Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 405
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
За цапането - и аз мисля, че за 10-15 минути не си струва човек да се подготвя, че и после да се мие... Виж, ако е за по-удовлетворителен срок... Simple Smile
...
Да питам, някой ползвал ли е тия пясъчни часовници, да даде отзиви? Как се отразяват на любовния живот? Simple Smile
Щото избирам подарък на милия, като се върне след дълга раздяла, да го зарадвам, де...  Mr. Green

# 646
  • Не от София.
И какво против имаш скорпионите  newsm78
А,имам....имах непоносимост към тая зодия преди да се роди дребното...но,както обичам да казвам-някой отгоре май записва простотиите,дето излизат от голямата ми уста и после ми дава уроци,та белким я затворя. Rolling Eyes
И със скорпионите така-сещаш се,че сега това е любимата ми зодия  smile3503

# 647
Е, именно де, и аз преди и след. Това, ако се случи в нечия стая. Ама ако ще е само за като на Пепи-то случката, 12 пъти, хич нам да полагам толкова усилия. Ами ако няма условия за баня, кво правим тогава,а? Като ще си остана не изкъпана поне да си е заслужавало.
 Embarassed Embarassed Embarassed ей сега ме изкарахте мръсница
Ми тъй де, случвало се е не само в стая на легло, не винаги е имало условия за баня и ала-бала, и какво, почваме, изцапваме си, и за какво, само за 15 мин., цъ нИ става тъй no

Фиф  Hug занех си, че ще си намерим повод да се напием  hahaha

# 648
И какво против имаш скорпионите  newsm78
А,имам....имах непоносимост към тая зодия преди да се роди дребното...но,както обичам да казвам-някой отгоре май записва простотиите,дето излизат от голямата ми уста и после ми дава уроци,та белким я затворя. Rolling Eyes
И със скорпионите така-сещаш се,че сега това е любимата ми зодия  smile3503

Аз си мислех , че мъжът ти е скорпион , че на тях им се носи славата на най-сексуални ! smile3503
Че с тия 9 пъти ! newsm08

# 649
Е, именно де, и аз преди и след. Това, ако се случи в нечия стая. Ама ако ще е само за като на Пепи-то случката, 12 пъти, хич нам да полагам толкова усилия. Ами ако няма условия за баня, кво правим тогава,а? Като ще си остана не изкъпана поне да си е заслужавало.
 Embarassed Embarassed Embarassed ей сега ме изкарахте мръсница
Ми тъй де, случвало се е не само в стая на легло, не винаги е имало условия за баня и ала-бала, и какво, почваме, изцапваме си, и за какво, само за 15 мин., цъ нИ става тъй no

Всичко ще си кажеш ти ! smile3534

А Пепито какво е правила 12 пъти , че аз не знам ? Blush

# 650
колко продължава цялата работа с увертюрата, влаковия ритъм, и поздравите на няколко езика, но не по-малко от 1,5-2ч., като увертюрата, както се сещате е най-кратка по време  Mr. Green
Макова е обяснила  Peace
За 10 мин. кво може да се кекси  newsm78 добър ден ли, бонжур ли. маш......х  Mr. GreenНищооо....
Друго си е 2 часа   Heart Eyes
Фиф скорпион е зодията  Peace Сина ми е скорпионче - обичам е  Grinning

# 651
И моята девойка беше планирана да е Скорпион , но се роди Дева ! Crossing Arms

# 652
  • София
Макова, викаш ако целия зор по подготовката на визията отнема два-три часа редно е и бойните действия да са поне толкова...И по възможност в по-голям периметър - хол, кухня, спалня, гардероб...фризер..и т.н.  Wink Wink Wink
Ай, сия 9-те пъти ги разбрахме на кого са..ама 12 newsm78 newsm78 newsm78 (кака ви има некакви много бледи спомени за подобни цифри, но то е миналия век и не се брои smile3534)

Брил, ама ти не се шегуваш...всички езици, викаш Embarassed Embarassed Embarassed (не ги умея анадолските наречия и туй то Embarassed Embarassed Embarassed)

# 653
Морги разсмя ме  hahaha Важното е добър ден и бонжура  Peace А анадолския е труден език, и рядко се навивам да го говоря  Mr. Green
А 12-те пъти са на Пепината (спомена за някакви 12 вкарвания) май 10мин.прави тва  Mr. Green

# 654
  • София
Ма много работим всички

briliantina, Furia, maimunka, Naddya, Мак, Принцеса Фиона (+ 1 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.  Embarassed Embarassed Embarassed

То аз като казах час и половина, въобще не смята увертюрата, само "влака"

# 655
Ми тъй де Морги. Ако си била път до морето няма да си топнеш само пръстчето я, ще се окъпеш цялата. И с оная работа е така. Абе може и до характер да е, защото аз съм максималистка. Една работа ако ще я правя, ще е както трябва, ако ще е само отбий номер, хич няма да я почвам.

# 656
  • Не от София.
А Пепито какво е правила 12 пъти , че аз не знам ? Blush

Ей туй и мен живо ме интересува....щото ако тая маймуна,дето се снишава,ми е била рекорда и не се е похвалила,а ми гледа сеира...  fight

Брили,то и моето синче е скорпи,де...а мъж-скорпион отдаааавна ми е мечта да пробвам,точно заради тая слава дето им се носи-ей, и Хепито знае ... newsm53 Ама след тоя кексов везни,дето ми разказа играта,не знам дали имам вече сили и мераци друго да пробвам...  Whistling
Което пак ми напомня,че тая скрита лимонка Пепата е везни...ох,малееее.... smile3506

Фури,ква работа-аз днес почивам,за другите кибици не знам  smile3503

Макче,достоен женски представител на най-сексуалната зодия си....макар че-не щъ да ви разлайвам,но скоро четох едно интервю наааа...как бешееее...астролог единн...ааа,Люмиер!!Та човекът речИ-истинската жена е зодия Риби..Ми,професионалист е сега,как да не му повЕрваш  newsm03

# 657
  • София
Ама мъж ми ми е разказвал следното, като бил в казармата. Един от войниците се хвалел : "Ако знаете, вчера каква е--х. Супер мацка. Единадесет пъти я е--х, на дванадесетия свърших". Оказало се, че това са бройката на вкарванията Crazy hahaha

Ето го  Mr. Green 12те пъти

# 658
  • Не от София.
Ама мъж ми ми е разказвал следното, като бил в казармата. Един от войниците се хвалел : "Ако знаете, вчера каква е--х. Супер мацка. Единадесет пъти я е--х, на дванадесетия свърших". Оказало се, че това са бройката на вкарванията Crazy hahaha

Ето го  Mr. Green 12те пъти

Ммм.... smile3516 Пепата била невинна  smile3506

# 659

Което пак ми напомня,че тая скрита лимонка Пепата е везни...ох,малееее.... smile3506

Аха де  Mr. Green  #Crazyтя май и френския и турския ги владее ама само ни гледа сеира тука
И е подпитвам тц  Mr. Green
Незнам колко отговарят зодийте и кекса, но РИБИ  са такива любовници че ум да ти зайде Crazy в ТОП10 са
охх

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 16:32 от briliantina

Общи условия

Активация на акаунт