш, а е наложително да го направиш!  Party
Благодаря на всички за успокоителните думи, малко по-спокойна съм. Сутринта тръгнах да запазвам час за утре, но като помислих - минали са два дни и ако пак се не види нищо /а вероятността е голяма/ ще се спеча още повече. Затова ще си трайкам до петък Crossing Arms.
За уведомяването на работодателя, според мен и устно би могло да стане. Те са хора и не мосля, че ще проявят неразбиране. Моя приятелка работи в частна фирма, в която уволняват само ако някой говори по тел. в раб.време и като забременя и им каза, без проблем й намалиха работата.  Peace

# 733
  • В къщурката на хълма на феите
Не че можеш да я пуснеш, а е наложително да го направиш!  Party

ъъъ добре мамо Mr. Green

llama ако нямаш нищо против ще я пусна аз

момичета албумче ще си правим ли?

# 734
Ей момичета благодаря на коятоо мацка ме е добавила в списъка за 20.11.12.Нека добави малко инфо преди новата темичка-От софия съм с 1-ва бременност.Благодаря редварително.

Общи условия

Активация на акаунт