В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 366
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Рейни е богатаааа.... Рейни е богатаааа.... колко хубави са тези думи, особено като Рейни е преди заплата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А сега малко по-сериозно, то аз дето не разбирам особено от изследвания ми се вижда, че в тези на Мишки има огромни пропуски  ooooh! Освен ако тя не е пропуснала да сподели някой .... ми се вижда налудничево да се бърка чак толкова...

# 226
Нека да не правим изводи преди Мишки да каже.
На база на тия два хормона няма как да се каже дали е такова положението. Но все си мисля, че репродуктивен лекар няма как с лека ръка да твърди подобно нещо. Вероятно има и предходни изследвания, за които Мишки не споменава. 
Иначе спермограмата е за ИСКИ, а не за инвитро.

# 227
Мишки бих ти препоръчала за тънката лигавица на матката да пиеш чай от малина.
Това е основен проблем за безплодие ,и за невъзможност яйцеклетката да се закрепи,а ако се закрепи пък не може да се износи плода.
Това е много важно дори да става въпрос за ин витро оплождане
Няма да сбъркаш ,от тук на сетне докато видиш двете чертички всеки ден да пиеш чай от малина
Чая е доказан за пиене при безплодие,за по лесно износване на плода и раждане ,защото стимулира мускулите на матката
.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 12:23 от Maria_An84

# 228
1бр тест отрицателен
лелка - няма
надежда - има 
 Hug стискам палци за останалите

# 229
Ох, хайде някой да излиза с положителния тест, че нещо много станахме  EFNPraynig

# 230
Рали, честити ти сини гащи  Hug Ти със серклажа не трябва ли докрая да лежиш?

Златенце, докато не е дошло, още нищо не се знае  Praynig

Петре, чудна закуска, от гледане ще забравя да хапвам  Hug

Мишки, много съжалявам за кофтите новини. С лекарства не се ли регулират тия хормони?  Thinking

Роник, и ти ли, бре, ама че сте  Tired Hug

Архинора, стискам, имаш 5 дни закъснение  Party Hug

Рейни, трай сега, аз Куклето успокоявам  Mr. Green

Зузано, ти нещо не се отчиташ кога чакаш, кога не чакаш, кога овулация имаш...  Thinking

СтеликоPraynig

# 231
Ох, хайде някой да излиза с положителния тест, че нещо много станахме  EFNPraynig
и аз за това дебна като дърта клюкарка...  Praynig
Палица нали си имала бледа черта предния тест  newsm78 или този пример е от предишен месец ?

# 232
  • София
и аз за това дебна като дърта клюкарка...  Praynig
Палица нали си имала бледа черта предния тест  newsm78 или този пример е от предишен месец ?
На Рали - Пали примера и беше от предният месец .... иначе вторият и тест си излезе с доста по видима втора чертичка Simple Smile

# 233
Пуснете си discoveryscience ch. Дават много интересен филм, за деца и днкто им съвпада с бащата, но не и с майката......и сега изследват защо   Shocked

Аз снищи пак страдах от безсъние, пак точно след ову, която беше много болезнена този път, въпреки че не исках да я засичам, нямаше как да не разбера, доста цс с кръв и много силни болки  ooooh!, сега и безсъние  Tired

# 234
Прашулино, някои хора ходят на работа.

# 235
Здравейте момичета Simple Smile
Аз редовно ви чета, но сте много народ и не мога още хубаво да запомня на кой какъв му е случая, дет' се вика Laughing Това не ми пречи да съм съпричастна със тревогите и радостите на всички ви Hug
Дано почнат да валят положителните тестове скоро, а и вероятността е голяма, след като няма лелки Simple Smile
За полуусетените -полуизмислените симптоми и аз съм така, и хич не си вярвам, в състояние съм да ми се спи, гади и пр. А двата пъти, когато наистина съм била бременна, изобщо не се сусетих на време Simple Smile
Стискам палци на всички нечакащи. На всички бебеправещи пожелавам да се наслаждават максимално Mr. Green На всички с излязли проблеми за решаване,  дано бързо и компетентно се изчистят спънките Praynig А на бременните, дани радват с позитивните си постове Simple Smile Хубав ден  bouquet

# 236
la vie est belle, да примера ми беше за първият положителен тест, които беше на седмият ден от закъснението иначе следващите ставаха все по наситени. Мисълта ми беше, че винаги има надежда дори на 4 или 5 ден от закъснението да нямаш втора черта, докато не дойде лелята винаги има надежда. Аз бях се отказала след толкова отрицателни тестове, както и да е да не се повтарям. Исках да дам кураж на момичето да не се отказва да вярва.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 237
Ееее тогава ще ви го преразкажа,аз снощи цяла вечер будувах и реших да работя......днес естествено не съм сподобна, но пък не мога да спя  Tired
 Таааа-оказа се че в тялото и има два вида днк, мисля че химери ги наричат такъв вид хора и като са тествали децата и нея не са улучили днк материала,  който да  съвпада с този на децата, почти са щели социалните да и вземат децата, защото я подозират за нерегламентирано сурогатство. Но правят още тестове и взимат материал от др части на тялото.......и той съвпада  Wink това накратко.....интересно филмче  Grinning

# 238
  • В градината...
Прахи, това моменталически ме навежда на мисълта колко потенциални дела за бащинство мога да изгубя  Thinking

# 239
Stelico, Златенце, Галето, вижте сега, според мен сме попаднали на дефектна партида тестове, която отчита фалшив отрицателен резултат  Naughty Друго обяснение нямам!
Виждам за самовнушения си говорим...

Общи условия

Активация на акаунт