Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 437
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Като сме тръгнали да се разголваме-ние на първата ни обща почивка го направихме 9 пъти...после ни да вървя можех,ни да седя....поздравите бяха на много езици,дето се вика  Embarassed

Девет пъти, ама за колко дни Crazy Освен това вие бонжур, за секс ли го имате hahaha

# 526
Мак аз пък ти вярвам за този рекорд.
Моят е четири пъти за един ден Rolling Eyes След това едвам вървяхме Simple Smile

Това едвам вървяхме как да го разбирам?  Embarassed Ти него или той тебе е оправял Mr. Green

# 527
Ама и машаллах ли имаше ? Embarassed Embarassed Embarassed

# 528
Хепи, аз вече се чудя, да се смея ли, да рева ли. Баси само аз и ти и Морги ли сме каръчки, че не сме намерили таквиз животни, беееее

# 529
  • Не от София.
Като сме тръгнали да се разголваме-ние на първата ни обща почивка го направихме 9 пъти...после ни да вървя можех,ни да седя....поздравите бяха на много езици,дето се вика  Embarassed

Девет пъти, ама за колко дни Crazy Освен това вие бонжур, за секс ли го имате hahaha
Стига си подпитвала и ти,мааа...опасна си  smile3506 И Дани захвана..докато не разчоплиш работата,няма да се спреш  Rolling Eyes
За ден говорим,даже за няколко часа...и не-бонжура не е секс...то си башка упражнение.. Naughty

Пепино мааа,пОхвали се и ти нещо,деее.. newsm53

Аммм....каквото такова ся  Embarassed Аз по по принцип съм от жените,дето не отказват на мъжете си....надявам се като го давам аз,да не го търси другаде,един вид  smile3534

Хепи, аз вече се чудя, да се смея ли, да рева ли. Баси само аз и ти и Морги ли сме каръчки, че не сме намерили таквиз животни, беееее
Внимавай кво си пожелаваш-Вселената слуша!!  Shocked
За ко пък да се смейш  Thinking

# 530
Кое му е животинското  newsm78 Пепи на кекса

Ти него или той тебе е оправял Mr. Green
[/quote]
Ако единия гледа тавана няма как да стане хубав кекс  Whistling
Духовата музика какво е ........ Wink

# 531

Аз се радвам , че не съм ! Peace
Но наистина има . Naughty

Имам бивша кЕлежка , която вече е на 50+ и казва , че мъжът й всяка вечер иска ! Rolling Eyes

Абе той и БНД си точеше зъбите за всяка вечер , ама не го огря ! Mr. Green
Обаче такива рекорди - не , не мисля , че ще е способен ! Crazy

# 532
  • Не от София.
Имам бивша кЕлежка , която вече е на 50+ и казва , че мъжът й всяка вечер иска ! Rolling Eyes

Мдааа...и аз имам такава комшийка...видно е,че и от мене по-зле има,няма да се оплаквам  hahaha

# 533
Аммм....каквото такова ся  Embarassed Аз по по принцип съм от жените,дето не отказват на мъжете си....надявам се като го давам аз,да не го търси другаде,един вид  smile3534

Много си щедра , Фиони ! smile3534 smile3534 smile3534

Мен за Бонжур не моеш ме съгласи , камо ли за другото ! newsm08

# 534

Пепи, да те свържа с мойто БНД - то е такъв сатир, че не оставяше и два дни без да кръшне - вервай! При положение, че въобще не е бил на суша! Сега живее с друга, иска всеки ден, направо ми предлага и на мен, а като чуе, че НЯКЪДЕ ЖИВЕЕ НЯКАКВА ЖЕНА и пита: "Мога ли да се запозная с нея?" - май си е болен тоз човек, но поне може да ти гарантира многократно тутурутууу...

# 535
Геррри да ме свържеш, ама искам по 9 пъти на ден, да повервам, че е реално това Mr. Green

Фионо, смея се, щото вицове ми разказвате, ама нейсе Peace

# 536
  • Не от София.
Фионо, смея се, щото вицове ми разказвате, ама нейсе Peace
Пепино,почти съм склонна да ти се обидя,щото ме обвиняваш,че лъжа..ама хайде-ще приема,че не ме познаваш,затова така пишеш.
Не съм от жените,които се хвалят със супер потентни мъже...дори напротив-опитах да се пооплача..щото при положение,че моите мераци не са дори на 1/10 от неговите,сама се сещаш,че това е по-скоро проблем,отколкото друго.
Спирам по тая тема  Crossing Arms

# 537
Фиф , аз пък не бих правила нещо , което не ми харесва .
Не се сърдИ , просто споделям . Peace

Защото и моята колежка не е с чак толкова голямо либидо , но го търпи , че няма къде да отиде ...
Той е като фелдфебел , пък е и бивш, вече , полицай ! Twisted Evil

# 538
А Фиона, не се обиждай Peace

# 539
  • Не от София.
Фиф , аз пък не бих правила нещо , което не ми харесва .
Не се сърдИ , просто споделям . Peace
Защото и моята колежка не е с чак толкова голямо либидо , но го търпи , че няма къде да отиде ...
Той е като фелдфебел , пък е и бивш, вече , полицай ! Twisted Evil

Ааа...не съм аз от търпящите и също не правя неща,които не харесвам!Пресилих малко като казах,че не му отказвам - на моменти имаме доста сблъсъци по този повод.Удържам все още-и вълкът да е сит,и агнето цяло..спокойно  Peace

А Фиона, не се обиждай Peace

Не се-нали ти писах  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт