Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!

• 42 493
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Онзи ден си купувах обувки и тъй като и аз съм 35/36, та ми се смяха доста... "От това имате ли 35ти" - "Ама госпожо, те произвеждат от 36ти нагоре  Crossing Arms" Та докато намеря нещо, дето да е 36ти и да ми става се озорих  #Crazy

# 151
Ейййц, големи сме Пепеляшки, ха дано и на принцове да сме случили, хихи Mr. Green

В моя единия тракийски род жените са ниски, мъжете високи, та там съм се метнала. Като прочетох материала от Надето, се оказа, че моят Оли ще порасне 181, а бъдещата Леа -155, като мен, дребна и нахална Thinking

Ама си личи, че не работя Mr. Green
Отивам да мятам корема и краката по варненските улици Laughing

# 152
  • София/Правец
http://www.anymeeting.com/WebConference/default.aspx?ip_ek=lllbg1

Уеб семинар на ЛЛЛ в момента започва!!!

# 153
  • София, св. Троица
Добро утро момичета

проспала съм датата hahaha

Вече го оправих. Бебешкото кафе е на 26 февруари 11 часа в “Made in home”, ул. “Ангел Кънчев” № 30А , София

а ето тук може да следите ако желаете и за следващи събития http://lalechebg.com/category/meetings/

сега ще дочитам, нещо съм много разсеяна напоследак Crazy

# 154
 Наде , благодаря за интересните материали.

По груби изчисления излиза ,че и двамата ми сина здраве и живот ще са точно по 200 см  smile3556 , колкото е и таткото.Поне ще се купуват дрехи един размер , ама тежко ми как се гладят такива грамадни дрехи и колко скъпи и трудно намираеми са дрехи и обувки за такива юнаци. Laughing

# 155
Ние за име още не сме избрали със сигурност. Имаме три варианта: Йоана, Калина или Карина.

Най-много харесвам името Калина. Страхотно българско име. Йоани с лопата да ги ринеш, всяко трето дете - Йоана. Пък Карина - не че е лошо, но не ми звучи никак български.
Аз съм силна привърженичка на българските имена. Имам едни съседи (аз лично много им се смея), на които децата им се казват Стивън (кръстен на дядо си Саранди, хехехе) и Памела, която пък е кръстена на Памела Андерсън.  hahaha

# 156
Здравейте момичета. Как сте в този хубав ден?
Gubzerka и моя мъж не мога да замъкна на концерт. Дъщерята ходеше на балет, та само на нейни представления е присъствал - с това му се изчерпва търпимостта. Ако искаш отидете да гледате "Ало, Ало" в театъра на пл. Славейков. Горещо го препоръчвам, на нас сериала ни беше любим, а постановката е много добра.
Усмихнатото мойта девойка израстна на 10г възраст с повече от 10 см. Вече е магарица, по - висока от мама, а се роди 45 см, вървеше си мъничка и грацилна. Това което видях от твоето момченце - напълно добре си е, да ти е жив и здрав!
dania_09 цяла нощ съм те мислила с болките! Ако усещащ боцкане, като иглички, най- вероятно са черва/стомах/колит? Да не си яла нещо трудносмилаемо - зеле, моркови? Дано всичко е наред  Hug ! А за цветенцето ще ти пратя на лични.
И аз съм към вашата група - 36 номер обувки. А щерката в момента е 38!!!

# 157
  • София, св. Троица

newsm10

Дания чудесно е, че го пусна тук. Уебинара наистина е плезен "Често срещани проблеми и решения" и след малки трудности започва сега. Така че който иска може да се присъедини, а по-късно ще има и запис Peace

# 158
Дани, ще ходим не на куклен, а на нормален театър, просто детска постановка - театър Възраждане, представлението е Бабината питка Simple Smile. Мерак имам да го заведа на Червената шапчица, която той много обича, но това е чааак в края на март. Та сега с това ще се задоволи Wink. Само че не знам има ли още билети за утре.. От 11 ч. сме, ако искаш звънни да питаш  Peace.

Линко, значи сме с еднакви тазове с теб - поне в тия 18 см.  Mr. Green.

Мърморанке, и на теб мерси за успокоението  Heart Eyes. Знам аз, че като търся проблем, винаги се намира. Първата годинка каква ли не диагноза му поставиха на моя синковец ooooh! - най-смешното от настоящата ми гледна точка беше, че главата му почна да расте по-бързо, отколкото трябва и правихме трансфонтанелна ехография - имаше огромна фонтанела и слава Богу, щото иначе щеше да се наложи скенер. Та стояха двама лекари, гледаха ехографа, цъкаха и се чудеха как, по дяволите, е възможно това бебе да няма хидроцефалия! Аз стоях така  Shocked. Вместо да се радват, те едва ли не си се ядосваха, че са сбъркали  Laughing Crazy. А поводът да отида при невролог беше още по-смешен - на поредната консултация педи се притесни, че детето не се изправя самО все още - а беше на 7 месеца и 1 ден!!! Аз бях тази, която трябваше да се обяснява, че децата са различни, че се развиват по различно време и това, че още не се изправя нищо не значи, защото има достатъчно време!  ooooh! Тя - ама те на 9 месеца прохождат, как така да не се изправя вече..  Shocked Shocked ooooh! Rolling Eyes. Родих се като я смених  Mr. Green. И куп още преживелици имам с тази педиатърка, ама айде, иначе пак роман ще напиша  Mr. Green

За болките - аз освен крампи, си имам и едни костни болки - самите кости на краката ме болят. Мъж ми казва, че е от тежестта (така беше и с Калоян) - той като бил в казармата  Mr. Green, ги карали да носят големи тежести и после точно така го болели костите на краката. Та съм склонна да му вярвам  Sunglasses

# 159
Оф, не ми се говори за размери на дрехите и ръста при децата.
    Моя син е висок 189 см. и е с дълги крака, метнал се е на баща си-плувеца. Няма да ви кажа какъв ужас е да намеря дънки номер 40 с голяма дължина на крачола. Само във Вранглер имат такива, чифта е към 160 лв. В Кенвело всички дънки са му къси.
    Да не говорим за обувките, че носи 46-47 номер. Маратонки -само в Найк и Рийбук. В адидас рядко има големи номера. С две глави е по-висок от мен, а от баща си с една глава.
  Аз като застана до двамата си мъже съм като тапа, хехе.  Blush

# 160
  • София/Правец
Adelinche, не ме мисли!  Hug Ако е сериозно ще ида на лекар аз. Но не съм яла нищо странно затова се зачудих и аз.. Картофи, пица.. обичайното за мен Simple Smile

Усмихнатото, аз за утре няма да мога за театър, че сме при едната баба... Другата седмица при другата... Ама някои ден сигурно поне на куклен ще го заведа... То тук и в Театър София има някакви детски заглавия, ама дали са за деца не съм гледала, че като ни няма повечето съботи и недели... Simple Smile

А семинара май най-накрая започна Simple Smile
Аз да слушам да не изпусна случайно Simple Smile Иначе и лекциите на НАПК в Галакси са ми много интересни Simple Smile Няма почти посетители и аз се радвам на личен консултант да си питам щурите въпроси Simple Smile

# 161
Момичета аз се връщам от време на време назад да ви чета и ме запалихте и мен с тези плетки. Simple Smile Аз едно време доста плетях на куклите, не съм много добре в това де  Blush Най-сложното което мога да правя е бурмички  Embarassed Даже по едно време се опитвах и на една кука да плета, правех си мартенички така. Обаче май всичко съм забравила Sad Трябва да взема да поразпитам майка ми и баба ми за някоя плетка. Те и двете плетат много добре, баба ми особено на една кука какви неща ми е правила Simple Smile Та може и аз да се пробвам де, като изляза болнични Simple Smile

# 162

А поводът да отида при невролог беше още по-смешен - на поредната консултация педи се притесни, че детето не се изправя самО все още - а беше на 7 месеца и 1 ден!!! Аз бях тази, която трябваше да се обяснява, че децата са различни, че се развиват по различно време и това, че още не се изправя нищо не значи, защото има достатъчно време!  ooooh! Тя - ама те на 9 месеца прохождат, как така да не се изправя вече..  Shocked Shocked ooooh! Rolling Eyes. Родих се като я смених  Mr. Green. И куп още преживелици имам с тази педиатърка, ама айде, иначе пак роман ще напиша  Mr. Green

Ей, големи глупаци са понякога докторите.
За крамните - аз засега нямам. Но това не значи, че в по-късен момент няма да се появат.

А как ви завиждам за срещите.....

# 163
Добро утро и  от мен. По въпроса за болежките ни - мен ме боли таза и срамните кости, особено като съм седяла и ставам, като стъпя се чувствам на 85г. Някакъв лек за това явление? Или времето лекува всичко  Laughing

А искам да споделя и още нещо, което ужасно ме дразни - не знам защо, но всякакви познати и непознати хора си позволяват да ми пипат коремчето, естествено без разрешение!!!  Crossing Arms  Все едно имам табела "Пипни ме".   Никой не пита "може ли?", лепват се направо. Много ме вбесява това    #Cussing out     И понеже е масово явление се чудя дали пък не преигравам. Опасявам се да не ми избият бушоните и да не си го изкарам на някой от пипащите. Ама!!! Замислете се! Дали някой ще тръгне да опипва така небременна жена?

# 164
Здравейте, момичета. Аз болки нямам в краката, но от месец някъде започнаха да ми се подуват глезените и вечер кокалчето не се вижда. Казах на моята докторка и ми пусна изследвания за албумин, но всичко е ок. Получава ли се и при вас?
Дидка- Питка завиждам ти за високия син! Аз съм 1.80, ама усещам, че гена на мъжа ми ще прецака работата ( той е скромните 176 ) Simple Smile .
Относно растежа при децата- сантиметри при раждане спрямо такива на 4 годишна възраст, това може да си е нещо само българско. Сестра ми роди в Англия и даже не го премериха малкия колко е висок. Те следят само килограмите. Явно за тях това не е определящо.

Общи условия

Активация на акаунт