Операция на миома!Молба за съвети

• 314 917
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ele_q - няма да имаш проблеми. Моята операция е коремна. На същия разрез където ми беше секциото. Оперирана съм от пъпа до долу. От това се вижда, че е още по-сложна защото от секциото нямаше и година. Отидох с автобус и се прибрах с автобус. Никакъв проблем. Просто няма да носиш нищо тежко.

# 586
В София бях при др Велев от Шейново, а сега мисля да ходя и при Недялков от Св.София и вече да решавам къде да ме оперират

# 587
  • София
Здравейте момичета,след оперативна хистероскопия за отстравяване на миома след колко време можеш да ходиш на работа.Правена ми е лапароскопия ,но там са различни нещата. Simple Smile

# 588
  • София
Здравейте момичета,след оперативна хистероскопия за отстравяване на миома след колко време можеш да ходиш на работа.Правена ми е лапароскопия ,но там са различни нещата. Simple Smile
Аз бях на другия ден (Стаменов ме "ряза"). Като период на възстановяване няма нищо общо с коремната миомектомия.

# 589
  • София
Мерси Шарки Hug Hug Hug

# 590
В София бях при др Велев от Шейново, а сега мисля да ходя и при Недялков от Св.София и вече да решавам къде да ме оперират
Пробвай и при Попов във Вита.
Може па да се навие на лапаро, той си пада по "сложни" случай.

# 591
Здравей те и от мен.На 40 години съм и аз ходя по лекари от два месеца и се оказа че имам два миомни везела единия е с размер74/62 а другия е с размер 30/30 .Лекарката ми каза че не може без операция да се реши проблема тя ме казва че ще ми остави яйчниците а матката ще ми я махне.След тази диагноза ходех и при друг доктор и той е на това мнение но ми каза да си помисля аз да реша да ги маха ли или да ги остави .

# 592
  • планетата Земя
ioana2309 ,търси още мнения.Защо ще ти махат матката  Shocked
Тези размери едва ли са в см,по-скоро в мм.Изобщо не са ти толкова големи миомите

# 593
  • София
Здравей те и от мен.На 40 години съм и аз ходя по лекари от два месеца и се оказа че имам два миомни везела единия е с размер74/62 а другия е с размер 30/30 .Лекарката ми каза че не може без операция да се реши проблема тя ме казва че ще ми остави яйчниците а матката ще ми я махне.След тази диагноза ходех и при друг доктор и той е на това мнение но ми каза да си помисля аз да реша да ги маха ли или да ги остави .
Глупост е това с махането на матката - така им е по-лесно. Иди при Горчев в Плевен и със сигурност ще си имаш матка. Бих могла да ти препоръчам и моята лекарка - д-р Китанова от Шейново. Тя принципно е навита да маха миоми без да маха матка. На мен ми спаси матката от много по-лошо състояние.

# 594
  • планетата Земя
На мен ми спаси матката от много по-лошо състояние.

И сега си бременна,нали?Браво  Heart Eyes
Колко беше твоята миома

# 595
  • София
На мен ми спаси матката от много по-лошо състояние.

И сега си бременна,нали?Браво  Heart Eyes
Колко беше твоята миома
Да, забременях от първи опит. Изчаках година и 4 месеца от операцията за по-сигурно. Беше ми огромна миомата, някъде 15-20 см. На ехограф не я видяха цялата, после се носеха легенди за размерите Simple Smile))))

# 596
  • планетата Земя
Да, забременях от първи опит. Изчаках година и 4 месеца от операцията за по-сигурно. Беше ми огромна миомата, някъде 15-20 см. На ехограф не я видяха цялата, после се носеха легенди за размерите Simple Smile))))

Ха,колежка.Моята беше 14 см на 18 см.Също не се видя цялата и също легенди имаше за нея.
Пожелавам ти всичко да е наред и да имаш лека,и спокойна бременност

# 597
Иди и се оперирай , всичко друго Горчев и т. н. само ще ти прибират парите, ако няма да имаш деца повече , го направи, минах по този път и не съжалявам. Недей да чакаш , защото може да се изроди в нещо друго не дай боже Hug

# 598
  • София

Ха,колежка.Моята беше 14 см на 18 см.Също не се видя цялата и също легенди имаше за нея.
Пожелавам ти всичко да е наред и да имаш лека,и спокойна бременност
Благодаря:). До момента всичко е ок. Надявам се така да продължава. А твоята преди детето ли беше, или след?

# 599
  • планетата Земя
А твоята преди детето ли беше, или след?

След.Имаме зелена светлина за бебе.Ако стане,ще видим как ще изкарам бременността

Общи условия

Активация на акаунт