От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 442
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
въпроса ми е точно за тук,защото ме интерсува колко взема Франсето за взимане именно от такъв пункт?
Не взимат от пункт.

# 661
въпроса ми е точно за тук,защото ме интерсува колко взема Франсето за взимане именно от такъв пункт?
Не взимат от пункт.
Cry

# 662
Получила съм имейл с дължимата сума към Франсето.

# 663
Има ли информация,дали курсът на ФБГ,ще пристигне днес

# 664
имали не получил пратка доставена на стария адрес на франесто от 26 март ?
Незнам какво да правя  Cry

# 665
  • Добрич
Аз имам  Naughty
Писах на превозвача, но нямах никакво съдействие. Сега чакам С&А да ми пишат какво е станало с поръчката ми, но от доста време нямам отговор.  #Cussing out

# 666
Аз имам  Naughty
Писах на превозвача, но нямах никакво съдействие. Сега чакам С&А да ми пишат какво е станало с поръчката ми, но от доста време нямам отговор.  #Cussing out
Аз се чудя да ли дане пусна диспут във PP newsm78

# 667
  • София
Днес имам 2 странни имейла от Ларедут от relais colis.
Доколкото разбирам, понеже не са ме намерили на адреса, ме приканват да си взема стоката от пункт  Shocked
Madame, Monsieur,
N'ayant pas pu vous trouver à votre domicile lors de notre passage,
nous vous proposons de récupérer votre colis LA REDOUTE au Relais Colis le plus proche de chez vous 57 route du Polygone, cordonnerie rapide, 67100 STRASBOURG.
Nous vous invitons à en prendre possession, à votre convenance dans les 5 jours.
Le Relais Colis vous offre la possibilité de récupérer votre colis le jour qui vous convient dans l'horaire d'ouverture du magasin.
Ne répondez pas par mail à ce message, si vous souhaitez nous contacter appelez le 0 811 01 00 31.

Друг с подобен проблем ? Shocked

# 668
bibi, да не си пропуснала да отметнеш къщичката като си пускала поръчка?

# 669
  • София
не ми се вярва, а и в такъв случай защо ще пишат че са идвали до адреса ? Rolling Eyes

# 670
не ми се вярва, а и в такъв случай защо ще пишат че са идвали до адреса ? Rolling Eyes

Виж в потвърдителния имейл какво пише - до къде си пуснала поръчката........

# 671
  • София
Виж в потвърдителния имейл какво пише - до къде си пуснала поръчката........
Добрютро - няма грешка:
Je recevrai mes articles Entre le Mardi 24/04/2012 et le Vendredi 04/05/2012, à domicile.
   Mon adresse de livraison
    MME VALCHEVA IVANKA
3 RUE D AUBURE
67100 STRASBOURG
FRANCE
Писах им мейл, днес ще им звъня на СД. Странно, е защото имам 2 мейла от 03,05(вчера). На единия пише да си взема стоката до 10 дни от пункт, а на другия да си я взема до 5 дни от пункт, защото не са ме намерли на адреса  Whistling Rolling Eyes Whistling Mr. Green.

# 672
  • София
а защо има само името на Иванка Вълчева?

# 673
  • София
а защо има само името на Иванка Вълчева?
ми при мен винаги е било така - на фактурирането моето, на доставката нейното  Shocked. нещо изпуснала ли съм ? вече 10-15 доставки имам така и не съм пррменяла нищо по адресите

# 674
  • София
принципно до скоро се пишеше името на поръчващия и името на Иванка Вълчева, от известно време го смениха и вече се пише само името на поръчващия, а до улицата се пише ИД-то на поръчващия от техния сайт  Peace

Общи условия

Активация на акаунт