В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 361
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
  • на 4-ия етаж до асансьора

Добро утро!На кой му се ходеше на море,а...? Grinning
Кукле, Рали честити ви сини гащи!   bouquet
Zlatence пък може да е рано...стискам ти палци!  Hug
Макар, че ще съм затрупана от работа с нетърпение ще чакам днешните отчети!И нека да са само положителни!!!  Hug Hug Hug

# 196
Добро утро, красавици  Hug
Златенце може да е рано бе мила, стискам палци  Praynig
Петрра благодаря за закуската, скривам си кафенце и малко гледка за сутринта  Heart Eyes
Отчет - върнахме се от доки, според него нещата хич не са розови.  СГ е много лоша, моите изследвания също.  Единственото добро е, че тръбите са проходими, та така.  Даде ни рецепти, но каза, че нямало много да се променят нещата.  СГ нямало да се повлияе много, моите яйцеклетки не били качествени, нисък простегерон, нисък естроген, лоша тънка лигавица на матката, направо ни закопа тоя човек.  Според него единствената стъпка, която би дала резултат, е инвитро.  Дори и инсе нямало да свърши работа.  ooooh!
На ММ изписа Cardiotek RX, Folbic 2.5 mg, Vitamin E (400 IU tablets), а на мен Prefera OB, Folbic 2.5 mg, Children's Aspirin (81 mg Tablets).
Върнахме се със смесени чувства, утре ще мисля пак на трезва глава.  Моля за коментар на стойностите, които док коментира, че не са добри, благодаря предварително  Blush
Скрит текст:
СГ на ММ:
                                                       Result                   Normal Value
Sperm Concentration                         24.5 million/mL       20 million or more
Progressive Motility (types A and B)     30%                     50% or more
   -Type A Motility (rapid linear)            4%
   -Type B Motility (slow or nonlinear)   26%
Vitality                                              35%                     50% or more
Viscosity                                           5 cm                     thread length less than 2 cm
Normal Morphology (Strict criteria)       5%                       more than 14%

Моите резултати:
*Progesterone (21-ви ден от цикъла)   8.39 ng/mL
Reference range:
Follicular pfase:    0.15-1.40
Luteal phase:       3.34-25.56
Mid-luteal phase:  4.44-28.03
Post menopausal: <0.73

Result       Reference range
*HCT (2-ри ден от цикъла)                   35%         35.1-45.7%

*Eosinophils (2-ри ден от цикъла)          0%           1-8%

*Estradiol, Enhanced (2-ри ден от цикъла)  <12.0
Reference range:
Follicular pfase:  19.5-144.2
Midcycle:            63.9-356.7
Luteal Phase:      55.8-214.2
От мен лека нощ, а на вас хубав слънчев и успешен  smile3558

# 197
Ехо мехо Hug.
мишки съжалявам за лошите новини. Въпреки това , обаче все пак има лъч светлина и инвитрото също не е за изпускане. Колко много дечица са се родили така. При нас колкото повече се бави аз толкова повече си мисля за инвитро или инсеминация. На 30 съм вече , ах как не исках да раждам 1-во дете след 30 Sad. Та ние едно не можем да си направим , че второто кога? Понякога ме обзема голяма депресия значи , не ми обръщайте внимание Simple Smile.
Аз нямам цикъл , днес е 30-тия ден , довечера ще направя тест , но много ме съмнява да има нещо. Поне до сега би трябвало поне гърдите да ми подскажат , а те ме болят леко и за кратко само като си махна сутиена. Ако броим , че предните ми цикли бяха на по 22 дена , сега имам закъснение от около 8 дена Laughing. Разбира се това не се брои , защото предните 2 месеца бяха някакви извънредни и на фона на хормони. Както и да е , довечера тест и всичко ще се разбере.

# 198
Добро утро Simple Smile
Аз идвам рано рано на отчет -  EFN Но нищо, март е любимият ми месец и това няма как да не стане  Wink
Стискам палци на всички НЕ чакащи днес Simple Smile

# 199
  • София
Добро утро на всички  Hug

Петре, Благодаря за закуската... както винаги точно на време Simple Smile

Виждам имаме си Сини гащички на Куклето и Рали.. Да са ви честити ... свекървички ще ставате  smile3508

А момичетата с  EFN тестчета.... може пък просто да не е отчел правилно теста.... докато няма лелка надежда има както и вие добре знаете Simple Smile А пък ако не месец Март е страхотен месец  Hug

П.С. Пак съм си аз, само снимката ми е друга, да не ме помислите за нов член на семейството  Joy

# 200
  • в пералнята
Аз нямам тест, ама и лелка нямам. Решила съм да не правя тест още.
Трябваше уж на 19 да ми дойде, но аз си смятам по принцип +/- 3 дни, защото не ми идва всеки 28 ден в 10 часа. Иначе симптомите за лелка са ми налице от 1 седмица. Все едно някой ми ръчка вътрешностите в малкия таз с игла, имам и честа смяна на настроенията с преобладаващи нервни изблици. В лицето съм като 14 годишен пубер... Абе гадна работа.

# 201
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
petrra мерси за закуската Simple Smile
r@li Честит и на теб син щъркел Simple Smile
arhinora стискам палци  Praynig Hug
Хубав ден Simple Smile

# 202
Добро утро!
Петре 10х за закуската, ама ще се въздържа, че нещо с килцата не се разбирам тази зима.
Мишки съжалявам за лошите новини.Силно се надявам на едно голямо чудо за вас.
Елизабет , Архонора айде де!Правете тези тестове де!Как търпите.Да ви завиди човек!  Praynig
Златенце Пробвай пак!Стискам палци!  Praynig
Рони  дай Боже в любимия ти месец да стане чудото !   Wink
Яничка  готино щъркелче!Дано ти донесе много късмет!  Hug
Рали, Кукле  Супер!  stork-boy stork-boy
Данаека  внимавай бе жена!  Mr. Green
Хубав и усмихнат ден на всички!  Hug
 Heart Eyes

# 203
Добро утро  Hug Hug
Кукле честити сини гащи Hug HugРоли и на теб  Hug Hug
Момичетата с отрицателни тестове,не се косете другия месец ще стане Hug Hug Hug
Мишки съжалявам за лошите новинки  Hug Hug Hugдано скоро видите светлинка в тунела Peace
Аз изчезвам към болницата да видя свеки

# 204
  • София
Поздравления за хубавата темичка и успех на всички.  bouquet

# 205
Мишки, инвитрото не е страшно. Не се бой.
Спермограмата ви не е от най-добрите. Ма..... каквото -такова.
Само не разбрах какви изследвания за яйцеклетки е направил.
Качеството на тях се определя по:
-Антрални фоликули на втори ден от цикъла.
-Фсх- не по голямо от 12.
-Анимюлеров хормон.
- Инхибин/ който е малко спорен/
Аз лично не видях подобни изследвания. Видях премерена лигавица и естрадиол.
На колко одини си всъщност?
И още нещо- радвай се, че като имаш проблем се намираш в страната, където почти няма невъзможни неща.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 10:32 от sigma

# 206
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ехо, привет златни,
Сигме, месец май е невероятен месец в който се случват прекрасни неща  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug
V_K дано и на теб месец май ти донесе успешни резултати  Hug
Кукле, Рали да са ви честити сините щъркелчета  Hug Hug
Златенце, Архинора, Роник, Elizabett   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed чакаме ви с надежда  Praynig Praynig Praynig
Галето не разбрах има ли лелка, няма ли ?
Мише съжалявам за лошите резултати, но надежда има и то не малка, все пак сте в страната на неограничените възможности, всичко ще се нареди, само вие трябва да го повярвате, и да си го повтаряте всеки ден  Hug

# 207
добро утро! Мишки, историята помни много по-кофти изследвания, завършили с бебоци без лекарска намеса! Дано вие сте в тази група!Нека и Мец да се изкаже! Hug
Петре, чак ми замириса на море Mr. Green
Момичета, много ме болят гърдите..никога не са ме боляли...трябва да ми дойде около 29 чак, а не мога да ги пипна...този месец го бях отписала отвсякъде - на 9-ти ден малко секс и после чак след 8 дни - абсолютно невъзможно ми се струва....а къФ късен пубер ме е гепсал - 3 големи бушона #Crazy ...така ми се иска да е станало, че чак преливам от психосоматични прояви Mr. Green

# 208
  • В градината...
Чери, кажи на твоя, че тука има по-дърти баби и от него, дето още не са станали мами!  Naughty Naughty Naughty

Йори, пък дано скоро сини гащи да ти се паднат  Praynig Като на Кукла и Рали, честити да са им  Hug

Петре, ех, море, ако знаеш колко го обичам .....

А вие дето чакате, бягайте за тестове, че да има малко зрелища в темата.

Мишки,  Hug Дори и да отидете на вариант инвитро, препоръчвам ти да се наредите на опашката за чудеса. Все пак се случват, когато най-не ги чакаш!

# 209
pettesa още няма лелка

Общи условия

Активация на акаунт