АГ-Русе /тема 1/

• 57 914
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • В море от любов
В Лидл има термометри за ухо за по 25лв някъде. Много се точа на такъв, да ме пита някой зашо още не съм купила. В нас термометърът съм аз. Моят син не дава да докосва тялото му такава екстра. Иначе може да си играе с него, но до там.

Принципно в отделенията има термометри и не е вярно, че нямат. Незнам обаче защо не ги дават, а ни карат да си носим. Мен не ме бърка дали ще ми дадът или ще си нося. Хубаво е да се мери температурата след раждане понеже тя е критерий че става беля.
Агнес, този за ухо нестава, имам такъв. Пет пъти меря и петте пъти различно показва, а и моят е на Тефал, уж хубав, айде няма нужда. Този от 3лв от аптеката върши много по-добра работа.  Peace

# 571
Аз най си харесвам живачните, обаче моят го счупих преди години, а този от мъжът ми го набара незнайно как малкия и се постара над него. Успя да му счупи горното стъкло и вече е за ползване само от възрастен.

# 572
Този от 3лв от аптеката върши много по-добра работа.  Peace
Няма вече такива  Laughing Модернизирахме се и навсякъде са дигитални вече термометрите, съответно под 10 лв. не съм срещала  newsm78

# 573
Сега като влизах в АГ-то моят мъж купи нов термометър, че стария дигитален сдаде багажа. Купил го е за 4-5лв някъде.

# 574
Когато влязох не си бях взела термометър - мереха ми Т с техен, че бях с изтекли води и се притесняваха от инфекция. После ми донесоха мой - има не живачни, но и не дигитални, мерят добре, около 7 лв. са някъде, но редовно след измерването с моя, който отчиташе около 37-37.3, ме караха да меря и с техния дигитален, който отчиташе 35.7 и си нямахме проблеми, иначе аз качвак Т заради кърмата, усещах се.
За кухненските ролко - уж не им трябваха на отворените врати, а като родих и веднага ми наредиха да им занесем, както и сапун и олио.

# 575
  • в огледалото на живота
Не само дигитални има,живачните ги замениха с Галиеви/със спирт вместо живак/

# 576
На мен в една аптека ми казаха, че има вече само дигитални, но аз като купувах Т обикалях аптеките около болницата, че нали все в последния момент се приготвях и доста бяха кът термометрите като цяло в този район, затова съм с такова впечетление.

# 577
Момичета, колко дни преди термин ви определят дата за планово секцио?

# 578
Зависи. Моето планово секцио беше 6 дни преди термин. Момичето с мен беше поне 15 дни по - рано. Зависи как ще се разбереш с лекаря. В моят случай го оставих той да прецени, но примерно и ти можеш да си харесаш дата.

# 579
Малко встрани от темата  да поясня, че живакът  е отровен метал и затова премахнаха ползването на тези термометри за граждански цели.  Wink

# 580
  • В море от любов
Този от 3лв от аптеката върши много по-добра работа.  Peace
Няма вече такива  Laughing Модернизирахме се и навсякъде са дигитални вече термометрите, съответно под 10 лв. не съм срещала  newsm78
Да, точно дигитален имах впредвид, моят е такъв и струва 3.70лв.  Peace

# 581
Здравейте, мацки!
Покрай Агнеска ви видях и викам да се присъединя като бъдещ клиент на въпросното АГ.
Има ли някъде списъче от некоя по-сериозна от мен мама с необходимите нещица за там? Аз ходих на Отворени врати, но не си бях взела нищо за писане, а бременния ми мозък нищо не помни вече.
Другото, което ме интересува е - Има ли вече ползували мами, да споделят - как, аджеба, слизахте до долу да видите щастливите татковци? Като гледах как навсякъде се влиза с карти и се зачудих. А и как върви организацията - дете, майка при нормално раждане? Задължително ли децата са при нас? 

# 582
Еми никак не слизахме за щастливите татковци, чак след пет дена ги видяхме.

# 583
Еми никак не слизахме за щастливите татковци, чак след пет дена ги видяхме.

От 17 до 18ч има визитации. Може да се слиза.
Гери, списък за родилното ще намерм, споко  Hug има още време, пък и аз имам един доста пълен от преди 3г.

Аз като мина през отворените врати (Fervor на теб разчитам да напомняш, че твоят мозък още не е толкова бременен колкото моя  Mr. Green ) и ще си запиша, та все ще има някакво инфо.

# 584
Агнеска, носи си тИфтер и пиши, че на мен ми е много важно да съм снабдена с всичко необходимо. Предното раждане Милото не беше много адекватен, да не му тормозя пияната главица.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт