В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 338
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
Плодче ах че си сладка.Пу-пу и погал по това хубаво коремче......и един поздрав специално за теб.. Joy Joy Joy
http://vdyhnovenie.hemuz.org/zabavno/plodchetata-soundtrack
Еtigra оле 9-ти месец  #Crazy #Crazy #Crazy йога мина толкова време.Леко раждане ти желая с един страхотен пухкав завършек! Имаш +1 глас и от нас!
Пуфпафке  hahaha вече бивша,дано с новия ник ти е на късмет!Много ми харесва и на мен!
Pilcharnik не е моето коремче това,леко си в грешка.Това е Плодчето.
Doni_M браво за хубавите новини,още малко такива да носиш,че после с най-хубавата да ни зарадваш!Почваме обратното броене вече,а на финала лично аз ще имам грижата да почерпя точно с такава торта ()
kukla_ta  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 91
  • Варна
Меци, благодаря за темичката, страхотна е както винаги!  bouquet

Плодче, Ети, много сладки снимки, поздравления! Hug Hug Ети, леко раждане, мила! Hug Praynig

Петеса, честито сакче! Hug

Кукле, надявам се днес бебчо да се разкрие. Praynig

# 92
Мими, подала съм документи към фонда за инвитро. Надявам се, най-късно през май да ми се обадят за заповед.

# 93
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Doni_M браво за хубавите новини Simple Smile все така да бъде  Praynig Hug
kukla_ta успех на ФМ  Praynig Hug дано се покаже Simple Smile
petrra мерси за закуската  Hug
Звезден^Прах честит ти нов ник, много късмет да ти донесе  Praynig Hug
sigma по-рано ще стане "работата"  Hug
Хубав ден на всички Simple Smile

# 94
Отчет-лелка.... #Cussing out #2gunfire
Какъв по-показателен тест от нея...
Сега стискам палци на останалите за 24ти.... Praynig
Приятен ден...

# 95
  • София
Отчет-лелка.... #Cussing out #2gunfire
Какъв по-показателен тест от нея...
Сега стискам палци на останалите за 24ти.... Praynig
Приятен ден...
ААА тази няма ли си друга работа Sad Хайде дано и е за последно  Hug

# 96
ВК  spoko много съжалявам
Аничка много се радвам да те видя отново в долния списък  Hug . Дано да не се задържиш много
Петтеса честито сакче  Hug
Плодче пу пу пу да те наакат калинките какво хубаво коремче  Hug
Ети имаш моя глас
Дони а  така, само положителни новини да носиш от прегледите  Hug
Звезден прах дано скоро се опрашиш с този нов ник  Mr. Green
la vie est belle  кажи на леля, че ще я стреляме ако се появи още веднъж #Sniper

Аз да ви разкажа моите терзания. Миналата седмица цялата имах ПМС и то доста силно си беше. В понеделник спряха и болки и всичко ама леля йок. Почнах да се надявам, че по някаква случайност може и нещо да е станало този месец и ми беше едно хубаво и весело, но последните 3 дни реших да проследя и БТ - във втортик беше 37.3, вчера 37.00 - реших, че просто е така защото ми беше бая студено като се събудих, но днес (въпреки, че съм спала само 5 часа и то се будех на всеки час) вече беше спаднала на 36.8. И като видях тая температура сутринта и ми стана едно криво.
Днес ми е 36-ти ден, но предполагам, че още днес или най-късно утре леля ще нахлуе  Crossing Arms

П.С Да ме извинявате ако пропуснах нещо, но бях дежурна през нощта, а и сутринта докато карах към София в тая мъгла съвсем капнах Tired

# 97
Може пък да не дойде. Сама знаеш, че три температури не означават нищо  Naughty

# 98
Добро утроооооо  Hug

Дони ... чудесни новини ни носиш, все такива да са още малко  Praynig Hug

Прахче по въпроса за коремчето ... Аз си мисля, че има значение и друго при мен. Още не ми се беше прибрал добре стомаха от предишната бременност с близначките - а тогава щеше да се пръсне по шевовете. Тогава забременях на 47 кг. и откарах до 58 кг., а съм 155 см Crazy  Сега забременях 48 кг и до момента съм качила 2 кг. а вече си влизам в четвърти месец.
Отделно от това съм спортувала 6 години спортна гимнастика, ходила съм на народни танци 2 години, била съм в отбора по волейбол /разпределител  Mr. Green/ абе с две думи съм си спортувала доста. За това си мисля, че причината за коремчето ми е, че не се беше прибрало, а и този път ми казаха, че плацентата е предна. Може би е много относително, но винаги съм си мислила, че ще съм с малко, но пък няма значение ... важното е бебчо да е добре и на есен да се видим  Praynig Hug

Кукле ... айде чакаме снимка  Hug

Петеска ... след третия месец вече плацента започва своята дейност  Crazy

# 99
Сигме знам, ама като я видя така да се срива и ми срива и надеждите  Wink

П.С. току що влезе по цвички гадината мръсна

# 100
  • В градината...
Звезден прах, добре си дошла! Познаваме ли се  Thinking

Сигме
, ако знаеш колко бързо ще се търкулне времето и ще дойде май...

Ренде, аз съм същата, видя ли температурата паднала и - край.

# 101
Познавате се  Mr. Green
Перу, аз чакам от юли миналата година. В началото броях седмици, трудно минаваха три месеца, а сега като не го мисля- ей го на, времето се търкули.

Ренди, баси тая твойта гимнастичка била. По цвички ще дефилира. Айде да е за последно тая година  #2gunfire

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 10:33 от sigma

# 102
  • Сливен
Сигме, то не останало, хайде да идва твоя ред, пък после някъде през август да идва редът на една моя близка - и тя чака заповед. Не знам ти от колко време се опитваш да станеш мама, но тя чака от 7г. Praynig Praynig Praynig моля се и двете да успеете от първия път  Hug
Аника, как се измъкна по терлички, няма ли да разкажеш?
Фейт и аз като теб съм с доста стегната мускулатура, особено на карема, но и на мен като на теб, ми пролича доста бързо, сега съм с корем, какъвто имах с първата си бременност в 6-ия месец.

# 103
Здравейте, милички  Hug Благодаря за закуската.
Вижте какво, на половината, които НЕчакахме тия дни, вече ни дойде, така че останалата половина трябва да е само с плюсове!!! Отрицателните тестове и лелките вече ги обрахме, не ви се полагат  Laughing
Кукле, чакаме те с гащите  Blush
Дони, стискай още малко, все по-хубави новини да ни носиш  Peace

# 104
Здравйте, прекрасни!
Пиша ви от телефона, че нямам достъп до пс. 
Как сте милички?
Звезден прах, късмет с новия ник Hug
Ла ви, Ренденце, а дано е за последно тая година с тия лели Hug
Сигме, малко остава до успешния финал Hug
Кукле, на отчет след прегледа, да видим дали се крие мушмурока:hug:
Стискам палци на всички ви в нужда Hug Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт