Баба Марта бързала ЮНСКИ мартеници вързала!

• 42 466
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета!
Една добра новина от мен, сега звънях в Института по заразни и паразитни болести и се оказа, че поне имам имунитет към рубеолата  newsm44 newsm44 Аз си мислех, че тази ваксина, която са ни били в гимназията на нашите набори (аз съм 79 година) не е била много ефективна, но ето, че след 15 години все още поддържам добър титър на антителата, та поне това няма да го мисля  newsm44 Сега ще се моля да ни се размине и варицелата  Praynig
Относно шийката на матката, моята беше с почти максимално запазена дължина преди 1 месец, когато лежах в болницата, надявам се да нямам проблеми, но аз си пия чинно магнезия - по 1 прахче диаспорал на ден (300 мг магнезий), а ти щом имаш вече скъсяване мисля, че е крайно време да почнеш да пиеш магнезия, който отдавна ти е предписан от лекарката, но ти си решаваш.
А относно седенето на бебетата, аз написах, че особено момичетата не трябва да се държат седнали преди 6 месец, това ще ви го каже всеки ортопед, а, че всяко бебе и всеки човек се развива индивидуално го написах отдавна

# 661
Момичета темата е на свършване, ако имате идеи за заглавия или някоя иска да направи темичката нека да каже, за да не се объркаме, ако няма желаещи не се притеснявайте.

nadi79 браво за добрите новини   bouquet

# 662
Linko стискам ти много силни палци да се оправяш по-бързо.  Hug
Аз днес ходих при докторката ми заради болки в бъбреците,които продължават вече 4-ти ден. Не са много силни и не съм много сигурна че са само в бъбреците,защото някой път ме опъва по-ниско или по-високо  newsm78 Тя веднага искаше да ме праща в болницата на системи,но аз не мисля че съм чак за болница. Изписа ми инжекции папаверин,които майка ми ще ми ги бие и 3 дена лежане. Дано да се оправя,че е много кофти така.
За килограмите-аз съм +3, но при положение че бебето ми расте добре,даже малко по-големичко не ме притесняват,че са малко  Simple Smile
Момичета нямам търпение живот и здраве юни да родим живи и здрави бебчета. Мисля си че голям камък ще ми падне от сърцето Hug

# 663
Нади радвам се за добрите новини!Аз днес като заведох малката на градина  видях,че има скарлатина #Crazy в малката група и направо ме е хванало шубето много!Аз тази скарлатина съм я карала,но тя повтаря и се  Praynig да не я хване щерката,а по край нея и аз! Tired

# 664
И моите бактерии засега са прогонени, вчера си взех изследванията от микробиология и доки каза, че засега всичко е наред. Дано не се появяват повече!  Mr. Green
Освен това една госпожа на средна възраст се опита да ме пререди най-нагло на опашката пред лекарския кабинет. Обикновено не обичам конфликти, особено с по-възрастни ми е неудобно да споря, но предвид нетърпението ми да ми бъдат разтълкувани резултатите, се наложи да поспоря този път, да разсмеем останалите чакащи и все пак да вляза преди нея  Crazy

# 665
Деси на теб с гинекологичен преглед ли установиха че ти е скъсена шийката? Почивай си повече  Hug

# 666
Linko, стискам палци бързо да се оправиш  Hug

Радвам се за хубавите резултати на всички!

Хубав ден!

# 667
ЮНСКИТЕ мами с големите кореми през март са здрави и засмени

не ме бива много много ама все пак да дам и своя принос  Flutter

# 668
linko стискам палци всичко да е наред с бебеце и с теб, да се оправяш бързо и да се отчетеш с добри новини съвсем скоро  Praynig Praynig

Честито на всички с добри резултати и стиснати палчета на всички предстоящи!!!

Прекрасен ден на всички   bouquet  bouquet

# 669
Благодаря ви момичета че ме мислите, преди малко се върнахме от Тутракан. Тоя моя русенския док. инфаркт ще ми докара..
След преглед с вагинален, с коремен видеозон и на магарето  Shocked  Бойчев не откри нищо което да го притеснява, нито отлепване, нито ниска плацента, нито някакви смущения с шийката.
За въпросното кафеникаво зацапване от което се оплаках каза че е вентуално може да има спукано някое съдче отвътре, понеже и аз много се напъвах онзи ден в тоалетната Blush
Изписа ми кръвоспиращо, вит С и калции и каза да увелича магнерота, а аз го бях спряла даже Outta Joint и да си почивам до два дни трябвало да спре да ми зацапва.

Ха сега кажете кого да удуша #Cussing out за стреса, от друга страна навън пекна слънце и аз трябва да се радвам и да се надявам че на ЖК тоя е допуснал грешка, която ми струваше път до Тутракан и обратно, нерви и 75лв Rolling Eyes

# 670
Привет коремчета  Hug
linko много се надявам всичко да се оправи   Praynig много е неприятно това, но щом док. казва, че ще трябва лежане в болница....  все пак разлепването на плацента не е шега работа
desi и на теб стиснати палци  Praynig и според мен е по- добре да пиеш магнерота
nadi79 поздравления за добрите резултати  Hug
 Wink linko сега видях, че пак си писала  Hug дано всичко е наред, но това не означава, че не трябва да се пазиш  Naughty

# 671
браво Линко ,сега 2 дена си дай пълен релакс и дано всичко отмине бързо. И на мен ми казаха лежане,ама то като имам енергия незнам как ще устискам 3 дни да лежа. Само се моля всичко да мине бързо.

# 672
Linko5 браво за добрите новини. Много се радвам за теб.

# 673
Здравейте мами. Как сте ?
Аз да се оплача от няколко дни имам ужасен сърбеж на срамните устни. И снощи видях че имам и леко зачервяване. Незнам какво да правя Sad Според мен са гъбички. И предния път казах на доктора ми че имам леко течение, той махна с ръка и каза че било нормално и нищо не предприе. Сега обаче положението става сериозно. Наистина много ме сърби. На ЖК съм на 15ти и какво да правя незнам. Да чакам ли дотогава или да ида по-рано  newsm78 Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Дори и да му се обадя на моя доктор се опасявам че пак нищо няма да направи по въпроса Sad

# 674
Линко,много се радвам че всичко е наред.Знам какъв стрес си изживяла.Почивай си сега ,вземай си лекарствата.
Мерлински,Нади,браво за хубавите резултати.Дано няма повече проблеми около вас.
Алекса,дано и твоите болки отминат бързо,
Когато родиме живот и здраве,тогава ще дойдат други проблеми и грижи,всеки период има такива.
Ние вчера бяхме на преглед.Бебка е пораснала 800 и няколко грама е .Хемоглобина ми е нисък малко ама с храната ще се опитам да оправя положението .Имам контракции ,даже вчера бяха повече от 10 ,не ме боли ,но док каза че не  е хубаво да повече от 4-5 на ден ,ще увеличим магнерота на 3х2,дано намалеят.

Общи условия

Активация на акаунт