Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 379
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Хепи, и на мен това винаги ми е било интересно  newsm78.

# 691
Еее , къде да спи, като нямам друга стая Twisted Evil

# 692
  • Не от София.
И то в едно легло , не в една стая ! Как става тая работа - хем кекс всеки ден , хем детето с тях в леглото ? smile3506

М,че кои са тия?!  Thinking

Еее , къде да спи, като нямам друга стая Twisted Evil

Ма тя Хепи говори за в едно легло..не за стая..щото ако е за стая-и нашто спи при нас още
Уфф..ми то като нямате стая,как да имате легло..нъл тъй Simple Smile)

# 693
Туй последното не ти го разбрах Фифи Thinking Детето си има отделно легло Peace

# 694
  • На черешата
Днес съм особено щастлива , и си пожелавам утрото ми да е като вечерта, ще почерпя ако е така.  Hug

И аз ти пожелавам ама само ако ни светнеш после за що иде реч.. newsm53  То е ясно,че мъж е намесен,де..ама подробности да има!!Мръсни ако може!!  newsm53

Тц, тоя път няма нищо общо с мъж.  Mr. Green

# 695
Фифи , имаше преди време една тема в Нашите деца , много се хвалеха , че така спят и някои казваха , че не правели кекс на спалнята ! Crossing Arms Crossing Arms
Къде - не разбрах . Crossing Arms

Торнадо , с делото ли ? Thinking

# 696
Ето я темата ! Peace

# 697
  • София
Фури , аз като чета , тук във форума , децата спят с родителите си , чак до пълнолетие !
И то в едно легло , не в една стая ! Как става тая работа - хем кекс всеки ден , хем детето с тях в леглото ? smile3506

Хепи, това сигурно са част от тези, които ще кърмят децата до пълнолетие Wink Wink Wink По-удобно е в едно легло - спане, кърмене...тункване и така...
Е, сега вече като ни напипат от разните лиги-миги за кърмене и ще ни  fight Joy Joy Joy Joy

# 698

Хепи, това сигурно са част от тези, които ще кърмят децата до пълнолетие Wink Wink Wink По-удобно е в едно легло - спане, кърмене...тункване и така...
Е, сега вече като ни напипат от разните лиги-миги за кърмене и ще ни  fight Joy Joy Joy Joy

Мълчи , че Пепина сега нас ще подгони ! smile3505
Тя е кърмачка със солиден стаж ! newsm51

# 699

Е, сега вече като ни напипат от разните лиги-миги за кърмене и ще ни  fight Joy Joy Joy Joy

Кърмене никога е нямало, та тука няма да се включа  smile3502

# 700
  • На черешата
 Сложих малко снимки от Сандански да не е без нищо.  Mr. Green

# 701
Хепи, стажът не ми е толкова много. Само година и половина я кърмих Peace

Само не знам защо това трябва да е срамно и да се отрича newsm78 Сякъш кърменето е нещо лошо. И не мисля, че е мода, просто хората се връщат към предците си. Смятам, че е полезно и необходимо за детето. пък който каквото иска, това да прави Peace

# 702
  • София
Хепи, стажът не ми е толкова много. Само година и половина я кърмих Peace

Само не знам защо това трябва да е срамно и да се отрича newsm78 Сякъш кърменето е нещо лошо. И не мисля, че е мода, просто хората се връщат към предците си. Смятам, че е полезно и необходимо за детето. пък който каквото иска, това да прави Peace
Зависи до каква възраст...Ако синът е на възраст, с която може с една ръка да махне сутиена на майка си...ее, тогаз е малко вповечко.... Joy Joy Joy Joy Joy Embarassed Embarassed Embarassed  Предполагам ме разбираш за какво говоря  Wink Wink Wink

# 703
Морги, предполагам говориш за мамините синчета, който си остават такива и на стари години Peace
Но иначе, според теб колко трябва да се кърми едно дете или може би не трябва изобщо Thinking

# 704
  • София
Зависи до каква възраст...Ако синът е на възраст, с която може с една ръка да махне сутиена на майка си...ее, тогаз е малко вповечко.... Joy Joy Joy Joy Joy Embarassed Embarassed Embarassed  Предполагам ме разбираш за какво говоря  Wink Wink Wink
Не съм много сигурна, но моя БНД и свеки май спят в 1 легло  Sick

Общи условия

Активация на акаунт