В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 335
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Блеър Уолдорф Може разбира се, аз какви ли не симптоми си намерих без да има бременност!!! Пробождания в шийката, матката или яйчниците, където се сетиш там може да те прободе!!!  Hug

# 76
Блеър Уолдорф Може разбира се, аз какви ли не симптоми си намерих без да има бременност!!! Пробождания в шийката, матката или яйчниците, където се сетиш там може да те прободе!!!  Hug

Ми аз просто питах от любопитство,а не че толкова се вторачвам и търся.Защото знам за яйчниците,ама за матката никъде като,че ли не съм чела.Както и да е.Мерси за отговора.

# 77
  • гр Шумен
това ми напомня на моята случка Simple Smile Около 2 мес имах болки ниско долу излезе ми едно коремче и др симптоми които оприличавах на бременност и като отидох се оказа, че имам киста на яйчника! пеминах дълго лечение,неуспешно за съжаление,наложи се операция,след това всичко се оправи,пих и противозачатъчни,това всичко много ми забави плановете за бебенце. Първите месеци като неставаше си мислих че е последствие от операцията или многото лекарства,много се бях сдухала да не ми е станало нещо,но точно преди коледа,ми пистигна подаръчето, което толкова много исках Simple Smile

# 78
  • на 4-ия етаж до асансьора

Добро утро!
Като няма с какво да ви изненадам...поне да ви нахраня!  Heart Eyes
Дони чудесни новини от бебо!Само така! Hug
Гушкам ви всички и ви пожелавам хубав ден!  Hug

# 79
Добро утро девойки, аз пак след Петрето се нареждам, първа на масата  Mr. Green
Благодаря ви за пожеланията и на мен така повече ми харесва.

Данаека,мила, успокой се в толкова ранна бременност нищо не може да му стане на бебето и на челна стойка да застанеш -не може да усети. По скоро може да му  влияе какво ядеш, пиеш или ако си изложена на вредни, химически  елементи, но физически да го увредиш-едва ли. То е на топло и тялото ти го пази.

Хубав ден момичета  Hug

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 09:18 от Звезден^Прах

# 80
Привеет Hug. Айде да е късметлийска новата темичка. Аз си чакам ама какво и аз не знам Grinning. Няма изглeд да ми идва за сега и ако няма бременност агнес-а ще ми забави цикъла , така се усещам. Иначе днес или утре ми се ще да си направя 1 тест , ако има нещо би трябвало да отчете.
la vie est belle и аз знам , че тестовете отчитат около датата на М и след закъснението макар , че моя приятелка си направи тест 4 дена преди датата и й отчете. Не знам от какво зависи - може би от чувствителността на теста ,  има и нещо друго - до колкото се сещам тя тогава беше с много ранна овулация.Аз се опитвах да отчета резултат на 24-тия ден тоя месец , но ми дадоха 2 теста отрицателни , а единия престо , за който писах даде нещо като изпарителна едвам забележима розова черта доста след времето за отчитане и четох на много места , че престо прави тези работи понякога.
Блонди , Меци , Яжка и всички останали , които не помня по имена  Hug.

# 81
Добро утро! Hug Hug Hug

# 82
  • София
Добро утро,
Петрето отново се е погрижила за закуската .. И аз сядам на масата да хапна ...  Hug

Пуфке, честито ти никче, дано ти донесе много късмет...Звезден прах..харесва ми много Simple Smile

Много сладки коремчета имате момичета .. Плодче, Ети .. Чакаме и Куклето да сподели едно фото както обеща  Hug

Ла Ви спомена, че днес ще направи тестче... ако си направила чакаме отчета ти  Hug

Лек и ползотворен ден от мен...   bouquet

# 83
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Благодаря ви от сърце за пожеланията, страхотни сте момичета. Hug Hug Hug Hug Hug
Петре прекрасна както винаги  Heart Eyes
Кукле дано да развееш гащетата, които са ти на сърце  Hug
Дони чудесно, видя ли че всичко ще се оправи  Hug
Зазу на мен ми звучи логично, да се поизчистите от толкова лекарства, пък и месец май е месецът на любовта  Heart Eyes
Прахче (Пуфе) да ти е на късмет, а да те питам до кога този прогестерон ще ме прави на балон, бях чула че жълтото тяло до 3-тия месец произвежда от хормона, а после .... какво се случва после ? И друго да те питам, аз ммммм така де, пия си по едно кафенце (слабичко) ... много ли е кофти? (все пак от 4 силни да едно слабо си е ...)
Кога ще дойде месец май ...  Cry  Cry

# 84
  • в пералнята
Добро утро, мили мои.
Петре, мерси за закуската.
Данаека, и аз като Звезден прах мисля, че това едва ли ще представлява проблем. Но въпреки всичко, почивай, момиче, недей да тичаш, да се стресираш и да се спъваш. Давай го по-спокойно и по-глезено.  Hug

Аз вече 3-ти ден си чакам лелята, но не би все още. Много се дразня, подула съм се като плондир, лицето ми е като пица, пробожда ме ниско долу, даже през нощта се събудих от болка, а гадта още я няма. Усещам я, че ще дойде, ама защо се бави. newsm78 Ако остане така още няколко дни, ще стана като Терминатор.  #2gunfire 

# 85
В началото на вторият месец(ако не се лъжа), но мисля че горе-долу -тогава се образува плацентата и тя поема функцията на жълтото тяло да обр. прогестерон....тепърва прогестерона ще нараства като концентрация все повече и повече, не случайно го наричат хормона на бременността. За да се избегне болезненото и неприятно задържане на течности и подуване се препоръчват много разходки, плуване, спорт, храната зеленчукова  и лека и да не не е солена и масажи( не в коремната област, естествено).

Сега за кафенцето- аз напоследък дори за бебеправенето го бях спряла.....ама са противоречиви мненията за него и си го почнах пак(едно удоволствие ми остана  Laughing). Мисля, че едно кафе на ден не е никакъв проблем. Само трябва да се внимава кафето да не се поема в близките часове, когато се пие фолиевата, а и другите витамини, защото пречи на усвояването.   bouquet

# 86
ДОБРО УТРО
Пуфе  ника ти е страхотен,дано ди донесе късмет Hug Hug
Кукле чакаме снимка Peace Peace
Петре мерси за закуската Hug Hug

# 87
Петеса, и аз много вече жадувам за май месец.
Да съм приключила за годината, да стане топличко и да идем на моренце и най-накрая да ми се обадят. Ма толкова далечен ми се струва.

# 88
Привет!  Hug
Завърнах се и сядам да Ви чета! Heart Eyes Hug

# 89
  • София
Петеса, и аз много вече жадувам за май месец.
Да съм приключила за годината, да стане топличко и да идем на моренце и най-накрая да ми се обадят. Ма толкова далечен ми се струва.
От къде да ти се обадят?
Аз чакам да стане топло,мразя го тоя студ.От 2-3 дни сам кисела, та кисела,отделно че се се наподних,такова чудо не е било никога при мен,сега е кошмарно.

Общи условия

Активация на акаунт