В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 344
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
Абе, вълкът козината си мени, но нрава - не  smile3533 Сега докато ви запомня..... смилете се над изтерзаните ми сиви клетки  Laughing
Йори, чедо, какви са тези изпълнения? Защо си се напъвала да строяваш армията като ти е било зле, м  Naughty
Полина, много криво така... то е вярна приказката, че човек предполага, а Господ разполага, ама не може ли пък един път по план да станат нещата, пфууу. Ади, горе главата и каквото е - това е  Hug

# 121
 Здравейте, момичетаа   Simple Smile . Благодаря на всички за хубавите пожелания  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много хубаво си изкарах снощи , вечеря вкъщи с приятели  Crazy И тортата се оказа вкусна, до самият и край я мислех , като не мага да я опитам  Thinking Рецептата не е по Жоржита  Wink ( но ще запазя идеята за друг път  Mr. Green ), че бая материал щеше да ми трябва , за да скрия такова дупе  Joy Ще кача после в албумчето , че нещо не успявам тук да я вмъкна  newsm78
 Съжалявам за новодошлите лелки ( хич не се усещат , че са нежелани) , да ги изпращате поживо по здраво , с билет за връщане след 9 месеца  Flutter 
 Дони - все така с добри новини да ни радваш  Heart Eyes
 Кукле - дано тоз път не се скрие мъничето, да не покаже само дупето  Hug
  Добре дошли на новите никчета  - Зведен прах и Принцеса Дидолина   bouquet
 Аз сега трябва да отида до бюрото по труда на отчет , после ако имам сили пак ще ви нагледам  Hug Hug Hug

# 122
Здравейте момичета, имам един въпрос... Embarassed на колко време е нормално да се гледа на ултразвук по време на бременност, ясно е че индивидуално според състоянието, но за тук специално четох, че за цялата бременност са общо 3, ако искаш допълнително се заплаща, пък мен досега са ме гледали 2 пъти, третия е на 12 март, т.е май по често ме следят, предолагам заради претърпяната конизация преди години...те ми е любопитно как е в бг...

П.п. Макар и да не пиша често ви следя редовно и ви стискам палци на всички.. Hug

# 123
  • София

Живо- здраво мацки  Hug

Йори, на мен ми се е случвало подобно, но при високо кръвно или висока температура. Хич не е смешно и до сега. Трябва много да се внимава с подобни изживявания  Tired

Пуфе- честит нов ник и на късмет да ти е  Hug

Дидолинка и на теб честито   bouquet

Аз като Зузка, с моя ник съм навсякъде от 98ма година насам. Не си го давам и не го сменям  Crazy

Кукле, чакаме да видим какво ще каже доки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аника, я кажи какво стана на кастинга?  Twisted Evil

Сигме, аз имам рожден ден малко след средата на май, та ако не зарадваш нея с положителен тест, гледай мен да зарадваш  Whistling

Интересни имена на перфораторите използвате обаче  hahaha Joy
А за коремчета... отчаяхте ме, то аз сега изглеждам като в 4 месец, представям си как ще се търкалям в 9ти... (е.. искам да видя и няма много да се оплаквам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Всички с лелки- следващия ще е нашия месец  Peace
Останалите ги чакаме на отчет.  bouquet

# 124
Йори, много гадно това с кръвното. То мойто по принцип е в тези граници, така че добре те разбирам.
Мая, тук обикновено прегледите са веднъж в месеца ехографски и веднъж в месеца изследвания на кръв и урина, поне при мен беше така.

# 125
Блонди
дойде ми на 1.02, като цикъла ми е 28 дни.
След раждането винаги цепи секундата.
Овулацията си я усетих някъде около 14-15 ден.
Всеки път имам ужасни болки в яйчника и понякога капка - две кръв.
Мъжа ми се прибра на 19-ти, та за това мисля, че изтървахме работата.
Но аз съм се подготвила да изкарам доста време тук  Mr. Green

# 126
Тези дни само *слаби ангели*....  Praynig
Тази сутрин мойто мило.... От вчера си е захапал нерв в кръста, не съм на негово място , за да усетя болката, но си имам една причина да вярвам, че на мъжете са им слаби бушоните, когато ги боли... Става тази сутрин /почти цяла нощ бодурствахме/ в 8ч, прави две крачки от леглото, хваща се за вратата и вика *ужас, много боли, ще припадна  #Crazy Sick*
Ставам да го придържам да ходи, обаче той не....иииии.... подгъна краката.... Сложих го на земята и той с едни големи, отворени очи, ни диша, нищо... Викам сигурно си е глътнал езика щом не диша и почвам да провеждам акция за отваряне на устата. Той стиска, ама успях да си пъхна палеца. Паника...Хващам, телефона циврейки, ще набирам *бърза помощ*, крещяяя...Захапа ми пръста..... И, хоп, стресна се...
И ми вика: *кво става, къде съм, на кой звъниш*
*На бърза помощ*
*ааа, не, не, чакай първо да се обадя да кажа, че довечера няма да мога да съдийствам на мача*  Joy
Не стигнахме до бърза помощ де... Сега стои с гръб към парното.. По-късно ще го масажирам и ще се опитам да го *кръцна* хихих...
Голям стрес, и двамата рев от страх..... Пффууу мина вече....  Whistling
Само болката в пръста не... Син и подут...
Е и неговия кръст...  Sick

# 127
Здравейте на всички,чета ви от време на време когато имам време Laughing
Не пиша защото при мен нищо ново Wink,много се радвам за Плодче и Месечинка ,а и за всички останали разбира се. Grinning
Успех на всички,и искам да попитам вярвате ли в астрологични прогнози[/
i].
Има  много нови попълнения ,пожелавам бързо да излизат от тази тема Laughing
Може ли само да помоля в следващата тема да се промени името от maria_84 с текущото ми име
Благодаря много предварително[/
i]

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 15:46 от Maria_An84

# 128
Йори , Ла ви-  тези здравословни проблеми като гръм от ясно небе бързо да минават  Hug
 Йори - може би е било от работа, стрес и недостатъчно поемане на течности ,или храна.Когато организмът се изтощи , лесно се получава авария , дано да е за последно  Heart Eyes
 Ла ви- дано бързо се възстанови мъжът ти  Praynig , тези болки са ми добре познати  Tired.Имала съм нощи , в които не смея да се завъртя в леглото ( карала съм на полусън, че при всяко раздвижване те прерязва), а през деня ходех като баба . Ама и ти добре си пострадала, предполагам здраво те е захапал - днес и утре  студени компреси си прави  Peace
 Аз пак от отбора на заплесите- нова тема , а аз едно тенк ю не съм казала още на Мецито   bouquet .
Заглавието е много примамливо , кога ли ще се класирам за едно такова тестче ...?  Sunglasses  Heart Eyes
 Здравей , Мария_Ан  Simple Smile . Аз лично вярвам като че ли във влиянието на планетите , но не съм много запозната . Но попаднах на статия, че луната има влияние за добрите дни за зачеване. Когато овулацията съвпада с този цикъл на луната,както когато си роден, вероятността е по- голяма  Flutter Поне така го разбрах де  Blush

# 129
Здравей ponyo ,астрологията е голяма наука,аз от два три месеца чета усилено след като ми направиха една прогноза в един сайт.
Направиха и прогноза на моя позната която вече е щастлива мама,и с точност познаха пола на бебето и ,че ще има второ и какво ще е то![/i]Затова попитах дали вярвата в тази наука

# 130
здравейте и от мен влизам да се отчета-лелка няма още,но гърдите ми ще експлодират Sick толкова никога не са ме боляли и по този повод съм страшно докачлива днес!Изпокарах се с колежките и с най-добрато си аверче , което днес се прибра от гурбет ....че и за капак без малко да си го изкарам на милото (но той знае че в такъв момент не трябва да се закача с мен и си ме остави да покрещя на воля).
На всички новодошли лелки  #2gunfire стига са идвали неканени
ла вие  #Crazy йори да няма повече такива изпълнения
понйо чакаме снимков материал от тортата  chef
аника как мина кастинга бе душицо?посиняха ни палците Blush
дидолина  Joy Joy ама твойта щерка хубаво те е наредила и най-важното е ,че знае как да излиза от положение  hahaha

# 131
здравейте момичета лелката още я няма.иска ми се още сега да изтичам до аптеката за тест какво ще ме посъветвате 

# 132
здравейте момичета лелката още я няма.иска ми се още сега да изтичам до аптеката за тест какво ще ме посъветвате 

Забравих вече, но колко ти беше закъснението  Flutter

# 133
в неделя трябваше да ми дойде

# 134
Направо си плаче за тест работата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт