В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 354
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Кукле честити сини гащички  Hug естествено че ще се справиш  Hug
Гале не се тръшкай де ...следващия месец  Peace

# 166
Кукле, честит пишон и на таткото честито Hug
Гале има надежда, ако не нов месец- нов кхсмет Hug

# 167
Полина, сега като те видях се сетих, че исках да ти пиша дано и при теб скоро да се наредят нещата, че с този пътуващ мъж сигурно е много сложно и иска много търпение да правиш планове по бебешкия въпрос! Hug

# 168
Аделина веднага да слезе от балкона на отчет  Hug Flutter
Кукле, честита пишонка  Hug
Галето, изчакай още малко, лелята я няма.  Не се отчайвай, ще стане  Hug

П.П. Йори и Полина Малина бързо да се оправяте  Hug

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 18:05 от мишки

# 169
  • Варна
Благодарско Звездичке честита ти рожденничка  Hugда така е ,сложно е ,ама като съм си го избрала  Laughing всъщност днес доста се шокирах от прегледа и  тази киста ...ама сега чета тук за отзиви от лекарството и ....малко се поуспокоих Simple Smile Пък и вас ви има Hug Ах тези бебета ако знаят с какво нетърпение ги чакаме .... Praynig

# 170
Ох дано се справя като мъжка майка!

Кукле, мъжката майка няма как да не се справи. ВИНАГИ е обожавана от сина си. Виж, за женската е много по-сложно. Затова никога не съм искала да съм такава  Confused

# 171
  • Сливен
Кукле, честити ти сини гащи и от мен  Hug
Аз утре съм на ФМ, да видим дали ще се покаже човечето.
Лека вечер на всички  Hug

# 172
Ох, комши, комшиии благодаря за моралното рамо, а и на всички други дружки за подкрепата, старост-нерадост казали бабите hahaha ам жив съм бре Mr. Green
Галето...тестът ти е бавен, утре пак...мирише на 2-3 положителни Mr. Green
Кукле, честито синьо щастие...и аз ще имам сини гащи...сънувах го:)
Поли - палчета с добри пожруелания!
Поньо - ква е таз развали диета сега и без друго са ми слаби ангелите  Crazy
на мен продължава да ми е адски смешно и лигаво цял ден ...иде ми да спамя...спамя...ма ме страх от Меца hahaha Joy
Роксанка - късмет утре!

# 173
  • В къщурката на хълма на феите
Рони ние нит сме млади, нит сме стари .. златната среда дет се вика Mr. Green /не ми обръщайте внимание на скромността, тя ми е по рождение Mr. Green Mr. Green / искам да ви кажа, че явно всички други ме сънуват бременна, освен мен самата .. аз никога не съм се сънувала така .. мисля, че веднъж сънувах положителен тест, ама то беше точно преди неуспешното инсе, тъй че не се брои Mr. Green

# 174
Ronique, много благодаря за инфото.. Hug
Кукле, честит ви син щъркел  Hug

# 175
Куклее, честито момченце  Heart Eyes И момиченце да беше, пак щеше да се чудиш дали ще се справиш, поне така съм чувала  Mr. Green Хайде да не си говорим за години, моля ви, че тия 20-годишните вървят 10 години след мен... ако ме разбирате правилно  Crossing Arms Аз какво блях досега, не знам, ама мъжът ми май късно ме намери.
Гале, утре сутрин с първа урина направи пак тестче, има шанс друго да покаже  Hug
Рокси, утре стискаме палци да се върнеш толкова развълнувана, колкото Кукличката!
Аз ако не друго, поне се радвам, че вдигнах ЛФ на 12 дни... не че нещо ми помага засега, но поне 1 нещо по-малко да мисля  Laughing

# 176
Моме, браво за ЛФ  Peace  А какво значи "вдигнах", издай тайната  Flutter
Мацки, след час тръгваме към док за резултатите, стискайте палци  Praynig  Часът на истината  hahaha
Хубава ви вечер, късно ще се отчета  Hug

# 177
  • Лондон/Пловдив
ДА взема да се запиша докато не сте изписали темата Joy
Кукле честит ти малък мъж (аз все си мислех ,че момиченце ще е явно не ме бива в пророчествата)
Мишки стискаме палци дано всичко е наред .
Що си сменяте никовете  Crossing Arms ми тъкмо ви запомних бре девойки , сега пак ще ме мъчите .
Мецани и ти ли си на 27 ,честно малко ми е кофти времето лети кога бях на 20  Rolling Eyes , мъжът ми гони 36 дърт е казва . Ако до края на година не сане бебето се отказвал ,че иначе щяло да му вика дядо Whistling
Аз си чакам резултатите от изследването да видим дали ще благоволят да ми кажат дали всичко е ОК или имам проблем.
Галето може още да не показва ако си била с късна ову newsm78 щом няма лелка има надежда .
Днес времето беше толкова хубаво пък цял ден трябваше да си седя в къщи да чакам на мъжо пратка с инструменти  Crossing Arms .  Мечтая си за лятото и за моренце ама още 5 месецаааа има .
Моме я казвай как я вдигна ,че и мойта е 12 дни май май струва ми се къса  newsm78

# 178
О, милички, до преди 1-2 месеца ЛФ ми беше 10 дни и само чаках да дойде крайния срок, измолен от мъжа ми, за да тръгнем към изследванията ( и сега го чакам, де).
Нещото, което промених е, че започнах 90 дневната диета (вид хранителен режим) и свалих 7 килца досега, които определено ми бяха в повече. Освен това регулирах хапването на сладко и тестено на веднъж на 4 дни, което смятам, че няма как да не повлияе на хормоните. И започнах да правя тренировки всяка сутрин, без които вече май не мога, много ме енергизират и зареждат  Mr. Green С една дума, малко си поошлайфах тялото и то ми се отблагодарява. И преди съм забелязвала, че започна ли да спортувам, цикълът ми минава доста по-леко, без да се подувам толкова и без болки. Допреди няколко месеца никога не бях следяла ЛФ, а сега и тази промяна откривам. Днес ми е 13-и ден след ову - вчера вечерта ми зацапа леко, днес имам малко кафеникаво течение, цикльо ще дойде с пълна сила утре. Извинявам се за дългия пост  Blush
Мишки, стис палчета за доктора, после да разкажеш  fingerscrossed

# 179
Нормално е да се регулира лф с физическата активност. Трябва да намеря статиятаи ще ви я предложа навниманието за регулирането на прогестерона със спирт и удължаване, живота на жълтото тяло. Сега ще я търся и като я намеря ще ви я постна, но и аз наблюдаван, същият, положителен ефект от тренировките. Не ди ги спестявам дори и през най тежките дни и ефекта е че нямам вече такива  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт