В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 358
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
за регулирането на прогестерона със спирт и удължаване, живота на жълтото тяло.
А така, сипи сега по една водчица  Joy Joy Drunk

# 181
  • В къщурката на хълма на феите
Чери 12 ЛФ не е малко Peace

# 182
Хихих, наздраве и от мен  Crazy
Меци ти добре ли си вече?

# 183
 Mr. Green Stop Grinning на винце съм бе хахахаха  Wine Glass Drunk ама хайде наздраве  Joy

# 184
  • Варна
Добър вечер   bouquet
Меци, благодаря за прекрасната темичка, дано ви е на късмет момичета  Hug
Аз си записах час за Май месец при Александров и ще си правя генетични и имунологични изследвания, та да видим... Не искам да обидя никой, ама това за 20-годишните не винаги е вярно(казвам го от горчив опит)   Peace
Куклеееее, честити сини гащи  Hug Радвай се, ще бъдеш свекърва  Mr. Green
Лека вечер мацки иии много бебенца да направите!!!  Hug

# 185
Мише трудно ми е да ти кажа как съм .. нямам време да мисля - вчера избацах някъде между 12 и 14 часов работен ден .. днес повторих постижението .. даже тук ми е трудно да поглеждам и просто не мога да спра да си задавам въпроса - кой ме би по главата да пускам отпуска чак април месец ooooh! ooooh!

# 186
Добър вечер момичета!
Отдавна не съм писала,но след серклажа,лежането и  детето почти не мога да се организирам и да ви следя.
Меци както винаги си се справила страхотно с темичката и много оригинално заглавие.Момичета пожелавам ви да я напълните с много дву-чертичкови новини нека тази темичка е на късмет на всички Hug Hug Hug
Първо искам да честитя сините гащи на Блонди,Куклата Hug
Сега ще дам малък отчет и за мен,засега нещата вървят на добре,първо ще съм 100%свекърва,за разлика от предните два пъти когато искахме момиче,сега тайничко се надявахме за stork-boy и ето че мечтата ни е факт.Серклажа за сега си върши работата,бебчо расте дори върви напред с една седмица,вече дори усещам ритничетата му по силничко.
Обещавам че от време навреме ще наминавам да ви преглеждам.Специални прегръдки за Меци,Блонди,Каролка,Зузи, newsm78 а бе за всички момичета пишещи в тази хубава темичка Hug Hug Hug Hug Hug
И за малко да забравя малко син прашец,само Меци да не ми се скара че ви оспамих темата babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 187
Кукле, Рали честити ви сини гащурчета и на двете! Hug

# 188
Рали, много се радвам, че си имате сини гащи вече, честити да са ви!  Mr. Green Hug Като гледам Мецаната как се е намърдала под прашеца....пък и не мисля, че има и думичка спам в поста ти  Mr. Green Hug

# 189
за всички  Hug

# 190
  • Пловдив
r@li, радвам се че нещата вървят добре и нека все така да е до края! Ти се щади повече и гледай да си полежаваш  Peace Честито ти синьо щъркелче  Heart Eyes

Кукле, синьото също ти приляга  Hug Heart Eyes

Утре е 24 февруари и го чакам с нетърпение! Стискам палчета - всички налични да имаме положителни тестчета fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Praynig

Малко и аз да пръсна бацили  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 191
  • shumen
Кукле,Рали честити сини гащи.На финала по едно здраво  newsm30 Ви пожелавам.
Моето падане не беше на леда,ами по очи-вървя и си блея някъде и като се спънах Ви казвам така се изпльосках,че нямам думи.

# 192
Мацки, от мен  EFN.... Пратих мъж ми за тестове и уж казах да вземе два, а той взел само един. Ама май няма смисъл да повтарям утре пак. Досега трябваше да е отчело. Миналия път ми отчете 11 дни след опита...Според мен овуто ми беше към 6-7, поне по ЦС така ми се стори.  Sad

# 193
Златенце, не бързай с изводите,  мила! Изчакай малко и пак се тествай!  Praynig Hug

# 194
Мерси, Зу!  Hug Аз по-скоро взех да се притеснявам за психическото си здраве, защото ако това гадене, сънливост и т.н е било плод на въображението ми, то нещата не са добре... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт