В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 365
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
Кукле честит 100 % мъж   bouquet
Гале  spoko
Чери моя на 40 първо дете прави сега, а сестра ми на неговите години има син на 21. Иначе и аз съм в тая златна среда, ама нещо ми е тегаво, предпочитам да съм на малко по-ранен етап, примерно на 23.
Неродена мома моята ЛФ е 11 дни, но не и се притеснявам много, прогестерона ми е добре и това ме успокоява някак си.
Рали честити сини гащуранки   bouquet
Мишки прогестерона си го пускала на 21-ви ден от МЦ, но дали това е било 7-ми след О, ако не е бил, то тогава резултата не е меродавен. А за твоето момче, наистина преживяемостта и  морфологията не изглеждат никак добре  spoko
Архинора  Praynig Praynig Praynig

# 211
  • Варна
Кукле, Рали, честито синьо щъркелче! stork-boy stork-boy

Мишки, съжалявам за лошите новини. Hug

За всички нечакащи  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 212
Добро утро, кокичета  Hug
Мишки, съжалявам за резултатите, но ин витро - ин витро. Ще направите каквото зависи от вас, пък оттам нататък - Божа работа. Важното е да има план за действие и да се прави нещо.  Hug
Всички неолелени все още момичета - стискам много палци да си останете такива още 9 месеца поне, надничам тук постоянно, за да видя някоя щастлива новина - Йори, Архинора, Гале, Елизабет, Роник newsm17

# 213
  • В къщурката на хълма на феите
Ренденце все едно ми взе думите от кбд-то .. тоооочно същото си мислех и аз!
Сигме бих искала към твоите размишления по повод резултатите на Мишето да добавя, че баш пък тез двата хормона толкова лесно се регулират, че е просто светотатство тоя глупендър да говори подобни неща .. аз че бях наясно, че и в Щатите цари бясно невежство по тези въпроси, бях .. ама не знаех, че е масово .. ooooh!

Мише ти сигурна ли си, че той прави разлика между естроген и естрадиол?! ако можеш смени лекаря, на секундата .. не му знам файдата да ви говори глупости каква е, ама сигурно ще е много голяма #Cussing out / Рейни тия 50ст. щи ги дам с най-голямо удоволствие!/

# 214
Момичета, не знам дали има смисъл да си правя пак тест...Все пак имам вече 4-5 дни закъснение, трябваше да е отчел. Най-късно може да е станало на 10-11, но не вярвам, а и ако беше така все трябваше пак да е отчел тестът. Не знам дали има значение това, че го правих вечерта, а аз през деня си пия по около 2л вода, но си мисля, че ако има нещо, то излиза и при вечерен тест. Не знам как сте вие, но аз имам чувството, че си скъсявам живота с тея тестове... ooooh! Такова вълнение и напрежение през тези 5 мин, че не знам... Tired

# 215
  • Варна
Eeee Петре  Hug е  няма такава закуска  Hug СТРАХОТНА
Мишки съжалявам за лошите резултати Hug
Чери хич не е стар ,моя е над 40 и прави второ /за него, първо за мен/ Peace
Йори, Архинора, Гали, Елизабет, Роник  Praynig хайде изненадайте ни Praynig

# 216
Мерси, Зу!  Hug Аз по-скоро взех да се притеснявам за психическото си здраве, защото ако това гадене, сънливост и т.н е било плод на въображението ми, то нещата не са добре... Rolling Eyes
Хаха и на мен значи ми има нещо...
Само че аз си спях следобед....

# 217
Мога да се съглася донякъде само за естрадиола.
Той, поне в Бг показва доколко е зряла яйцеклетката. И след като по естествен път стигне стойност 200, значи вече е готова за оплождане.

# 218
Zlatence, препоръчвам ти сутринта да го правиш теста и предният ден да ограничиш течностите. Този съвет бяха ми го дали момичетата от форума и се оказаха напълно прави. За твое успокоение аз съм пресен пример как на седмият ден от закъснението, рано сутринта ми отчете супер бледа почти въображаема втора черта. Така че докато не дойде лелята имам надежда.  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 219
Добре, едвам ме навихте!  Laughing Ако не дойде днес, то утре сутрин ще правя тест с първа урина.

# 220
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Кукле, Рали честити сини гащи   bouquet

Блонди, аз не съм много съгласна за мъжките майки и това, че момиченцата не са отдадени на майките си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но то пък всеки си знае Whistling

Мишки, не се отчайвате. Каквото такова, важен е крайния резултат   bouquet

Меци,  hahaha Joy Аз имам чувството, че всички по 50 стотинки ще ми ги даваш с удоволствие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А на какво е способно самовнушението... просто думи нямам  ooooh! Аз съм същата като си внушавам. Няма нищо странно и за лекарска намеса споко. Стискам палци на всички, а на останалите- не губете кураж, идва нов тираж  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 221
Рали Честити ти сини гащи  stork-boy

Мише   Hug ... не съм компетентна, но знаеш, че всички сме с теб, а както е казала Мецанка ... защо не се допиташ до второ мнение  Flutter

На всички с отрицателни тестове ... никакво отказване докато не дойде лелята  Praynig Hug

Колкото до симптомите ... моите и в двата случая баха  на 100% като ПМС ... дори с тази бременност започнаха седмица преди МЦ, но го отдадох на факта, че съм била с ранна О.

Хубав петък на всички с пожелание да има много тестчета със две чертички  Hug

# 222
Това със спането се дължи на прогестерона, аз от О до няколко дни преди МЦ съм као пребито кучИ и общо взето като има причина да си мислите, че сте бременни, ефекта е още по-поразителен. Също така от прогестерончо ми се гади около седмица след О, когато е неговия пик, циците ми ще се пръснат и ако за миг се поддам на тези усещания, ще съм бременна в главата през цялата втора част от цикъла  Joy Това не е било винаги така при мен...преди не съм се чувствала чак по такъв начин. просто спрете да търсите симптомите, защото това си е чиста доза мазохизъм  Mr. Green Живейте си като небременни до доказване на противното, което го пожелавам на всички до една   Mr. Green

Мишенце, ин витро-то също е начин да получиш своя най-голям подарък - бебешок! Съжалявам, че изобщо се стига до подобни решения, но понякога съдбата е гадина!  spoko С теб сме!  Hug

Златенце, зависи как се синтезира хормона, мила, вече ти писах и в другата тема, не бързай с изводите!  Praynig Hug

Рейни, еййй, забогатя бе!  hahaha

# 223
Меце, верно Мишки говори за естроген, а не естрадиол.
Малееее ooooh!

# 224
  • Пловдив
Златенце, докато няма лелка аз няма да спра да ти стискам палчета... Дано  Praynig

Мишки, много съжалявам за тези новини... За СГ не мога да дам мнение, но за хормоните си мисля, че има илачи. На мен също ми бяха казали нещо от сорта, че с тези хормони забременяване няма да настъпи, а точно в този месец забременях. Според мен помисли и си направи консултация и с друг добър в областта лекар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт