Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 383
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Морги, предполагам говориш за мамините синчета, който си остават такива и на стари години Peace
Но иначе, според теб колко трябва да се кърми едно дете или може би не трябва изобщо Thinking
Ми докъм 25-тата година, като юнака от народната песен? Wink Wink Wink Wink Wink

Пепино, не смятам, че деца, тръгващи на предучилищна трябва да се кърмят...ама това е мое мнение..който го влече..да кара като в народната песен Peace Peace Peace

# 706
Предучилищната на 5 ли почва Thinking  Аз не познавам такива. А пък, че малко се преувеличава е вярно. Като се разбере за дете, кърмено до 2,5 години и оп, то предучилищна вече hahaha

На мен ми беше много гадно, докато кърмех, щото майка ми все ме питаше кога ще спирам. Много съм я кърмела вече и тн. Не че бих се повлияла от подобно мнение, но това е деликатна тема. Не са приятни такива коментари

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 21:00 от Pepina77

# 707
  • София
Пепи, всякакви ги има...нали видиш, в народната песен - до 25 годин Wink Wink Wink
Всяко крайно нещо буди смях у мен - дали ще е спане в леглото на родителите до пълнолетие или  показване на плацентата в тавата за мусака във форума с цел - вижте колко е прекрасно...и още какво ли не...Тук съм чела и виждала неща, някои от които са ме разсмивали, други ООчудвали..ама свят широк, шашкъни много..... Laughing Laughing Laughing

# 708
Pepino ма ти си била всякакви рекорди по кърмене Mr. Green
Морг това с плацентата щях да върна обяда  smile3511 мале колко побъркан народ има, всички крайности според мен, говори за куковци - ха-ху и разни откачалки, без значение за какво е. Има някаква  граница на всичко  Peace

# 709
Пепиииии браво бе много си кърмила !
Добър вечер момичета Simple Smile Добре , че не повярвах на БНД за измислиците му за купуването на апартамент и съвместен живот  Mr. Green

# 710
Добър вечер момичета Simple Smile Добре , че не повярвах на БНД за измислиците му за купуването на апартамент и съвместен живот  Mr. Green
Това негови планове за вас дваматата ли са били?

# 711

Не съм много сигурна, но моя БНД и свеки май спят в 1 легло  Sick

Фури , верно ли ? newsm09

# 712
Добър вечер момичета Simple Smile Добре , че не повярвах на БНД за измислиците му за купуването на апартамент и съвместен живот  Mr. Green
Това негови планове за вас дваматата ли са били?
Уж да , но явно е имал други негови си планове  newsm78 смотаняк ! Не може да искаш да се събереш с някого ,той да ти каже че му трябва време да прецени реално нещата и няколко дни по-късно да започнеш да го обиждаш ......

Фури  Sick  Sick  Sick  Sick newsm81

# 713
  • София
Ми така твърдят малките  Rolling Eyes.

# 714
Фури,
Ужас!!!

Мери

и моят БНД ме нарече "изрод гаден" след като се разделихме и това само ми помогна да осъзная, че ми е направил добро като ме е зарязал.

# 715
  • в моя свят на мир и любов
Фифи , имаше преди време една тема в Нашите деца , много се хвалеха , че така спят и някои казваха , че не правели кекс на спалнята ! Crossing Arms Crossing Arms
Къде - не разбрах . Crossing Arms

Торнадо , с делото ли ? Thinking
как  къде - всеки при неговия си любовник, после се прибират на спалнята да си поспят малко Laughing

# 716
Фифи , имаше преди време една тема в Нашите деца , много се хвалеха , че така спят и някои казваха , че не правели кекс на спалнята ! Crossing Arms Crossing Arms
Къде - не разбрах . Crossing Arms

Торнадо , с делото ли ? Thinking
как  къде - всеки при неговия си любовник, после се прибират на спалнята да си поспят малко Laughing

Joy защо не, дет' се вика...

# 717
Фури,
Ужас!!!

Мери

и моят БНД ме нарече "изрод гаден" след като се разделихме и това само ми помогна да осъзная, че ми е направил добро като ме е зарязал.
А моят ''долно куче'' ......... а до преди 3 дни твърдеше , че ме обича  Shocked

# 718
...... а до преди 3 дни твърдеше , че ме обича  Shocked
по много специален начин явно  newsm78

# 719
Здравейте, момичета! От вчера само ви чета, немея и не смея
да се включа Simple Smile

Зависи до каква възраст...Ако синът е на възраст, с която може с една ръка да махне сутиена на майка си...ее, тогаз е малко вповечко.... Joy Joy Joy Joy Joy Embarassed Embarassed Embarassed  Предполагам ме разбираш за какво говоря  Wink Wink Wink
Не съм много сигурна, но моя БНД и свеки май спят в 1 легло  Sick

И твоят ли? Мислех, ме моят е извратеняк, като 1 месец спа с майка си, само и само да не влиза в стаята при мен с детето, а до късно вечер се срещаше с любовницата си...

......................................................

За кърменето: Кърмих малката до 2 години и 3 месеца. Голямата - само месец и нещо.  А познайте коя е по-здрава? Малката, естествено!
Но пък тя от двете ми дъщери е по-лепната за мен, емоционално още мнооого зависи от моето внимание и това се изразява в разни бурни сцени на ревност и гняв. Също като баща й, който пък като бебе е бил изоставен от истинските си родители и затова цял живот си го изкарва на хората, които го заобичат...

........................................................

Общи условия

Активация на акаунт