В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 372
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
  • В градината...
Бе то май вашата партида е дефектна  hahaha hahaha

# 241
Перу, много ли такива дела имаш ?
Чисто любопитство.

# 242
  • В градината...
Ами намират се - миналата година - 3.

# 243
Ееее едва ли се разхождат много такива химери, водят се като много рядки случаи, но са реални. Сега се зачетох, че цели дела за изнасилване и убийства са били на крачка да пропаднат, защото днк не съвпада, а жертвите са убедени че разпизнават похитителя. Вижте в нета има разписани такива случаи.  Wink

# 244
  • В градината...
Химери, ама една такава да ти се падне и....

# 245
  • София
Химери, ама една такава да ти се падне и....

....пълна липса на мал шанс, както казва Чичовото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Във всяка една професия има такива възможност да изтеглиш късата клечка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А на мен ме интересно, що за човек трябва да си, за да се съдиш за бащинство. Не трябва ли потенциален татко да направи един ДНК тест и да разбере..  newsm78 Чак пък дело..... Rolling Eyes

# 246
Stelico, Златенце, Галето, вижте сега, според мен сме попаднали на дефектна партида тестове, която отчита фалшив отрицателен резултат  Naughty Друго обяснение нямам!
Виждам за самовнушения си говорим...
Какви ти самовнушения,аз чак му говорих на теста"хайде бе,и двамата знаем,че съм бременна!!!Съгласи се с мен поне веднъж #Crazy ееее тая чертичка я видях дай сега да видя и другата" ....( това в продължение на 5 мин) ... малко по-късно "Оооо,няма да се занимавам повече с теб(бум в коша),утре ще препикая братовчед ти  Joy Joy Joy

# 247
Какви ти самовнушения,аз чак му говорих на теста"хайде бе,и двамата знаем,че съм бременна!!!Съгласи се с мен поне веднъж #Crazy ееее тая чертичка я видях дай сега да видя и другата" ....( това в продължение на 5 мин) ... малко по-късно "Оооо,няма да се занимавам повече с теб(бум в коша),утре ще препикая братовчед ти  Joy Joy Joy

Явно не си била убедителна  hahaha hahaha hahaha бробвай утре с брачеда, мож да е по-мекошав  Mr. Green

# 248
И аз съм с цикъл, но при мен нямаше и как да е друго, понеже лекувах възпаления.

# 249
  • в пералнята
Stelico, Златенце, Галето, вижте сега, според мен сме попаднали на дефектна партида тестове, която отчита фалшив отрицателен резултат  Naughty Друго обяснение нямам!
Виждам за самовнушения си говорим...
Какви ти самовнушения,аз чак му говорих на теста"хайде бе,и двамата знаем,че съм бременна!!!Съгласи се с мен поне веднъж #Crazy ееее тая чертичка я видях дай сега да видя и другата" ....( това в продължение на 5 мин) ... малко по-късно "Оооо,няма да се занимавам повече с теб(бум в коша),утре ще препикая братовчед ти  Joy Joy Joy
Хахах, Стели, аз не искам въобще с тези да си говоря. Много ми беше странен цикълът този и миналия месец. Миналият - зацапване, този явно е по-дълъг. Не знам от коя до коя дата да броя закъснението.... Абе тотална обърквация. ПМС ме друса вече 7-ми ден. Шахът е пълен.

# 250
Какви ти самовнушения,аз чак му говорих на теста"хайде бе,и двамата знаем,че съм бременна!!!Съгласи се с мен поне веднъж #Crazy ееее тая чертичка я видях дай сега да видя и другата" ....( това в продължение на 5 мин) ... малко по-късно "Оооо,няма да се занимавам повече с теб(бум в коша),утре ще препикая братовчед ти  Joy Joy Joy

Явно не си била убедителна  hahaha hahaha hahaha бробвай утре с брачеда, мож да е по-мекошав  Mr. Green
определено докато не се появи лелята ще подмокря цялата рода  hahaha

# 251
arhinoraти май не си правила тест или аз не помня  newsm78 така ,че поомокри и ти някой бртовчед пък каквото сабя покаже.Иначе ПМС са си и симптоми за бременност (то при мен всичко е симптом)  Blush

# 252
  • в пералнята
Кажи го това на рога, който ми расте на челото.

# 253
Мишки, виждам те на балкона.
Ела да кажеш след днешният разбор на изследванията ви, къде ги правихте?

# 254
Много съмнително започна да става с тези тестове, ама няма да им се давате ще ги подмокряте докато не покажат втората чертичка! Hug
Архинора, остави го този ПМС и действай и ти с едно тестче, а и какво му е на рога, да знаеш колко бремености са започнали с такива рогчета!
Мишки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт