Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!

• 42 502
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • София, св. Троица
petq B много харесвам аквариумите, особено  новите големи с всички съоръжения. Наистина е много забавно докато се подреди. Аз имах до преди да се роди Криси, но го махнах, защото не беше на подходящо място(на прозореца) и постоянно зеленясваше. 

Дидка-Питка направо ме разби с тези имена. В нашата градинка имаме Клеопатра и Анабел.

Усмихнатото, страшна педка имаш....ама то не си само ти. Голям зор е това здрав човек да го разболеят. Моят мъж вече такива професионални изкривявания има, че  въобще не вярва на доктори. И като се замисля за повечето неща е прав. Ето и моя АГ – с предишната бременност едни неща ми разправяше, сега други. Толкова много са се вманиачили в модерната апаратура и новите лекарства, че някой път направо губят връзка със здравия разум.
Лелята на мъжа ми с първата бременност здраво я наплашили, че нещо не е наред, а пък накрая здраво и право дете си има. За това с втората бременност никъде не се регистрирала, никакви ЖК, никакви доктори. Отишла като циганките само да роди в болница и толкоз! Когато аз съм се раждала обяснявали на майка ми, че ще бъда глуха, сляпа и ненормална(представете си това как действа на жена, която в момента ражда) пък ей ме на. Е може да съм малко луда, но то това е от друго

# 166
Момичета, да споделя тук един наболял за мен въпрос - образуват ми се разширени вени! И преди брменността вените по краката на сгъвката зад коляното ми личаха, но сега все повече "набъбват". Има ли някоя от вас с подобен проблем?  Rolling Eyes

# 167
Никой не пита "може ли?", лепват се направо. Много ме вбесява това    #Cussing out     И понеже е масово явление се чудя дали пък не преигравам. Опасявам се да не ми избият бушоните и да не си го изкарам на някой от пипащите. Ама!!! Замислете се! Дали някой ще тръгне да опипва така небременна жена?

На мен честно казано не ми се случва... И съм благодарна за това, звучи ужасно, наистина! Защо не пробваш да им обясниш, че все пак това е ТЯЛОТО ТИ!!!

# 168
Здравейте  коремчета и от мен!ФЕА не обръщай внимание на някакви си глупави коментари,всеки човек си е индивидуален сам  за себе си така че  не ги слушай въобще Peace Hug Grinning!И моят корем дръпна много бързо,имам чувството,че расте не с часове или дни,ами с минути!Но това му е работата,аз бях така и с щерката! Grinning

# 169
Мерлински аз съм с разширени вени  вече 7 години и е направо ужасно!Когато бах бременна с първото си дете доста често ме боляха,а сега рядко мажа си се с Троксевазин и много ми помага!

# 170
Момичета, да споделя тук един наболял за мен въпрос - образуват ми се разширени вени! И преди брменността вените по краката на сгъвката зад коляното ми личаха, но сега все повече "набъбват". Има ли някоя от вас с подобен проблем?  Rolling Eyes
Бях писала по този въпрос веднъж, има доста мазила, вдигане на краката всяка вечер да починат,в по-сериозни случаи при отичане - ползване на ластични чорапи. Има оправия ако проблема не е мн сериозен - след раждането инжекции или лазер оправят нещата. При мен е по сериозно положението и още на 20г. направо ми извадиха част от вените на краката.

# 171
здравейте!
Минавам да се разпиша, че съм на работа!
Времето днес е страхотно, наслаждавайте му се и приятен ден на всички  dance

# 172
здравейте сладурчета и от мен  Simple Smile 
Ivy4ka и мен колегите ми често ми пипат корема, аз спрях да им се нервирам - предпочитам да си мисля, че ми се радват наистина - или поне приемам това което показват за истина  preggo разбира се ако не прекаляват де ..
аз да ви се оплача съм 2ри ден с главоболие, незнам какво става - уж съм се наспала, хапвам си доволно.......принципно съм с доста ниско кръвно, но пък си хапнах и  шоколад, обаче не минава..Tired smile3537. добре че в 17ч съм при доки та да видим  бебешока и да каже има ли нещо общо с кръвното .... или просто ми е време за малко почивка- цял ден на работа откачам постоянно пред копютъра.. #Crazy

Хайде пак да се опитам да поработя   Animal Snail
Пожелавам весел ден на всички!    bouquet

# 173
http://www.mammawebshop.com/bg/tommee-tippee/aksesoari-za-hranen … hishe-260-ml.html

Тва сайтче го откраднах от съседната тема за м.август.  Wink  Има хубава промоция на шишетата Томи Типи и има дрешки за бременни. Чудя се дали да ги поръчам, три броя шишета + биберони за новородено - 16,90 лв. Иначе, големи хвалби, не отбива детето от кърмене. Хъм, дали е така.

Мими, и аз цял ден съм на работа. Но съм го ударила през просото. Направо ми идва да   comp03

И наистина, имаш нужда от почивка newsm26

А, и днес е  smile3558. Ура, ура.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 15:02 от Дидка-Питка

# 174
 Дидка и аз като теб дрема пред компютъра  atwork  и чакам ли чакам да стане 17.30.А и колко ми се спи , а никога не мога да спя следобяд.

# 175
Ей, верно бе! Честит петък на бачкащите  Mr. Green. И аз чакам да стане 17 ч., че да си ходя.. също дремя пред компа, ама лошото е, че днес трябва да приключа с едно нещо, пък хиииииииииич не ми се прави.... а имам само час и половина и ако продължавам да се моткам, до никъде няма да стигна  Rolling Eyes. Ще взема да стисна зъби и да си повтарям като мантра "петък е"  Mr. Green

# 176
Мацки, за какво са ви тези шишета? Че и три броя в комплект, едно е напълно достатъчно да имате, ако ще кърмите, де. Навсякъде ги продават, като дамски превръзки и презервативи са, консуматив някакъв. Само да са PP, BPA free или от стъкло.
Айдин, Усмихнато, може ли да ме посъветвате коя  електрическа помпа да си купя, като му дойде времето. От четенето разбрах, че ще избирам между Авент и Медела, но не мога да реша. Този път ще се поглезя с електрическа, че 3 години на ръчна карах, е уморих се #Crazy Знам, че не е най - важната вещ, но не мога да цедя на ръка, а 100% ще имам проблем с едната гърда в самото начало и ще ми е нужно да я изцеждам, дори и колкото да ми облекчи болката. Досега съм ползвала на Авент, ама смятайте на какво прилича, жестоко се нуждае от силиконовата мека част, пък й е и надраскана вече пластмасата, иначе работи безотказно. newsm78

# 177
Добър ден и от мен!

Дидка-питка колко годишен е сина ти, че е толкова висок  Thinking Знаеш ли когато измервах студенти от ТУ-София имаше толкова високи момчета, че трябваше да подскачам с антропометъра (уреда с който измерваме ръста), за да им измеря височината  Joy Явно и вашия син ще стане толкова висок - да ви е жив и здрав.
Усмихнатото, добре, че сте сменили педиатърката, просто не мога да повярвам newsm78
Нямам представа защо лекарите в Англия измерват само теглото, което всъщност в най-голяма степен се влияе от външни фактори, това, че едно дете наддава много не означава задължително, че се развива добре. Съотношението тегло/височина или т.нар. Индекс на телесната маса (BMI) e много по-информативен. А относно удвояването на ръста до 4-годишна възраст не е откритие на българските учени, а го пише във всеки един учебник по физическо развитие (естествено е прието и от Световната здравна организация), но както казах вече много деца не се развиват като по учебник и това не е патология.
И моя корем много хора си позволяват да го пипат, дано само не го урочасат, иначе аз си нося гривничка със синъо око против уроки

# 178
Здравейте, момичета! Аз хич нямах време и сили да пиша тия дни. Мъжът ми върви на оздравяване вече, но още е на антибиотик и му предписаха антибиотични капки за ушите и носа, че направил възпаление от грипа. Междувременно и баща ми ни беше на гости 3 дни, та бях доста ангажирана да го обгрижвам.

На мен също ми се случва да ми пипат корема без разрешение и откачам. По принцип не обичам да ме пипа който и да е, а сега съм още по-чувствителна.

Другият ми "мазол" е, че куцо и сакато ми повтаря да се пазя и да не шетам и не знам си какво. Ама аз съм бременна, не малоумна! Едва ли бих си рискувала заченатото с толкова мъки бебе заради праха или манджата. Обаче като кажа, че съм бременна, не болна или оглупяла и че си слушам докторката, се засягат. Особено майка ми, но тя се засяга на общо основание за всичко май. Накрая се оказва, че вместо като бременна да бъда щадена, аз получавам допълнителен натиск - всичко живо знае по-добре от мен какво трябва и не трябва да правя, как, кога, по колко пъти и т.н. Все едно съм един оглупял инкубатор. Извинявам се за излиянието, ама нещо много зачестиха тая седмица подобни неща и явно ми се е натрупало.

Усмихнатото, аз съм вървяла под всякакви норми до пубертета. А като килограми бях с поднормено тегло до 31-годишна. Е, сега съм в горната граница на нормата (по-точно бях, преди да забременея, сега успешно се класирам за слон).

Със сигурност пак забравям 100 неща, които исках да напиша.

# 179
Здравейте момичета.

Сега за пипането и аз съм така, не се случва често, но се дразня като ме пипат.  И за забележките същото, се едно си малоумен наистина. Пази се, не прави това, не прави онова.

Момичета имам нужда от помощ! На първа страница броих 3000 пъти и всеки път изкарвам различни неща. Ние сме 139 и чакаме 141 бебета  имаме показа ли се 47 момчета, 44 момичета. Така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт