Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!

• 42 443
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • София, св. Троица

Ето ме отново  Hug

Я да ви питам - не видях  да сте коментирали по форума - днес станах с ужасни болки в прасците, едвам ходя... Подобно на мускулна треска, ама не точно - и като се опитам да ги разтрия и са едни напрегнати и болезнени... И вече цял ден не минават! Не е схващане, ами си е някаква мускулна болка. Не е от килограми - бях 46 преди да забременея, сега съм 48! Може би бебка натежава, незнам, ама ако е така постоянно незнам как ще я бъде тая!
Вие имате ли такъв проблем и какво правите???

Дали не е от оттичане, т.е. задържане на вода? И аз си мислех че има такъв проблем днес, но се сетих, че снощи се вдигах на пръсти нарочно, за да си раздвижа мусколите.

За покупки не смятам да бързам. Миналия път си бях купила едно боди и един комплект за изписване и бях твърдо убедена в бебешкия магазин, че стигат токова дрехи. Продавачката ми се посмя малко, след 2 дни отидох и си купих още бодита. Гледах по магазините разбира се, но сега са зимни колекции...
 Peace

nadi79, много интересна професия имаш, особено за майките. Все се тревожим за щяло и не щяло около размерите на бебетата. Обаче знаеш ли кое най – смешното – педиатър да препоръча диета на изключително кърмено бебе, защото за първия месец било наддало с 1600 а то не можело така - не е според таблицата. (Това беше посъветвана една моя приятелка)
 Hug

И аз се кахъря за моя корем. Имам чувството, че сега е по – голям от колкото беше в предишната бременност по същото време. Точно като баскетболна топка – е аз така до 9-ия месец ще се търкалям
 Аделинче, права си ...важно е бебета да са добре, пък къде са се събрали...не е важно.  Hug  bouquet

# 136
Айдин честит ти рожденник!!!

И моя корем е огромен, но вече не обръщам внимание на околните. Все ще се намери някой да ми каже ''Малее, колко ти е голям корема....''  #Cussing out Вече не им взимапод внимание коментарите.
Важното е с бебето всичко да е наред  Praynig  Hug

Ние за име още не сме избрали със сигурност. Имаме три варианта: Йоана, Калина или Карина.

Лека нощ за сега  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 137
  • София, Бургас
Aidin, само не видях за кой ден става въпрос това бебешко кафе? Може и да ми се спи вече, но не виждам дата?

Adelinche, аз си имам доста голям голям корем, но никой не ми отстъпва място на опашката или в транспорта..така, че даже е по-добре да ти е малко коремчето, поне да не ти тежи и по-лесно да се разминаваш с хората в автобусите Laughing

# 138
Добро утро мамчета,

и ние също се бяхме спряли на името Денислав  Joy Joy Joy
Усмихнатото, моята принцеса пък на 7,5 години вече ботушите са 35-36 номер, тя е на горната граница, твоят юнак пък е на долната, но важното е, че са здрави. Наистина хипофизните джуджета или гиганти си личат отдалече, така, че не се притеснявай. Освен това съм сигурна, че синът ти ще израстне в пубертета, та даже е много вероятно да надмине по ръст връстниците си които в момента растат по-бързо.  Peace
Иначе и аз съм с голям корем и съм напълняла доста, казват ми, че скоро ще влезна в тежка категория, но не знам какво да направя. Спрях напълно цигарите - това се отразява на килограмите, но не мога да разбера защо качвам толкова много след като не ям като някои мои приятелки по 10 кюфтета или по 1 тава мусака, а си ям по една нормална порция, дори много дни вечерям само кисело мляко. Но явно е до организъм, предишния път качих 30 кг, после свалих 35  Party Party

# 139
 Добро утро ,
nadenceto6640 , как така те няма тази сутрин  Laughing Grinning Laughing

Хайде последен ден на работа и малко почивка.
Ако знаете тези дни колко много прежда и мъниста и топчета съм купила и събота и неделя с баткото и таткото ще правим мартеници за всички.

А и да се похваля вчера си купихме много голям и хубав аквариум.Сега започва едно суетене да го подредим , ще обикаляме за растения , екстрички и риби.Баткото беше много щастлив вчера ,че вече ще има два големи аквариума у дома.

Хайде хубав ден и се разходете днес и заради мен ,че като гледам  в София ще е доста приятно около обяд.

# 140
Добро утро,момичета!  Hug
Kalimera от 1-ви февруари сме в ЛЕВСКИ-В.М/у другото се оказа,че някакви далечни познати на майка давали апартамент в Хаджи Димитър ,но търсели познати хора за него,а не някакви случайни...ама на- късно разбрахме-щяхме да си спестим таксата брокер поне  Close
Aidin кога е това бебешко кафе-на коя дата,че и аз не видях  newsm78
А някой знае ли кога пак има лекции за кърменето,че миналите пъти заради битовизни не успях да отида,но нямаше как...
Относно моя корем - и аз съм се наляла като авгусувска диня-и на корем и на цици и на дупе особено,но признавам си наистина си хапвам  Embarassed преди не ми се лепеше понеже работех много интензивна работа,ама не ми дреме тъй като съм дребен кокал ,въпреки бразилското дупе   Laughing  и съм сигурна,че ще ги сваля после като търча покрай бебето ,само да е жив и здрав,дай Боже  Praynig
Иначе днес мисля малко да се разходим с моя като се прибере
и го изнудвам да отидем в неделя на един симфоничен концерт,обаче...абсурд.Искам да отида на културно мероприятие,ама нашият като се запънал-не та не-щял да умре от тъпотия! Close Ако не бях после на зъболекар щях да отида сама,ама концерта и зъбаря са 2-та края на СФ. и с такси ще ми излезе златно,а нямам време за автобус  Crossing Arms
А относно покупките за бебето-мисля чак след 3-тата ФМ или ще поръчам на майка,която ще дойде за 2 седмици тук след като родя....просто след тия проблеми с бебо съм станала много суеверна и все треперя дали рита редовно и прочие....

# 141
Охоооо 10 страници много добре имам доста да наваксвам  ooooh!

# 142
Добро утро petq B тък съм от ранни зори аз с моето неспане се побърках направо вече не се издържа  #Cussing out #Cussing out #Cussing outама нещо ме  е хванал и мързела та не ми се и пише а трябва и да  newsm79 newsm75. ЕЕЕЕЕ много ме мързи само се  smile3507 накрая ще отида да си легна.Ох ставам.

# 143
Гъбзи, къде, кога, как, на какъв симфоничен концерт? Знаеш ли откога ми се ходи на такова нещо...  Grinning Дай инфо (може на лични) и да ходим заедно, ако искаш.  Grinning

Ние утре пък сме на театър, ама детски  Laughing - Бабината питка ще гледаме и нямам търпение - не съм ходила аз самата на театър от 100 години, та пак ще ми е интересно  Simple Smile.

Това вместо Добро утро  Blush  Hug

За името - ние си избрахме вече и ще бъде Ева  Heart Eyes (окончателно  Laughing).

Люси, от тези трите май Калина ми харесва най-много  newsm78. Но си е труден избор де..

Нади, мерси за успокоението  Hug. Аз наистина нямам проблем с това, ако остане по-дребничък - и баща му, и родата му са такива, та съм го приела; проблемът ми е, ако е такъв заради проблем, но щом казваш, че си личат отдалече.. Силно се надявам да си е просто ген  Praynig Simple Smile   bouquet

# 144
Добро утро!

Дали не е от оттичане, т.е. задържане на вода? И аз си мислех че има такъв проблем днес, но се сетих, че снощи се вдигах на пръсти нарочно, за да си раздвижа мусколите.

Не, не е оттичане. Не е и схващане на мускула, а болка, много подобна на силна мускулна треска. Вчера си накиснах краката в масажна ваничка, мъжът ми ги разтрива и ги качих на възглавница и така спах. Днес пак си ме болят. Според милото (тъй като само корема ми е порастнал съм, както се описах като топка върху щеки) бебчето започва да ми натежава на краката и тъй като прасците поемат най-много това напрежение, та сега мускулите са се претоварили...  newsm78

# 145
  • София/Правец
Добро утро Simple Smile

Усмихнатото, къде ходите на театър? Аз все искам да го заведа Мартин, но няма с кой да се организираме и не ми се ходи сама. Иначе точно до нас е кукления театър Simple Smile
А за размерите на Кало говорите май... Хич не се притеснявай! Всяко дете си е уникално и не се знае с кой момент ще порасне много бързо! Simple Smile Голям сладур ти е и всичко си му е наред на детето! Недей да търсиш, че да не намериш нещо Simple Smile
Моето пък като беше гигантче като малко... Да не мислиш, че не му се чудеха хората и не ми викаха, че е дебел... В моите очи и без база за сравнение си беше идеален пухчо Simple Smile А и по таблиците винаги е бил в нормата Simple Smile Гледам картона на гърба и това е Simple Smile Сега поизостана и е в средата на нормите, че ако беше прескочил горната граница нямаше да мога да го стигна Simple Smile

Какви са тия ботуши за малки девойки 35-36 номер Simple Smile Аз все още нося 35... Голям проблем ми е винаги, че трябва да търся много, за да намеря Sad Ама не пораснах навремето Sad Племенницата и тя е с големи крачета по думите на майка й и тя все вика, че направо вече я е срам да ходи да й купува, че се чудели продавачките Simple Smile Ама и това ще се нормализира... Simple Smile Да са живи и здрави!!!

Ох, аз току що си получих една поръчка на блузки за дечицата Simple Smile Ще ви ги покажа във фб Simple Smile Нещо по интернет много не пазарувам, ама не се сдържах... И мартенички подарък са ми пратили и направо съм на върха на щастието Simple Smile

Иначе ме боли корема Sad Днес като чели ми минава, ама снощи като игленик го чувствах... Само игли, игли... бях се панирала малко.. Макар, че даже не съм сигурна, че е бебето, а по-скоро стомаха, ама като не знам къде ми е стомаха сега  Crazy

Лек ден на всичкии! Simple Smile

# 146
Добро утро момичета Hug
В предаванета "На кафе" говорят за сребърните йони и сребърната вода, ако ви интересува...

# 147
Добро утро!
Не, не е оттичане. Не е и схващане на мускула, а болка, много подобна на силна мускулна треска. Вчера си накиснах краката в масажна ваничка, мъжът ми ги разтрива и ги качих на възглавница и така спах. Днес пак си ме болят. Според милото (тъй като само корема ми е порастнал съм, както се описах като топка върху щеки) бебчето започва да ми натежава на краката и тъй като прасците поемат най-много това напрежение, та сега мускулите са се претоварили...  newsm78

Пете, възможно е и от натежаване да е. С предната си бременност имам много ясен спомен, как като влизах в 7 месец и натежах на корем и кг изведнъж, така ме заболяха краката и костите на ходилата, изключително неприятно беше, не можех да стъпвам. Но премина за седмица, след като си свикнах с новите размери явно Mr. Green. Тогава много често споменавах дебелите хора с кореми, как ли се справят с кг. Grinning

Усмихнатото, мн хубаво име Hug, кратко, като за мен.
Да ти кажа имам приятелка по парк, на която двете момчета са с 2г. разлика и са коренно различни - едното на горна, другото на долна граница. Та наистина патологиите си личат отдалече, най - малкото имат отклонения в пропорциите на тялото и не можеш да сбъркаш. И в крайна сметка всички ще влязат в каналния генетичен път, рано или късно. Това, геномът, не прощава Heart Eyes Бая литература съм изчела навремето.

Дани, и аз съм 36-36 номер, та Надето си има бъдеща манекенка, със сигурност. Ако някой засече поостаряла тийнейджърка в детския отдел на Зара - аз съм, пИрфектно се вмъквам 14-16 размер и подобаващи обувчици Laughing

# 148
  • София/Правец
murmoranka, ние с теб да направим група за лилипутчета освен Simple Smile Добре, че не съм наследила едната ми баба.. Тя май беше около 130 см., ако и толкова имаше.. Е не наследих и дядо ми, които е бил висок и снажен на младини Simple Smile

# 149
Усмихнатото, тия двете мерки ми ги взема от вътрешната и от външната страна на таза, легнала по гръб отвътре 24см, отвън 27см, после ме мери и легнала настрани отзад над опашката и отпред над срамната кост там каза 18 см.

За болките в прасците и аз ги имах три дни някъде сутрин докато се раздвижа, но си мисля че е от разходките които си направих предните дни, явно съм отвикнала да се движа в това гадно време.

Моят син другия месец прави 7г и вече сме на 35номер обувки. Днес ще купувам пак обувки за градината, защото вчера видях че ги е скъсал и чехли за басейна.
Гледам че е пекнало слънце ще има разходки днес.

Общи условия

Активация на акаунт