Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!

• 42 382
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Аделинче, вярно, ти си по- зле, нямаш щръкнал корем, бебето и то расте навътре, майкооо... мухаха
Аз нямам грам място вътре и моят (и преди и сега) виси, майко, със страшна сила. Добре поне, че мозъците ни са защитени от притискане, макар и поомекнали. То не, че не им създаваме допълнителни мозъкоблъсканици Mr. Green

Дидка-Питка,  на крачка съм от повръщане от киселини, засега само си го предъвквам. #Crazy Поне нашите с теб имат голям шанс да се родят сплетени на плитки Wink

П.С. Дидка-Питка,  недей така, кажи й на Мими за гащите и бибата Joy

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 14:07 от murmoranka

# 91
Здравейте момичета,аз току що се излюпвам,цяла нощ будувам,зъбите ми разказаха играта  Cry Не знам как ще я карам до Юни,направо не ми се мисли.За вадене като си помисля и ми се плаче,а болката с нищо не минава,наложи се тази нощ да изпия един парацетамол и ми помина малко,заспала съм към 7ч-кошмар  ooooh!

Айдин,честит ти рожденик,да е много здрав и много да ви обича и слуша   party023 newsm59 Много семейно щастие!!!

За размерите на бебоците не се притеснявайте,моята лекарка ми каза,че размерите и теглото на бебетата не излизат съвсем точни,важното е да наддават и да се развиват.Мисля,че преди бях споделяла как до преди да родя ми казваха,че сина ми ще е много малък-2,400 беше на последното мерене,а се роди 3,750 затова им нямам вяра на тези измервания много много  Naughty

За името на госпожицата ни остава Каталея

Прекрасен ден от мен и само положителни емоции!!!   bouquet
Успех на всички предстоящи прегледи!  Hug Hug Hug

# 92
С 300 зора ви изчетох Mr. Green  Heart Eyes
Мърморанка, ей тва беше най- образното описание, което съм чувала..(за корем де) hahaha Joy
Мими, и аз не съм купила нищо още..а така ме сърбят ръчичкитеее, но майка ми и мъжът ми са се запънали- Рано било, по- добре после, това, онова..ще чакам до 8-я месец Crossing Arms наизуст съм научила вече магазините Tired
Аз съм чак в понеделник на преглед Whistling
А относно късните ФМ- за тях навсякъде пише, че са м/у 28- 32г.с. и има "файда" да се правят, защото се виждат неща, които до тогава не биха могли да се видят, не знам обаче доколко и да се види нещо (Не дай Боже) ще може да се реагира... newsm78 Аз лично искам да си направя

# 93
  Joy  hahaha murmoranka положението изглежда сериозно.... Извинявай, но почти умрях от смях ...

# 94
Айдин честит ти рожденик,да ви е жив и здрав и много да ви слушка Simple Smile  bouquet nbirthday
Мърморанка ,незная какво да кажа за твоето цветно описание на нещата!!! Joy Joy JoyСтрашна си!!!!!!
Мими не се притеснявай,аз с първата бременност си накупих нещата в средата на 8-мият месец и сега така съм решила,няма къде да ги скътавам нещата ,ако сега ги взема,пък и няма смисъл,до тогава много неща могат да излязат нови и по-хубави!
За имената:ако беше момиче,щеше да е Антония,но ми казаха че ще е момче и решихме,че ще е Антон!А за теглото на бебето неискам да зная,т.к. с първото ми казаха че ще е към 3200 кг,нямало да е повече,а тя фукличката се роди 3720кг.това няма никакво значение според мен!!На моя приятелка и казаха спокойно 3200-3300 е ,а то 5100 кг #Crazyбеше най-голямото бебе !!!!Не се тормозете за такива неща,важното е всичко да е наред с тях и нас и да растат!!!
Аз сега се върнах с многоооооооо мартеници,че малката ми иска да подарява в градината на децата,купих и за нея и за съпруга ми,за да ги изненадам е и за мен Embarassedче те все ме забравят!
Отивам да се поизлегна след дългата си разходка и ще ви чета ,че да наваксам!!!!!!! Hug Hug

# 95
Айдин, весел празник ви желая!

Я да ви питам - не видях  да сте коментирали по форума - днес станах с ужасни болки в прасците, едвам ходя... Подобно на мускулна треска, ама не точно - и като се опитам да ги разтрия и са едни напрегнати и болезнени... И вече цял ден не минават! Не е схващане, ами си е някаква мускулна болка. Не е от килограми - бях 46 преди да забременея, сега съм 48! Може би бебка натежава, незнам, ама ако е така постоянно незнам как ще я бъде тая!

Вие имате ли такъв проблем и какво правите???

# 96
Доминика, не съм сменяла доктора, а той си сменя фирмата, та ме накара да си извадя ново направление. Хубавото в случая е, че с новото направление имам право на още 3 безплатни ехографа, единия го направихме, остават още два за март и април Grinning
Между другото и аз имам едно мушкане ниско долу, не е контракции със сигурност.

Момичета благодаря ви за успокоителните думи, аз излязох малко на разходка и направих едно гости на една приятелка с близнаци, за да се разсея и това ми помогна, сега съм по-добре. Може би и това обездвижване ме убива, аз обичам да съм в движение и винаги да се занимавам с нещо.
Досега готвих постни манджи, че моя мъж пости, а на мен мама ще ми носи черен дроб днес. След обяд съм на открит урок по религия в градината.
За името на поредното ни момче эспряли сме се на Самуил, незнам дали ще подлежи на промяна, оставила съм половинката да избира тоя път, че за Волен едва се преборих, после колко ми го натяква, искаше да е Борис на него, а той е кръстен на дядо си Борис. И аз исках да ми предложи брак, ама.... Crossing Arms
Мърморанка, много цветущо описание, развесели ме Joy

# 97
Болки в мускулите имам и аз- ама страшнии #2gunfire Нощем се будя с мисълта, че всичко ме боли...смятам, че е от обездвижване- преди спортувах активно, а също и от това, че много килограми качих (9кг)..Зле се чуствам общо взето, но това да ми е кахъра Mr. Green

# 98
 Болките в мускулите са крампи и са напълно нормални през бременността.Аз ги има по принцип и преди бременността , а първия път нощем бяха ужасни.Моя мъж знаеше щом го побутна ставаше и започваше да масажира прасците , за да ми олекна.
 От както ми изписиха Магнерич за болките и контракциите и крампите ми нямаляха значително.

# 99
но това да ми е кахъра Mr. Green

Ооо,да - абсолютно съгласна съм! Дано такива са ни проблемите до края, а не... (дори не ми се споменават какви)  newsm17

# 100
Момичета тия сгъваеми кошарки дето ги коментирате колко пари са по магазините, че сега гледах една от Германия за 32евро на Хаук в тъмно синьо и жълто? Видя ми се хубава пък и не е скъпа само незнам дали ми трябва?

# 101
Болките в мускулите са крампи и са напълно нормални през бременността.Аз ги има по принцип и преди бременността , а първия път нощем бяха ужасни.Моя мъж знаеше щом го побутна ставаше и започваше да масажира прасците , за да ми олекна.
 От както ми изписиха Магнерич за болките и контракциите и крампите ми нямаляха значително.

Ама мен си ме болят постоянно днес! То не е схващане ами като вдървяване на мускула и не минава. Като си кача краката на високо е горе долу ок, ама иначе...  #Crazy А иначе всяка вечер пия Магнерич  Rolling Eyes

# 102
петето2006 и аз имам такъв проблем,но не е през целият ден,от време на време!Когато полегна за час-два и се чувствам по-добре!

# 103
Благодаря ви момичета- малко се успокоих че има и други които изчакват с покупките ...  Rolling Eyes

Пете, спомням си сестра ми при втората бременност имаше такива муслулни болки и и бяха препоръчали да яде повече портокали, още в началото ме предупреди да си хапвам .. разрових из нета и намерих това дано помогне

# 104
Здравейте,сладурки!!!!Страхотна теми4ка отново!!!Само ще помоля да размените това:svetla_r - втора бременност, има дъщеря на 7 г. stork-boy

Vania81 - втора бременност,(дъщеричка на 6г.)  stork-girl,4е са обратно,аз 4акам девойка,а Vania81 ,МОМ4ЕНЦЕ..явно грешка при преписване,слу4ва се:))))А дали не е знак????

Общи условия

Активация на акаунт