Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!

• 42 368
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • Burgas, Bulgaria
nadi79 - изключително съм ти благодарна за прекрасният отговор ..... Аз хем знам ,че апарата си е апарат и мерките му са относителни, но .... човек се притеснява ... Знам и ,че бях с по-късна Овулация, но ...ето ,че ме жегна ..... Луда работа  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Момченцето ми се роди късичко 47см. и 3.300кг. 20 дни преди термин така ,че не очаквам мадамката да е много дългичка  Heart Eyes

# 61
Здравейте мамчета.
Искам да изкоментирам няколко неща:
fiore kameliq и на мен ми казаха, че няма нужда от 3 та ФМ. Довери се на доктора.
Усмихнатото видях предизвикателството, благодаря ти за поканата. Не се имам за чак такъв талант. Може да участвам  с една жилетка за племенничката която плета в момента. Мисля че ще стане красива. А със стихове - аз пиша само когато съм в дълбо-о-ока депресия, едва ли са подходящи.
мадам тиква както ти е отговорила nadi79 статистиката си е САМО статистика, не се притеснявай. Аз не съм антрополог (Нади, мале че интересно!) но съм завършила медицинска апаратура. Та знам колко голяма е грешката при преглед на такива обекти. Освен това има и човешки фактор. Споделих ли че моя бъдещ мъж при ФМ в 22 гс тежеше 450гр и лекарката каза :"Чакате голямо бебе!"  newsm78. Ха сега - кое е истина?
dania_09 какво стана с теб миличка? Ти май и на срещата се оплака от контракции. Дано вече не те боли толкова; май ще имаш футболист  Grinning
alexa85 стискам палци!

Аз да върна една стара темичка... Избрахте ли вече имената? Ние както бяхме сигурни сега сме в чудене.

# 62
ето ме и мен в новата прекрасна темичка   bouquet Hugсупер е!!!
Два дена почти не успях да ви чета,че бях много ангажирана с ремонта в кухнята и поръчката на новата ни кухня,големи проекти,големи работи,харесвам едно,като го видя с очите си не ми харесва и променям.майсторите се хвана за главата с мен! Laughing
 Алекса85:pray: и стискам палци днес всичко да е наред!!!
Да ви се оплача и аз малко  Embarassed и аз сънувам едни неща,че прокървявам и така нататък,че в последният момент от нормално раждане,ме слагат за секцио,направо се побърквам #Crazy,но виждам че несъм единствената и това малко ме успокоява!
При мен малкият спортист,неспира да ме ритка ! Heart EyesМного е активен!Чакам с нетърпение на 27.02 да го видя и да разбера,че всичко е наред  Praynig   bouquet Hugвсички мами. приятен ден!

# 63

Аз да върна една стара темичка... Избрахте ли вече имената? Ние както бяхме сигурни сега сме в чудене.

Ние си бяхме избрали за момиче - Белослава , а за момче нямахме никакво решение.Но то излезе момченце и сега сме вече с готов вариант - Леон , даже баткото вече като говори за бебето и все вика Лео , Лео.

# 64
  • София/Правец
Аделинче, добре съм аз... болките сега не ми бяха от контракции, а от разтягане... Преживява се нали не е лошо Simple Smile Иначе контракции си имам де, но и те не са проблемни за сега, нямам разкритие и си чакам Simple Smile

А бебока така риташе докато чаках пред кабинета, че едната жена срещу мен започна да ми гледа корема Simple Smile През якето се виждаше Simple Smile Луда работа направо Simple Smile

За имената да кажа, че може би при нас ще остане идеята за Павел! Нещо не можем да се спрем на друго, а ако таткото наистина иска да е кръстено на него, поне първата буква съвпада и имения ден Simple Smile

# 65
Еееей пак за малко да ви изпусна. То не че се пиша много честно де, ама си ви чета.
А сутринта да ви се оплача как тупнах на леда - и сега малко ме боли крака в горната част. То и преди си ме болеше и точно ми поотмина и паднах и сега пак ме заболя Sad Не знам дали и вие го имате тоя проблем ама аз по едно време едвам се движех. Страшно много ме боляха ставите и срамната кост Sad
Виждам че размерите обсъждате. На нашата госпожица всичко и отговаря на седмиците, само краката с две напред. Определено двама доктори ми казаха че ще е с дълги крака Simple Smile
А за третата ФМ и аз се чудя - все пак още едни 80 лв са това. А незнам дали има толкова голяма нужда. Може би ще отидем с таткото пак, че да се изкефи пак милия. Толкова беше впечатлен миналия път  Laughing

# 66
добро утро мамита,

mimi6onka добре, 4е се е разминало с малко  Hug

мадам тиква къде ти е малко бебето, мен ми изглежда съвсем нормално като размер? Моето по4ти в 21 седмица теже6е 320 гр. и доки наистина каза, 4е било дребни4ко. Ама те разбирам де. То се иска половин дума от лекаря и да се притесни6. Аз утре 6те ходя за второ мнение, 4е ужасно ме е страх с тези размери. Моето е мъж, знам кога е за4енато, та и късна овулация не е  ooooh!
На вси4кото отгоре малката се роди 52 см, 3,500 кг. Мъжът ми е 2 метра, а аз съм 1,67, така 4е не сме дребни  Mr. Green
Та се притеснявам, ама какво да се прави. На вси4кото отгоре бебо ме рита съвсем леко мноооого ниско под пъпа, та това съвсем ме тормози. В4ера цял ден се 4удех мърда ли, не мърда ли?
Съвсем изперках ве4е.
Ужасно са дълги тези 9 месеца, писна ми ве4е. Един път да се роди и да го видя, 4е е добре  Crossing Arms

Айде стига съм мрънкала. Тук е ужасно топло днес, 18 градуса  Shocked
Отиваме на разходка  Mr. Green

bouquet

# 67
  • София, св. Троица
Добро утро дами,
ужасна мъгла е София....

Днес моя мъжа има Рожден ден и за това виртуално ще ви почерпя с тортичка. Хубавото на виртуалните тортички е, че той не може да ги изяде преди да са дошли гостите(както обикновено се случва) Joy

nadi79 много хубав пост и на мен ми беше интересно да прочета. Миналия път докторката, която ми прави Доплера спомена нещо за главата че била по-голяма или по малка (не разбрах). В крайна сметка реших че ако има нещо притеснително ще ме прати за амниоцентеза. Но един такъв пост винаги е полезен. Даже след като се родят бебета започва едно сравнение между майките и бебетата. Аз направо се бях издивяла в градинката с разните изказвания че бил слабичък, тъничък, че е момиченце(при положение че с момчешки дрехи и синя количка)

bouquet

Ох мислех да не споделям обаче не мога да се стърпя просто....гледам Иван Звездев и се ядосвам.... Crossing Arms тая докторка такава реклама направи на АМ и на пробиотиците....представям си какви комисонни е взела за това....не може така да се говори по телевизията бее. Майките и бебета са толкова различни не може така да се обощава и да се препоръчва общо за всички...и при това неверни неща.... Sick

# 68
alexa85, четох някъде, че бебчето усеща бащината ръка, така както и майчината и че така се успокоява. Ние го използваме активно - като се развилнее разбойничката /обикновено около 22ч./ тати слага ръка на корема и пее приспивна песничка. По-добро е от приспивателни    Wink

По темата за имената - за момче изобщо не сме мислили, защото още на първата ФМ док каза, че щом нищо не стърчи, значи е мома   baby_neutral   и ние някак се настроихме.  А момичешко име имам  от преди много години - Ния. Така че с това сме готови  Flutter     И на нас и двете лекарки от ФМ казаха, че върви дългокрака. 

А за третата ФМ - лично на мен ми се налага следене, но ако на втората всичко е наред и всичко се е видяло ясно, няма смисъл от нея.

Aidin, да ти е жив и здрав рожденникът!    bouquet

# 69
Честито и от мен на рожденика - здраве и любов пожелавам!

За името - и ние сме готови, Емилия, на кратко Еми  Grinning Не се бях замисляла за зодията обаче - близнаци! Не знам нищо за тях, дори не познавам такива  Rolling Eyes

# 70
Здравейте момичета, от вчера не съм писала и вие успяхте да изпишете темата , че и в следващата сте напреднали.
Морова, благодарности за новата темичка  bouquet

За смяната на АГ, аз си взех миналата седмица направление, нищо не се носи просто отиваш при личната и искаш направление за ПРЕИЗБОР на лакар №11. На мен ми го объркаха и ми дадоха №3, че после ходих да го оправят ooooh!

Не мога да се оплача от съня си, но нещо напоследък пулса ми е ускорен и все го мисля. Нали минах през ендокринолог, казаха ми че нямам проблем, но пулса ми е все около 100 и ме притеснява. Чудя се дали да ходя и на кардиолог или всичко е на психическа основа? То не че в Русе има читав кардиолог де...
Знам че е много рано, но като си помисля за раждането и ме обхваща паника, въпреки че съм минала оттам и знам че всичко минава и се забравя.

Айдин, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и да си живеете в мир и любов!  bouquet

Фрида, незнам какво да те посъветвам за корема и аз бях така, но поне знам от какво го раздразних и сега го отбягвам.
Момичета, някой знае ли нещо за Монако, тя отдавна не е писала май newsm78

# 71
Не се бях замисляла за зодията обаче - близнаци! Не знам нищо за тях, дори не познавам такива  Rolling Eyes

Преди време бях писала колко са страхотни, прекрасни, добри, умни, невероятни близнаците. Аз съм близнак, така 4е знам със сигурност  Mr. Green
А да забравих....и скромни  hahaha

Уфф дребната ме кара да играем на криеница, не иска да излиза. И аз с тумбака се крия под леглата, ужас  Mr. Green
И днес не е на градина, 4е в4ера се оплаква от гърло  Confused

Цун   bouquet

# 72
Привет, момичета Simple Smile

Aidin, да ти е жив и здрав мъжа! Весел празник!

даниа, по какво точно различаваш контракциите от разтягането? Всъщност как усещаш разтягането - боли ли те, прорязва ли те? Контракциите мисля, че са стягания и отпускания на матката, поправи ме ако греша. Вече втори ден имам прорязваща болка на различни места ниско долу. И нашият младеж уж върви по-едричък, и е активен от 18-та седмица, възможно ли е това моето да е разтягане? Направо ме е страх да мръдна от леглото  Sad

Трета ФМ и аз не мисля да правим.

Забравих да попитам момичетата, които приемат Магнезий - горе долу кога се усети ефекта от приема му? Аз вече 3х2 таблетки приех - това общо е 3000 мг магнезий, а засега няма никакво подобрение.

# 73
  • Пазарджик
Записче и от нас Peace Направо ви изпуснахме Laughing
Тикве, екстра си е бебката, не се притеснявай.
Айдин, да ти е жив и здрав мъжа!
Алекса, при нас е същото - таткото само върви след мен и сложи ли си ръката на корема ми и всичко утихва Grinning
Линко и аз имам такъв проблем с пулса, май трябва да проверя какво става при кардиолог newsm78
Ние ще ходим на спа и на ски  Crazy аз определено ще си стоя в стаята на спа-то и в колата на ските, ама мъжете ми са много ентусиазирани, та няма да мрънкам Peace
Хубав ден!

# 74
Айдин да ти е жив и здрав рожденника,да продължава да те слуша и помага smile3510 bdbaloni и весело прекарване на празника!Стискам палци на майчетата fingerscrossed,които днес са на преглед и чакаме добри новини Laughing!Относно 3та ФМ и аз нямя да си правя,защото доц.Димитрова ми каза,че няма смисъл понеже с малкият мъж всичко е наред Praynig слава богу!

Общи условия

Активация на акаунт