Аз съм точица засмяна през НОЕМВРИ, ще съм при тати и мама!

• 40 190
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • При любовта
Добре дошли на всички нови Мамчета!  Hug bouquet
Много се радвам, че темата ни започна да се пълни с положителни емоции и положителни тестове!
Много благодарности и към Ноемврийки 2011,  че ни направиха тази удобна и комфортна темичка!  bouquet Hug

И на мен много ми се гади и вече имам киселини, почти през целия ден. Crazy   
За първо посещение на гинеколог мисля, че около 7-мата седмицата е добре, по рано нищо определно не може да се каже Mr. Green

Пожелавам на всички бъдещи майчета от сърце прекрасна бременност и доносени бебчета до Ноември!
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 76
Честит празник на всички! newsm51 newsm51 newsm51
Живи , здрави, много усмихнати и щасливи, много желани и обичани.Пожелавам ви добро настроение и весел празник.
На мен хормоните ми бушуват ужасно от най малкото нещо се разплаквам, помня че и предната бременност беше така.Дори преди да разбера че съм бременна плачех като луда за няма нищо.
Да се похваля и аз моя син е 2 ри клас.Така че явно имаме повече от една общи теми, за което много се радвам.
Прекрасен ден на всички!Усмихвайте се и бъдете позитивни!

# 77
  • Бургас

Много се равам че отбора ни се увличава   Hug
Относно първо посещение на гинеколог аз съм на мнение че е добре да се отиде между5-6г.с  за да може да се види по навреме  и както каза snowflakely да се изключи извънматочна а и кухо също. Лично мое мнение че след 9дена от очакваната дата  е добре да се посети доки Simple Smile
На всички вас лек ,успешен и усмихнат ден!

# 78
Здравейте от мен и честит 8-ми март на всички мами и мадами  Simple Smile Видях 2-те чертички на 02.03 и това за мен е първа бременност. На 05.03 посетих гинеколог и ме погледна на видеозон, разбира се, не ми казаха кой знае какво, само това че не е извънматочна бременност. Притесненията ми идват от това, че ми предписа само фолиева киселина. Ако някой е по-наясно, може ли да ми каже дали трябва да се пият някакви витамини сега и кога се правят първите изследвания.

# 79
Стефи, засега фолиевата е напълно достатъчна. За витамините -аз няма да пия защото се калцират костите на бебето, а трябва да са меки при раждането. Но колкото хора толкова и мнения, ти ще си прецениш най-добре  Peace Другите лекарства като магнезий,но шпа и т.н.  се приемат по лекарско предписание.
Честит 8ми март на всички настоящи и бъдещи майчета Hug

# 80
Честит празник, мили дами! Бъдете винаги усмихнати, желани, обичани и обичащи! newsm51
snowflakely много ме развълнува твоя разказ. стискам палци всичко да е наред и ноември месец да гушкаме по едно сладко бебенце!
Аз си записах час при доктор чак в седма седмица, но просто до тогава няма друг свободен час Sad
ще се опитам да потърпя до тогава , и да може тогава да се види и сърчице  Praynig и всичко да е наред.... Praynig Praynig Praynig

# 81
  • София
  bouquet Честит празник на минали и настоящи ноемврийки! На днешният ден миналата година видях в 4 теста моите 2 чертички... големи вълнения бяха и през сълзи и през смях. Влизам в темата Ви, за да ви пожелая от сърце лека бременност, незабравими приятни усещания и здрави бебчета родени леко и около термин!

# 82
  • Варна
Здравейте и от мен Simple Smile Мисля, че вече мога с пълно право да се включа и аз тук. Тъй като все още съм в шок, няма да ми е излишна вашата подкрепа да овладея емоциите си тези. Днес видях за първи път EFP и съм все още трепереща от вълнение Simple Smile)) Надявам се, че ще сме си в голяма подкрепа през следващите месеци. Пожелавам на всички нас, успешна, лека и красива бременност Simple Smile))

# 83
  • гр.София
вече и аз ще се запиша при вас Grinning
и аз видях  EFP за първи път, доктора постави термин 07.11.  Simple Smile Стискам палци на всички ни да ни върви всичко по вода.

# 84
Здравейте от мен и честит 8-ми март на всички мами и мадами  Simple Smile Видях 2-те чертички на 02.03 и това за мен е първа бременност. На 05.03 посетих гинеколог и ме погледна на видеозон, разбира се, не ми казаха кой знае какво, само това че не е извънматочна бременност. Притесненията ми идват от това, че ми предписа само фолиева киселина. Ако някой е по-наясно, може ли да ми каже дали трябва да се пият някакви витамини сега и кога се правят първите изследвания.
Stefi_sv, спокойно, не си болна а бременна Simple Smile, само фолиевата киселина е достатъчна, пък и то не е лекарство а само хранитела добавка. Само че се питам дали някои има идея какви имуностимуланти могат да се приемат по време на бременността?
Пожелавам на всички един усмихнат и слънчев петък!

# 85
Здравейте и от мен, искам и аз да се запиша Simple Smile с термин 14 ноември .. пожелавам на всички лека бременност Simple Smile

# 86
Здравейте на всички Simple Smile  И аз изкам да ви се похваля, че живи и здрави бебчо трябва да се появи на 07.11 Simple Smile
Леко бременеене на всики мамчета!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 12:02 от Ivet 4

# 87
  • гр.София
Здравейте на всички Simple Smile  И аз изкам да ви се похваля, че живи и здрави бебчо трябва да се появи на 07.11 Simple Smile
Леко бременеене на всики мамчета!

Хах, колко яко - и моят термин е 7.11. Ще си споделяме дотогава Hug

# 88
Хихи Predizvikatelna супер, ще обменяме опит Simple Smile На мен това ще ми е първото детенце и ужасно много се вълнувам Simple Smile В понеделник ще ходя на преглед, защото преди да разберем за бебока ми бяха изписали едни антибиотици (Монурал и Нолицин) и сега трябва да видим да не би случайно да са увредили бебето, но аз съм оптимист и вярвам, че всичко ще е наред  Hug

# 89
  • гр.София
На мен също ми е първа бременност и много се вълнуваме. Ще стискам палци всичко да е наред с точицата на прегледа.  Praynig Ние ходихме на видеозон, казаха че е вътрематочна бременност и вече имаме плодно сакче, но е много рано за нещо повече. Аз почти постоянно чувствам придърпването, това е нормално, нали?

Общи условия

Активация на акаунт