Джансел Елчин и Фахрийе Евджен - "Лъжовна пролет", преди и след *24*

• 50 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Приятен следобед с чаша зелен китайски чай

Ефективността на напитката при неутрализиране на компютърното излъчване бе доказана от китайски учени.

# 76
kukumber   bouquet, мерси обожавам зеления чай.

Готово, съвсем в духа на новото време, както се казваше в директивите и тезисите от времето на моето детство, количествените натрупвания непременно трябва да доведат до качествени изменения и от там до пълната победа, в случая е достатъчно  да си вържат по една панделка.  Joy Joy Joy

http://vbox7.com/play:1287f474

Това е един от най гледаните клипове  ooooh! #Crazy, а тези с изпълнението на Васко Василев  имат девет пъти по-малко. Sad Ами тъй де, творец човека, къде тръгнал да се мери с батковците, каките и баш майсторите.  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:30 от riminiii

# 77
  • София
Римини   Hug rotfImbo rotfImbo rotfImboАдаш мерси !!!

Пише ПС ама аз тази врата не я помня от сериала , е значи зад кадър Laughing

# 78
  • София
Някой бели патки ама бели си правят теми от погребение и кой как изглеждал   ooooh! Shocked Shocked Shocked на такова събитие , е то всички сме за там, направо срамота.
Е Джансел бил играл на това  Shocked и тази до него също .Грехота  ooooh!

# 79
И аз тази не я знам от къде е  newsm78 newsm78 newsm78, ама и от към гръб почнаха да го снимат hahaha hahaha hahaha hahaha

# 80
Покрай новата любов на Берен и Джансел го е отнесъл нещо. newsm78

http://www.gecce.com/yazi/ayrilik-ruzgarlari-ve-alakasiz-birlikt … ikler-184968.html

Нещо само Къвънч липсва. hahaha Joy Joy Joy
Джансел явно пак ПР си е направил. hahaha Joy Joy Joy

# 81
  • София
Леле за новата любов на Берен знам Иф , ама Джансел какво дири там , освен като "Ахмед' друго не ми идва на ум  Joy Joy Joy
Да ви кажа този поне е симпатичен за разлика от предния  newsm78Левент ли беше  Joy Joy Joy
онзи с капата , направо "ужас"  Mr. Green

# 82
Ако става въпрос за Ахмет, аз съм съгласна. Там имаше голяма, много голяма любов, ама между Ахмет и Ясемин.      
Joy Joy Joy Joy Joy

Е, как няма да го е харесала (Джансел) турската публика. Какъв адвокат!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 18:38 от kali_georgieva

# 83

Официално призната връзка между Джансел и Берен не знам. newsm78
Слухове да.
То и за Къвънч имаше ,но него не го виждам. newsm78

# 84
Покрай новата любов на Берен и Джансел го е отнесъл нещо. newsm78

http://www.gecce.com/yazi/ayrilik-ruzgarlari-ve-alakasiz-birlikt … ikler-184968.html

Нещо само Къвънч липсва. hahaha Joy Joy Joy
Джансел явно пак ПР си е направил. hahaha Joy Joy Joy

Джансел  е много ясен като тип мъж/независимо дали се харесва/ .Откакто е с Пънар ,няма" приятелки"  за да излиза с тях .И Берен и Туба  са били повече от интимни с Джансел ,защото той е прекратил годежи заради тях и папараците са го засичали постоянно с  тях .Не е в негов стил да си губи  личното време с жени  ,които не са негови и да е  имал период  без половинка smile3503

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 19:25 от DAMON

# 85
Някой бели патки ама бели си правят теми от погребение и кой как изглеждал   ooooh! Shocked Shocked Shocked на такова събитие , е то всички сме за там, направо срамота.
Е Джансел бил играл на това  Shocked и тази до него също .Грехота  ooooh!

Здравейте, Hug
Не влизам в други теми, но на лични разбрах, че се е получило недоразумение и бих искала да обясня, защото събитието е сериозно и тъжно и не е нещо, с което бих се заиграла по какъвто и да е начин. Грешката е моя, че не съм подредила фотосите по подходящ начин. Снимката от 2010 е стара и затова реших, че е по-уместно да я дам в скрити.  Постът ми беше съвсем сериозен и се отнасяше до всички.
А що се отнася до отразяването на подобни събития,  за съжаление, в живота им всичко. Както го гледаме на екрана, така, според мене, не трябва да си затваряме очите и в живота.
Това исках да обясня, останалите спорни въпроси са без значение.
Хубава вечер  Hug

# 86
  • София
А много интересно се получи  Shocked Тия лични кой ли ги праща  Hug ами за мен КЛЮКАР ама с голямо "К" да не кажа друго почващо с тази буква , ама то си е баш така,
Скрит текст:
курва  е обидна дума ма то за тези който правят тези неща явно е комплимОнт , да му се не види  Joy Joy Joyходят по темите лични се пишат и скендали съответно, на мен ми е все там ама за някой това е начин на живот, е още не сте ме амбицирали то и няма как , с тези простотии
Дамон , Джансел може и да си е имал еж беш и с Берен и с Туба , ама нито една от двете не му е била официална приятелка.Откровено казано ме е яд Joy Joy Joy що не ги обяви, еле Берен щото тя му подхожда повече като интелект  Wink Wink Winkсериозно  Hug

# 87
# 88
Някой бели патки ама бели си правят теми от погребение и кой как изглеждал   ooooh! Shocked Shocked Shocked на такова събитие , е то всички сме за там, направо срамота.
Е Джансел бил играл на това  Shocked и тази до него също .Грехота  ooooh!

Здравейте!

Shatzi,  Hug

Ще си позволя да се включа с мнение, защото тази тема в темата на ЗС, свързана със скръбта, беше коментирана, и то не само в един и два поста... Peace
Може би изпускайки мисълта по темата на Баги в случая, се изпуска и допуска различен прочит на думите й, конкретно в поста, макар че пак ми е трудно да го приема за себе си, като единствена причина... newsm78

Защото, това са думите под едната снимка от поста на Баги...
Цитат
Поводът е тъжен, но нищо не е подправено и изиграно за пред камера

И веднага след това тази другата снимка, която визираш ти, именно като потвърждение на мислите...
и тезата в поста... Peace

Затова, не приемам за себе си...думите ти, за обективно отразяване на написаното в темата на ЗС... Naughty
Цитат
Някой бели патки ама бели си правят теми от погребение и кой как изглеждал...на такова събитие , е то всички сме за там, направо срамота

Разбира се, подразниха ме  Mr. Green, но не се обиждам... Naughty
ама и няма как да подмина коментара ти... Wink

Хайде... еп.19 на КВФ, наближава... Hug

Хубава вечер на всички... Grinning

# 89
  • София
Марги здравей  Hug да не го обръщаме на чат, ама хич нямам и намерение да се обяснявам защо съм написала моя пост .  bouquet
Да си гледаме Фатмето , щото иначе ще се изпокараме според мен за "този дето клати гората"
Имам причина да напиша това btw , онова в поста ми  Hugкакто и да е  Stop

Я вижте колко му е хубава устата на Джансел Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт