В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 329
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
  • Северозапада
Хелоу, запис и от мен
mecani, нямам думи  Hug
Ponyonbirthday
pettesa, все такива хубави неща да ти се случват!
мишки, успех с яйцето и при лекаря!
Плодче, Etigra много сте сладки пу-пу  Hug
V_K  Hug
24-ти наближава, да поставим рекорд с   EFP
Аз изпадам от класациите, вече ми зацапва.
Хубава вечер!

# 61
Аз изпадам от класациите, вече ми зацапва.
Хубава вечер!
Ех, и аз така. Ще се пишем за следващия тираж.

# 62
  • Варна
  tiptoe

# 63
Чаааак на 5-та страница ... голям съм заплес напоследък  Mr. Green

Мециии  Hug

Петеска ... честито ти сакче, а скоро и сърчице  Hug

Плодче   Hug... на тази снимка в коя седмица си?  Много сладко и малко тумбаче ... вече наистина се тревожа за моето  ooooh! тези дни ще го фотам да видите каква цоцолана съм станала, а още съм до никъде  ooooh!

Етигра ... вот и си много сладка ... леко раждане мила  Hug

Пуфе ... или вече Звезден^Прах честито ти ново ник неймче и дано ти донесе повече късмет  Hug

cvetenceto999 късмет и лека до финала Hug

# 64
Привет от мен,
отивам да ви чета, че нещо въобще не мога да се класирам от както се включих тук преди седмица, много работа, много нещо. Хубаво беше като си бях в майчинство Simple Smile Хайде скоро пак  Praynig Simple Smile
Късмет на всички трудещи се по въпроса.

# 65

Плодче   Hug... на тази снимка в коя седмица си?  Много сладко и малко тумбаче ... вече наистина се тревожа за моето  ooooh! тези дни ще го фотам да видите каква цоцолана съм станала, а още съм до никъде  ooooh!

Снимката е правена 19-20г.с., сега коремчето ми е мааалко по - голямо.

# 66
Някъде бях чела и гледала, че формата и големината на коремчето зависи от устойчивостта и наличието на коремни мускули. Ако са по здрави се носи коремно бебенцето и коремчето е по малко, ако ли пък не са налични много и здрави коремни мускули, но пък не се качва на мазнини, а само околоплодни, нарастване на матка и бебо -коремчето щръква и последният, но най-нежелателен вариант е освен бебо да носим и собствената си лакомия...която се отразява доста отчетливо на цялото тяло или качваме коремче- щръкнало, паласки, тлъстинки около коремчето(което било доста нежелателно, защото се счита за затлъстяване и предпоставка за гестационен диабет), краченца, дупе и се търкаляме като топчици  Laughing Laughing Laughing. Та за това са силно препоръчителни, това го научих от тренерката ми - попитах я,е да се правят в началните месеци на бременността упр. за коремната и тазовата част  Wink

# 67
Една бира време и ви изчетох Laughing
Честито на всички успели и много прекрасни месеци от тук до мечтания финал.
Jiorjita много хубаво малко коремче и страхотни цици  Laughing Много ми прави впечатление щот моите изчезнеха след кърменето. Еми липсват ми да ви кажа Simple Smile
Etigra Страхотна снимка и според мен много малко коремче за 9-ти месец, адски фина мацка си. Леко раждане.
Блонди  Praynig за 1-ви. Казват, че е рутинна процедура, ама докато не мине и не излезнат добрите резултати това сигурно няма да те успокои много. Но пък насъбралата се тук положителна енергия към теб със сигурност ще даде резултат Simple Smile
Аз продължавам да си чакам, но то си има и време де до 27-ми, но никакви признаци на успех не забелязвам. Пусто не мога да си спомня какви ми бяха ранните признаци  първия път. Малко се вторачвам, абе никак не е малко, ама по друг начин не мога. Принципно искам всичко сега и веднага! Явно ще се уча на търпение Simple Smile

# 68
  • Пловдив
Промък в новата темичка tiptoe Меци, страхотна темичка  Hug Много благодаря за старанието  bouquet Дано се напълни с много положителни тестчета  EFP fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Да доложа от прегледа ми днес. Тоновете на бебе са добри. Първо се поуплашиха, че сумати време не можаха да ги уловят, но слава богу беше фалшива тревога. Кръвопотокът е ок - новите лекарства явно дават отражение и беб е наваксал малко от към коремна обиколка и грамчета, а само бедрената кост продължава да върви назад, но не изостава повече от преди поне. Та това са новините от мен и слава богу този път нямам нищо отрицателно за споделяне  Whistling

ponyo , честит рожден ден!   bouquet Пожелавам ти много здраве, много любов и най-вече скоро да берете плодовете на любовта си с твоя любим  Heart Eyes Hug

Дани, радвам се за добрите резултати  Hug

jiorjita, и аз искам такава торта за РД-то  Crazy Whistling

pettesa, чудесни новини! Много се радвам!  Hug

Плодчe,
много сладко се подава коремчо и през дрешките вече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ети, изглеждаш чудесно!  Hug Май от мартенките само аз не се включих в конкурса  newsm78

Звезден^Прах, добре дошла отново  Wink Този ти ник повече ми допада!!!  Heart Eyes

И да ви наръся, че чакам много положителни тестчета  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 69
Здравейте мацки
Ети страхотна си ,много си готина ,Плодче и ти също  Hug Hug Hug Hug
Дони ,радвам се че всичко е наред  Hug Hug
Дани дано и занапред резултатите да са добри Hug
Петеса  Peace

# 70
Мецани, страхотна темичка! Дано се напълни с много положителни  тестчета!
Пони, ЧРД и скоро мама!
Блонди,на 1-ви, на тази прекрасна дата, всичко ще бъде о.к.! Hug
Петеса, честито сакче! На финала живо и здрово бебе!
Плодче,Ети, много сте сладки!
Звезден прах,дано ти е на късмет новото име!
Цветенце 999, лека и безпроблемна бременност!

# 71
  • Пловдив
Звезден прах честит ти нов имидж, да ти донесе най-големия късмет в най-скоро време! Сега на галено Прахче ли да ти викаме?  Hug Hug Hug
Плодче много хубаво коремче, ама и циците са му голяма конкуренция!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз ще се похваля с такова по-малко коремче, само да ми дойде музата за снимане!!! Аз моето си го нося много ниско и рита все под пъпа ниско долу! Качила съм има няма 2 кг за 20г.с. Утре съм на ФМ и дано да дойда и да развея цвета на гащите най-сетне, ако не се скрие пак!!! Стискайте палци всичко да е наред!!!  Hug

# 72
  • shumen
Пони честит рожден ден,мила.Да си жива и здрава и скоро мама.
Петеса,честито.!Чудесни новини.
Моите изследвания бях кръв и урина и секрет и както Ви казах са добри.Но да Ви кажа аз днеска се спънах и паднах се притеснявам сега дали няма проблем с бебчо.

# 73
  • София
Звезден прах, страхотен ник  Wink.
Кукле, кога се записа в темата, кога стигна до 20-та седмица  Shocked. Как лети времето. Успешен преглед и дано се покаже човечето  Praynig.
Дони, супер новини  Hug.
На нас забранителният ни период приключва след 2-3 седмици, но мъжът ми нещо не иска да бързаме, заради всички лекарства, които ипоизпихме, включително и покрай тези коки последно. Иска да се изчистим пръво хубаво. Говори нещо за май месец  Sad, дано поне го навия за април, ако всичко е наред...
Плодче, бая си напращяла откъм балкон...  Laughing (сори за цветистия език). Мвого сладко коремче.

# 74
Добър вечер момичета!
Седя и си мисля,дали при ПМС може да се получат пробождания в матката(изключително неприятни) или това го има само при бременност???

Общи условия

Активация на акаунт