В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 346
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
  • Сливен
в неделя трябваше да ми дойде
и още не си направила тест...евала за търпението

# 136
 la vie  Shocked ....  Mr. Green (ООо, мъжете страшно си преувеличават по- принцип- няма второ мнение за мен)
Мариа - зариби ме !  Wink
Стели - като си представя, че тепърва се започва с простотиите  ooooh!
Гале - марш за тест, стига мъчи себе си и нас вече !  smile3513

# 137
в неделя трябваше да ми дойде
Охоооо отивай,отивай...

# 138
Направо си плаче за тест работата  Mr. Green
И още как ... айде чакаме те с положителен тест  Praynig Hug

# 139
ще отида но ме е страх от резултата не искам отново да се разочаровам вече 10 месец и не се получава

# 140
ТЕСТ, ТЕСТ, ТЕСТ, ТЕСТ.....
дори да не го направиш чак утре сутрин ако си бременна трябв да отчете..... Марш в аптеката  Praynig

# 141
Йори, Ла ви, ужасни преживявания, дано да няма повече! Hug
Сигме, пожелавам ти от все сърце едно януарче или февруарче, сътворено през месец май! Hug
Рейни, няма да се опитвам да те успокоявам предположенията за коремчето ти са съвсем верни, казвам го от личен опит, особенно загрубяват нещата след една, две бремености, но както и ти си казала, пожелавам ти съвсем скоро сама да видиш! Simple Smile
Дони, след успокоителните новини, сега вече си мисли само за срещата с бебчо! Hug
Галето! Praynig
Архинора,  няма ли и ти да направиш вече тестче?

# 142
ще отида но ме е страх от резултата не искам отново да се разочаровам вече 10 месец и не се получава
гале работата си намирисва на  EFP мнооого стискаме палци
дидолинка и моята племенница ме разби наскоро
Скрит текст:
гримирам се аз ,че щях да излизам а тя ме пита:"Какво правиш?  Аз:Правя се красива   Тя очудено : А защо не ставаш  newsm78    hahaha hahaha hahaha hahaha аз Shocked и докато се осъзная се измъква с :аааааа явно магията не е приключила още  Joy

# 143
Ла ви, извинявай, ама се разсмях, като четох патилата ви, толкова картинно си ги описала. Дано да се оправя бързо мъжо, че знам колко изнервящи могат да бъдат  Wink
Галето, Go, go, go! Чакаме положителен резултат!
Да си призная, и мен ме е страх от резултата и затова отлагам теста, поне до утре.

# 144
  • Пловдив
 Идвам да развея синьото знаме  stork-boy! Имаме си 100% мъж с хубава пишона! Всичко му е пефектно! Много се радвам, а таткото е на друга планета в момента, не може да си свали широката усмивка от лицето! Каза, че съм му сбъднала мечтата! Абе много хубав ден ми е днес! И най-важното е, че и аз разбрах и не съм в невидение!  Ох дано се справя като мъжка майка!  Сложете ми и на мен един щъркел хихихихи!!!

# 145
  • В градината...
stelico, това обира всички точки  Joy Joy Joy Joy Joy

Кукле, барво, браво, все така щастливи да сте   smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 146
Звезди, честита ти рожденичка.
Малкият бонбон да расте щастлив и здрав и да радва много мама Hug.

Кукле, честита ви пишона.

# 147
# 148
  • София
galetosl а редовен ли ти е или ти закъснява ?

# 149
Кукле ... честити ти сини гащи ... може днес твойто мъж да съм чула как вика от щастие  Mr. Green И естествено, че ще се справиш, а след време ти пожелавам и едни розовки да си направите  Hug

galetosl не плачи мила ... докато няма леля нищо не се знае  Praynig Hug

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 17:13 от F.a.t.e.

Общи условия

Активация на акаунт