Джансел Елчин и Фахрийе Евджен - "Лъжовна пролет", преди и след *24*

• 50 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
А много интересно се получи  Shocked Тия лични кой ли ги праща  Hug ами за мен КЛЮКАР ама с голямо "К" да не кажа друго почващо с тази буква , ама то си е баш така,
Скрит текст:
курва  е обидна дума ма то за тези който правят тези неща явно е комплимОнт , да му се не види  Joy Joy Joyходят по темите лични се пишат и скендали съответно, на мен ми е все там ама за някой това е начин на живот, е още не сте ме амбицирали то и няма как , с тези простотии
Дамон , Джансел може и да си е имал еж беш и с Берен и с Туба , ама нито една от двете не му е била официална приятелка.Откровено казано ме е яд Joy Joy Joy що не ги обяви, еле Берен щото тя му подхожда повече като интелект  Wink Wink Winkсериозно  Hug

Според мен:
Джансел  не е склонен  да  обещае   на  жена  „любов –завинаги”, а само „голяма ,интересна и за колкото –толкова”/ако е баща ще  е ЗАВИНАГИ/.Туба и Берен са жени отдадени на професията ,както и той.Те помежду си са само за любов.Обвързването за него предполага жена  за ,която той е по –важен от професията.За Туба и Берен  не е желателно  да обявяват авантюрите си ,защото публиката е консервативна

# 91
  • София
DAMON Hug не съм му в главата на Джансел , не знам дали и за баща е готов. newsm78
По моето скромно мнение , ама изобщо нямам претенции за истинност , преди 50 годишна възраст нито ще е "съпруг"  нито баща .Това го мисля само аз обаче.
Той може друго да смята  Grinning

# 92
  • София
Хайде лека нощ  Hug е то с Адаша се мъчим да заместим наша Себи не ни се получава , ма поне ни ръкопляскайте  Joy Joy Joy

# 93
Каква Фатмагюл гледахте тази вечер, нали е събота?
А пък аз гледах трета серия на испанския сериал "Толедо".

Аз не взех отношение по въпроса "имал ли е Гюро капа или е нямал", с кого е имал или нямал връзки Джансел.
Нещо не ми е актуален този въпрос.
 Беше преди година и половина  hahaha hahaha hahaha
Сега определено има връзка и не я "крие" Joy Joy Joy, до кога и как, сал един господ (аллах) знае.

То утре може и с тази актриса да му "припишат" връзка.
Ей тъй, докато участвали в това мероприятие и "врътнали" една лИбов hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 23:02 от kali_georgieva

# 94
  • София
Гюро понеже  Joy Joy Joy ама ми е смешно имал е капа  hahaha hahaha hahaha преди мечките и умната жена . Joy Joy JoyЕ на финала ни Гюро има глава , ни капата къде да се сложи .На главата имам предвид  Mr. Green Joy Joy Joy иначе места бол  Stop Mr. Green Laughing
Фатмето си го гледаме всякак    Hug нищо , че е събота  Wink

# 95
  • София
Добро утро  Hug

# 96
  • София

Сирни Заговезни е - искаме и даваме прошка
Православната църква тази неделя отбелязва Неделя Сиропустна (Сирни заговезни) или Неделя на всеопрощението Hug
http://dnes.dir.bg/news/sirni-zagovezni-10619269?nt=4
Простено да ви е  Laughing с моите "грехове" не знам дали ще ме опростите  Joy Joy Joy ама така се прави поне от "кумова срама"  Simple Smile

# 97
Добро утро. Hug Hug Hug
Shatzi,  bouquet

А сакън, Кали, на тази актриса може да й се приписва връзка само с Къванч. Laughing Laughing Laughing

Днес е ден за прошка - простете ми, ако съм ви обидила  Praynig с нещо и простено да ви е. Peace

Хубав ден ви желая.     Heart Eyes

# 98
Здравейте  Hug

Май вчера пак е имало урок по  буги-буги.  ooooh! Joy Joy Joy

Нали сме хора и грешим, а щом има грешка има и прошка, и за сладки и не дотам грехове.  Wink

Моля да ми простите за волни и неволни грешки, простено да ви е.

Да забравим и продължим напред както мъдро са ни заръчали предците - в хармония, с песни и танци, с  вино и веселие.  Hug

# 99
                               Добър ден,момичета!

И аз,като всеки нормален човек,греша!Сигурно    съм обидала някой,

ама,повярвайте ми,не е било нарочно! И понеже съм християнка, та  Ви

Моля да ми простите! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 100
  • София
Ама то и 'прошка"  да е и както и ще да е ден.Слагам мнението си в скрити   Hug така е модерно  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Значи , ако някой се е припознал в нечий  пост си е лично негов проблем на припозналия се "Патки" е писано и си отговаря  Joy Joy Joy.Ама то като за патки толкоз  Joy Joy Joy

# 101
Здравейте момичета!
Простете и простено да ви е!
Ако някой мисли, че е безгрешен, лъже се.
Само господ е безгрешен.
На този ден искаш прошка от сърце и от сърце даваш прошка.

Снежка, дано не съм сгафила нещо (просто беше последната постната снимка в Дизи-то)  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Една непубликувана снимка на Джансел от времето на Спомни си любима.

Днес в своя Туитър е заредил ето това:

# 102
Кали, кукумбер благодаря за анализите на интервюто на Джансел.
И за мен това са ключовите моменти.  Peace

Не съм се е и съмнявала, че пише сценарий, за творец като него всеки миг, независимо къде е и какво прави ражда нещо, идея, снимка, сценарий, филм. Подобно на Мурат оджа и неговия знаменит урок за музиката и звуците на града.

Какъв ли е сюжета на сценария, дали няма да е по любимата му книга. Спомням си една негова снимка в Лувъра. Историята в книгата започва по подобен начин, един турчин, но в Берлин в художествена галерия, пред една картина, обсебен от жената на нея. Докато я четох през цялото време си представях Джансел в образа на героя. Една истинска и тъжна история за любовта. Hug

# 103
Честит рожден ден, Берен!   bouquet  bouquet  bouquet

Един сериал, един танц, една любов. И се родиха звезди.  Hug Hug Hug

# 104
  • София
Честит Рожден Ден на Берен , клипа не е от СЛ но музиката е приятна  Joy Joy JoyБерен зодия "риби"  Shocked Shocked невероятно ма истина.

Общи условия

Активация на акаунт