Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да оправдая линкове, тъй като цял ден се боря и не мога?
Как мога да се запиша за смяна на личен лекар?
Каква е третата фетална морфология и кога се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да оправдая линкове, тъй като цял ден се боря и не мога?
-
Как мога да се запиша за смяна на личен лекар?
-
Каква е третата фетална морфология и кога се извършва?
-
Как да се подготвя за смяна на личен лекар?
-
Какви са важните фактори при избора на бебешка количка и какви са препоръките за избор на бебешка количка?
" Та докато намеря нещо, дето да е 36ти и да ми става се озорих

, колкото е и таткото.Поне ще се купуват дрехи един размер , ама тежко ми как се гладят такива грамадни дрехи и колко скъпи и трудно намираеми са дрехи и обувки за такива юнаци.
! А за цветенцето ще ти пратя на лични.

. Мерак имам да го заведа на Червената шапчица, която той много обича, но това е чааак в края на март. Та сега с това ще се задоволи
. Само че не знам има ли още билети за утре.. От 11 ч. сме, ако искаш звънни да питаш
. Знам аз, че като търся проблем, винаги се намира. Първата годинка каква ли не диагноза му поставиха на моя синковец
- най-смешното от настоящата ми гледна точка беше, че главата му почна да расте по-бързо, отколкото трябва и правихме трансфонтанелна ехография - имаше огромна фонтанела и слава Богу, щото иначе щеше да се наложи скенер. Та стояха двама лекари, гледаха ехографа, цъкаха и се чудеха как, по дяволите, е възможно това бебе да няма хидроцефалия! Аз стоях така 
Трябва да взема да поразпитам майка ми и баба ми за някоя плетка. Те и двете плетат много добре, баба ми особено на една кука какви неща ми е правила
И понеже е масово явление се чудя дали пък не преигравам. Опасявам се да не ми избият бушоните и да не си го изкарам на някой от пипащите. Ама!!! Замислете се! Дали някой ще тръгне да опипва така небременна жена?