Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!

• 42 486
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
linko5,    Praynig всичко ще е наред. Само внимавай при пътуването да не ти друса много. Седни върху възглавница примерно за амортисьор, знам ли.   Hug

За зацапването в началото - и аз имах, оказа се гъбична инфекция. А една "гинеколожка" тогава с много опит и с име в черния списък, ми каза, че аз съм виновна, защото съм правила секс и ми каза да лежа 14 дни и да ставам само до тоалетна и никакъв секс естествено. Добре, че веднага след нея отидох за второ мнение и се оказа просто инфекция, нямаща нищо общо със секса и която няма да се излекува с лежане!

# 646
Здравей, Svetlence, решението ми е въпрос на личен избор. Аз просто мисля, че ще съм по-спокойна ако раждам там. Тук никой от така наречените специалисти не ми вдъхва доверие. Но все пак всичко е в ръцете на Господ. Wink

# 647
Линко дано всичко се оправи бързо и да се успокоиш. По гадно от това да си в напрежение няма стискам ти палчета.

# 648
Linko, стискам палци скоро всичко да се оправи!  Praynig С предишната си бременност имах отлепване на плацентата 1 см в по-ранна седмица, но след лежане в Шейново, системи и хапчета всичко се оправи - дъщеря ми вече е на 7 години. При теб отлепването е много малко, но аз лично не бих рискувала с такова пътуване, за съжаление лежането в болница в този случай е задължително!
Относно количките преди 7 години си имах отделна зимна и лятна количка, та не мога да изкажа мнение за комбинираните или зимните кошове. Това което мога да ви кажа обаче е, че бебето до 6-месечна възраст не трябва да седи, т.к се получава изкривяване на опашната кост навътре и тя затваря входа на малкия таз, особено важно е за момиченцата, т.к. това може да доведе до доста проблеми когато самите те раждат. Не че бебето на 4-5 месеца не може да бъде научено да седи, просто не трябва. Има си таблици в които подробно е описано психо-моторното развитие на бебето по месеци - не случайно е написано от специалистите. Давам ви просто съвет, вие си решавате!

# 649
Линко, и аз бих се замислила за Тутракан, но колкото и да е близко е път, така че имай предвид и това.  Praynig всичко да е наред.

Момичета, има ли такива, които ще си правят ФМ сега? В смисъл аз правих една към 18 гс някъде мисля беше, но искам и по късната, която е към 7ми месец някъде. Въпреки, че и в 20 гс тук също имах. Та се чудя за коя седмица да си запазя час, хем искам човечето да е големичко за да го огледат, хем да не е пък вече скрито  newsm78

# 650
shanel1982, аз ще ходя на трета ФМ и специално ми изчисляваха да съм в 30г.с.    Peace

# 651
Shanel, когато бях на ФМ 20 г.с. при доц. Димитрова, я попитах и за третата ФМ, тя ми каза, че за моето бебе нямало нужда, но ако все пак искам да отида 32-34 г.с. Та това ми каза тя  newsm78

# 652
Линко всичко ще баде наред,щом доктора е казал да постъпиш в болница,по добре го направи и изобщо не го мисли!Все пак юни месец трябва да се радвате на едно малко човече, Hug Grinning!Чакаме те да пишеш как е менал прегледа Praynig

# 653
  • Пазарджик
Линко, стискаме палци всичко да е наред Praynig И аз мисля, че болницата няма да ти се размине поне за няколко дни, но всичко е за доброто на беб. Чакаме да пишеш какво става, колкото може по-скоро. А щом на теб ще ти е по-спокойно да те види твоят док - мъжо ти ще кара внимателно и няма да има проблем заради пътуването - пускай предната седалка и лягай.
Шанел, на мен също като на Ивичка ми казаха ако искам да отида в 30г.с., точно тогава някои органи се виждали много добре, а особено при момиченца - тогава ако има се виждали кистички в яйчниците ... Дано при никоя от нас не се видят такива неща Praynig
Да се похваля - днес ми дойдоха дрешките за беборнките от Бабалино - мнооого са сладички и мекички ама пак пак пише - произход Великобритания, изработено в Китай... не че имам нещо против китайската работна ръка, ама все си мислех че поне тез нещица ще се си шити в Англия Rolling Eyes Нищо де, доволна съм много от всичко Grinning

# 654
Благодаря момичета, nanyna, би ли пуснала този сайт, че съм фенка на онлайн пазаруването, но тези не съм ги открила още  Hug

# 655
  • София/Правец

Линко, стискам палци всичко да е наред с бебока и теб! Аз имах отлепване в по-началните седмици.. след 12 някъде де и тогава точно ми изписаха Утрогестана. Но след 20-та седмица нямам представа как процедират и какво се предписва. Надявам се само да се залепи обратно и бързо да те пуснат от болницата!  Hug

За лежането и седенето на бебетата и т.н. честно казано има милион таблици и различни версии. Всеки доктор казва различно. Аз лично не следвам нито една таблица от-до! Ако детето ми е готово да направи нещо му позволявам! Ако видя, че не е готово, нестабилно е или нещо такова не го насилвам. Бебетата се развиват много различно. Пак ще кажа, че според мен няма единен критерии. Имам познати с бебета, които и на 9 месеца не могат да седят и какво? Като станат на 6 да ги насилват ли? Всеки да прецени за дедето си, така че да е най-добре за него (бебето) и за никои друг! Simple Smile
Аз оня ден пак се сблъсках с две противоположни лекарски мнение: "Децата нямат хемороиди!" И "Вашето дете има хемороид!" Сега за мен остава да се чудя и мая... Или да ходя по доктори до безкрай.... Просто човек накрая губи вяра на всички и си се занимава сам с проблемите...

# 656
Здравейте момичета ,може ли  и аз да се включа във вашата компания Simple SmileВ 27-28 седмица съм ,и получавам тежест в долната част на корема ,все едно са камъни вътре ,чак ми прилошава и се налага да легна...Според вас това нормално ли е? Това не ми е 1 бременност ,но не си спомням да съм имала такива усещания Embarassed.

# 657
Linko стискам палци, вярвай че всичко ще е наред  Praynig
dania_09 за количките си го обяснила много хубаво! А и както си говорихме децата наистина се развиват различно, аз оставям то да ме води.
Моята лекарка каза че ще ми направи 3-та ФМ, в 30г.с., не ме е питала дали искам.
Аз нещо съм се зарила в работа, та ви пожелавам хубав ден и отивам ад се боря.

# 658
Linko5, надявам се да се оправиш бързо. И да нямаш никакви притеснения вече.
А за ФМ и на мен ми казаха от Фемина в 30 г.с да отида, но аз съм решила да ходя в Марковс при Павлова, защото ходих при нея и ми хареса как обяснява и гледа много продължително. Единственото което ще искам е допълнителен доплер.

# 659
Здравейте момичета! Отдавна не съм се включвала в темичката, но ви чета редовно.
Линко, надявам се да се оправиш бързо и си почивай повече.
Аз днес също бях на поредната ЖК (вече съм в началото на 7-ми месец). Бебето си отговаря на седмиците, но лекарката за пореден път ми каза, че не наддавам, тоест от няколко месеца съм все на едни и същи кг, но пък корема се увеличава. От началото на бременността съм качила 3 кг (започнах от 50кг при ръст 172 см). Освен това понеже съм висока нося бебчо много ниско и вече се е обърнало, но пък шийката ми се е скъсила и лекарката каза да си почивам и лежа повече. Но пък аз цяла зима съм си вкъщи и не се натоварвам. Само на йога за бременни си ходя събота и неделя. Увеличи ми дозата на магнерота (3 по 1 на ден), но пък аз въобще не съм го почвала. Може би е крайно време да започна да вземам по 1 на ден и постепенно да увеличавам.  newsm78
Някой друг има ли скъсяване на шийката?

Общи условия

Активация на акаунт