Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 31

• 61 087
  • 706
  •   1
Отговори
# 60
Мен Хюррем не успя да ме спечели, признавам си. И то защото са я представили единствено като разревана пухкава кифла, а не като жена с ум-бръснач, която е разговаряла със Сюлейман на различни теми, съветвала го е за политиката и наистина е командвала парада (каквато е била в действителност, мисля).

Много си взискателна  Hug !

В художествените исторически филми винаги има гламур-елемент за по-лесно зрителско възприемане . Което автоматично доста откъсва, художествения от реалния образ   Thinking

Досега съм чувал само за две удовлетворителни представяния на исторически личности и то от писма с благодарност от техни близки,към артиста изиграл съответната роля .И двата случая се отнасят за руски сериали :

1) Племенницата на Валтер Шеленбег е благодарила специално на Олег Табаков за достоверната му роля в "Седемнадесет мига от пролетта" (1973 г.)
2) Внукът на генерал Войцеховский реагира по подобен начин на образа на неговия дядо,изигран от Игор Савочкин в "Адмиралъ" (2008г.) (там обаче ролята и образът са заложени второстепенно).

Ако Хюррем имаше живи роднини и бяхме доста по-близо до 16-и век , можеше да фиксирам евентуално 3-ти случай на реално или нереално пресъздаване  от страна на Мерием  Wink

# 61
Цвети, не съм чела кой период ще обхванат, но в няколко интервюта Халит казва, че Сюлейман е царувал 46 години и аз лично се надявам да видя цялото царуване. За сега се радваме на информацията, че ще има трети сезон.
Благодаря ти и за тази информация ... и аз лично се надявам филма да обхване цялото царуване на СС  Simple Smile

# 62
И аз се записвам,не съм гледала още новата серия,чакам я с превод

# 63
Едно гифче на нашите сладури.

.

# 64
И аз се записвам,не съм гледала още новата серия,чакам я с превод

и аз го чакам с голямо нетърпение с превод

# 65
# 66
Цитат на: nk=topic=642985.msg21224477#msg21224477 date=1330027779
Едно гифче на нашите сладури.

.

Тези двамата се карат за мен  Joy Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy

nadejda2639 много хубаво гифче Simple Smile изпълни ми душата!

# 67
# 68
Това хлапе много ми харесваше  Whistling

Ушичките му са съвсе-е-е-м малко по-малки от бузките  ooooh!  Laughing

# 69
  • София
Ето ме и мен в новата тема! Отново - ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за всичко, което правите, мили момичета! Flutter Hug

Определено си имам нова любимка след Хатидже/Селма, и това е Айбиге/Езги. Невероятно излъчване има това момиче, и много сладко играе.

И е ненужно да казвам, че Бали бей и Айбиге са ми любимата двойка в момента (още си държа на Хатидже и Ибрахим, но предвид последните му провинения, малко се разклати любовта ми към тях Confused). Heart Eyes

# 70
За всички фенки на Бали бей един подарък от Невин и пенда Hug  bouquet

Burak Özçivit в шоуто на Беяз

# 71
  • somewhere near the sea
Благодаря мноооооооооооооооооооого. Момичета, вие не спите ли? Браво на вас. Беше страхотно и забавно

# 72
За всички фенки на Бали бей един подарък от Невин и пенда Hug  bouquet

Burak Özçivit в шоуто на Беяз

Сърдечно ви благодаря, Невин, Пенда, Ани!   Hug        Hug        Hug        Hug        Hug

Това интервю добавя нови щрихи, позволяващи по-добре да видим и опознаем един от всеобщите любимци във филма, и като образ (Малкочоолу) и като изпълнител (Бурак Йозчивит).
Освен това е и показателно за това как се формира политиката на сериала, развитието на образите, оставането на един или друг герой в действието, макар участието му в реалните исторически събития да не толкова ясно и еднозначно.

Тъй като интервюто ме заинтригува още при първото му гледане без превод и без да мога да разбера почти нищо смислено, тогава се поразрових относно старите филми за Малкочоолу (бях изненадана да разбера, че героят е толкова популярен (и то отдавна) и открих ето това  

http://video.google.com/videoplay?docid=-8541886964774887507#    

http://video.google.com/videoplay?docid=-8541886964774887507#doc … 93154583483243696  

http://video.google.com/videoplay?docid=-8541886964774887507#doc … 20420539681137925

Има и други сродни.
То ни връща в години, когато някои от нас са "ходили прави под масата", а на други зрители дори родителите не са били родени. Годините на бум на уестърна и това явно е повлияло и в тези ленти.

Позабавлявайте се. Желая ви прекрасен ден!

# 73
  • IT
благодаря момичета, златни сте ! smile3525 smile3525 smile3525

Много ми е мерак да чуя на живо как Сюбюл казва:Господарююю  Laughing Опасни са тези.

# 74

hahaha hahaha hahaha

Ооо, Бурак в шоуто на Беяз! Heart Eyes Много е чаровен тоз човек! Grinning Невин, Пенда, Ани!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт