Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 31

• 61 105
  • 706
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Варна
Записчее  Peace

Ееееехх Бали Бейййй  Heart Eyes

# 77
............................................
Респектирам и уважавам различните мнения, но нека да са обективни.

Дамм, и аз така  Peace Но наистина не ми е ясно колко точно пъти трябва да повтарям, че не изпитвам нито симпатии, нито антипатии към който и да е от персонажите. И колко пъти се налага да обяснявам, че говоря от гледната точка на страничен наблюдател?!?  newsm78  За разлика от т.нар. "фенки на Хюррем" не изпитвам каквито и да е чувства нито към нея, нито към противниците на нейната "кауза". И тъкмо затова предполагам, че ще ти бъде меко казано интересно ако съумееш да се абстрахираш от личните си пристрастия и погледнеш с наистина обективно око на пълната лудница в султанския харем  Sunglasses

...........................................................

...очевидната истина... hahaha Колко ли трябва да е голяма  и очевидно непобедима твоята самозаблуда за да си мислиш,  че "очевидната истина" е една и само ти я виждаш. Laughing Онова за "налудничавите въпроси" го отминах, но това за пореден път искрено ме разсмя.  Laughing Laughing Laughing Ами че всеки вижда, каквото му харесва - де да беше "истината" само една и "очевидна", ама не е.
Тук в темата има толерантност към различните мнения, но не и към към личните нападки, грубостта и нетолерантността от рода на горецитираните.

Хайде сега се върни назад и прочети внимателно "цитираните" от теб мои постове, после си прочети отново собствения пост и сама прецени кой и в каква степен се занимава с лични нападки  Naughty  Ако ти прави впечатление, аз лично се стремя да поддържам хигиена на общуването, особено пък с такива, които са склонни към безцелно заяждане с всеки и всеки път, когато нечие мнение не им изнася  Peace

...................................
Аз съм, нахална и се пререждам. От Хюррем се уча как да постъпвам , за да си извоювам обичта и вниманието на тези тримата .... само може да дишате праха след мен  Joy Joy Joy
Даже и Махи не смее да се опълчи срещу мен, защото  знае колко съм опасна и не си поплювам когато става въпрос за "моето"  hahaha hahaha hahaha

smile3521   smile3501

Мен Хюррем не успя да ме спечели, признавам си. И то защото са я представили единствено като разревана пухкава кифла, а не като жена с ум-бръснач, която е разговаряла със Сюлейман на различни теми, съветвала го е за политиката и наистина е командвала парада (каквато е била в действителност, мисля).

newsm10

# 78
  • В тъмната гора.

Как от един субект може да очакваш обективно мнение, той не е компютър или от сорта. Ти като субект да не би да имаш обективно мнение. Малко поглеждайте какво пишете в яда си.

# 79
Хайде сега се върни назад и прочети внимателно "цитираните" от теб мои постове, после си прочети отново собствения пост и сама прецени кой и в каква степен се занимава с лични нападки  Naughty  Ако ти прави впечатление, аз лично се стремя да поддържам хигиена на общуването, особено пък с такива, които са склонни към безцелно заяждане с всеки и всеки път, когато нечие мнение не им изнася  Peace

Твърдението ти, че задавам налудничави въпроси, го квалифицирам като лична нападка и обида, да. Освен това твърдението, че само ти и още малцина други (според тебе) виждате "очевидната истина"(такава просто не съществува), а другите са "коне с капаци" е също обида към голям брой съфорумци. Освен това, не знам какво наричаш "хигиена на общуването" и "обективни мнения", но постовете ти са пълни с напрежение, агресия, отрицателна енергия, ирония и често откровена злоба по повод един обикновен развлекателен филм и неговите герои и към съфорумците, които не споделят или критикуват твоите мнения. Което ме навежда на мисълта, че проблемът не е във филма, нито във форума или в темта, а другаде.
Занапред, ако нямаш желание да предизвикваш подобни реакции, карай по-спокойно. Тук всеки допринася за добрата атмосфера - едни с превод, други със субтитри, трети с информация, видеоклипове, снимки, други с толерантността си, с шегите си и доброто си настроение, а ти какво допринасяш? "Вижте ме колко съм умна и обективна, а вие нищо не разбирате!" Е, на кого би му харесало подобно отношение?

Как от един субект може да очакваш обективно мнение, той не е компютър или от сорта. Ти като субект да не би да имаш обективно мнение. Малко поглеждайте какво пишете в яда си.
Разбира се, че може, ако субектът е безпристрастен, добре възпитан и интелигентен. Свелтес например твърди, че нейното око е "обективно". Но според моето скромно мнение тя просто мрази персонажа на Хюрем и всеки който го харесва. Няма лошо, стига да спазва добрия тон и да не хвърля обиди по съфорумците.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 13:25 от soya-fen

# 80
Аз симпатизирам на Гюл и Сюмбюл ага. Преди харесвах Нигяр , но напоследък почна много да ме дразни. От харема ....  newsm78 .... а да - Шекер ага искам да ми прави баклавички и локум...  Joy Joy Joy

Ааа Naughty ще се наредиш на опашката Joy Фенките на тия тримата сме мнооого. Crossing Arms Joy
Оппаааааа, снощи, докато спасявах Фатмагюл да не я отвлекат, тук ми отвлякли севгилитата... Sick Sick Sick Sick

# 81
В паузата на кавгата,  Rolling Eyes  искам да питам какво стана с Нора че се пържа от притеснение  ooooh! вече цяла седмица  Cry

Ако е нещо лошо - моля да ми го спестите, че личния ми лекар е на екскурзия из Европа  Laughing до края на март  Whistling

# 82

В паузата на кавгата,  Rolling Eyes  искам да питам какво стана с Нора че се пържа от притеснение  ooooh! вече цяла седмица  Cry

Ако е нещо лошо - моля да ми го спестите, че личния ми лекар е на екскурзия из Европа  Laughing до края на март  Whistling

Докато се чудиш дали да ходиш на кастинг при тях, Нора омая Мустафа и вече са си близки  Joy

# 83

В паузата на кавгата,  Rolling Eyes  искам да питам какво стана с Нора че се пържа от притеснение  ooooh! вече цяла седмица  Cry

Докато се чудиш дали да ходиш на кастинг при тях, Нора омая Мустафа и вече са си близки  Joy

ааааа, не е сигурно. тя отиде на халвет, но Мустафа го няма.
Не се знае как ще се върне, след смръзяващия поглед на баща си и дали ще има настроение за забавления.

# 84
Аз не разбирам защо Мишел чувства необходимост всеки пьт като се появи Sveltesse да влиза да я защитава  newsm78 Мисля, че Sveltesse се справя добре и без чужда помощ с мисията, с която се е заела. Вече колко време и се отдава незаслужено внимание  Whistling
В интерес на истината сегашните и постове нямат и една трета лични нападки сравнено с преди.

# 85
Благодаря за мъдрата констатация, Ани! Без капчица ирония ще отбележа, че и аз като екранната Хюрем се уча от грешките, както и от противниците си  Wink Сигурна съм, че ти вече си наясно - когато не ме нападат с язвителни забележки, и аз си кротувам - всичко в името на мира  и разбирателството  Peace Само не ми е ясно на каква база се опитваш да провокираш Мишел, в крайна сметка и тя има право да изкаже мнението си, тук всички сме със свободна воля /надявам се  Wink /. Това, че се "отдава незаслужено внимание" на странични от основната тема, не зависи нито от мен, нито от Мишел, нито пък от всички онези, които си "позволяват" да подкрепят позицията ми единствено на ЛС. Понеже останалите са безгранично толерантни към различното от масовото мнение.
Наистина не се чувствам задължена да отговарям на фенката на соята, но ако действително се интересува дали  и с какво съм допринесла за темата, свободна е да прерови по-старите ми постове - от времето, когато тук пишеха доста по-толерантни съфорумци. Но определено имам доста по-приятни занимания, с които да си губя времето, вместо да се впускам в безпричинни и безсмислени "кавги" - както ги квалифицира Михайлов. И за да престанат с провокациите си всички, които явно се чувстват недооценени както трябва, ще изясня, че не пиша тук, за да ми се благодари, да ми се кланят или пък за да се самоизтъкна по един или друг начин. Интересът ми е чисто исторически, не съм любителка на турските сапунки и са ми безкрайно чужди всякакви лицемерни изпълнения. Между другото, новите правила на форума налагат доста по-стегнато и съдържателно качество на постваните мнения  Peace

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 17:15 от Sveltesse

# 86
http://www.youtube.com/watch?v=90uUmsO0uCk
Поздрав за всички фенки на Халит Ергенч! Peace

# 87
Благодаря за мъдрата констатация, Ани! Без капчица ирония ще отбележа, че и аз като екранната Хюрем се уча от грешките, както и от противниците си  Wink Сигурна съм, че ти вече си наясно - когато не ме нападат с язвителни забележки, и аз си кротувам - всичко в името на мира  и разбирателството  Peace Само не ми е ясно на каква база се опитваш да провокираш Мишел, в крайна сметка и тя има право да изкаже мнението си, тук всички сме със свободна воля /надявам се  Wink /. Това, че се "отдава незаслужено внимание" на странични от основната тема, не зависи нито от мен, нито от Мишел, нито пък от всички онези, които си "позволяват" да подкрепят позицията ми единствено на ЛС. Понеже останалите са безгранично толерантни към различното от масовото мнение.
Наистина не се чувствам задължена да отговарям на фенката на соята, но ако действително се интересува дали  и с какво съм допринесла за темата, свободна е да прерови по-старите ми постове - от времето, когато тук пишеха доста по-толерантни съфорумци. Но определено имам доста по-приятни занимания, с които да си губя времето, вместо да се впускам в безпричинни и безсмислени "кавги" - както ги квалифицира Михайлов. И за да престанат с провокациите си всички, които явно се чувстват недооценени както трябва, ще изясня, че не пиша тук, за да ми се благодари, да ми се кланят или пък за да се самоизтъкна по един или друг начин. Интересът ми е чисто исторически, не съм любителка на турските сапунки и са ми безкрайно чужди всякакви лицемерни изпълнения. Между впрочем новите правила на форума налагат доста по-стегнато и съдържателно качество на постваните мнения  Peace
Ето това ми харесва!Мир и любов за всички ! Peace  bouquet

# 88
  • В тъмната гора.
Аз не разбирам защо Мишел чувства необходимост всеки пьт като се появи Sveltesse да влиза да я защитава  newsm78 Мисля, че Sveltesse се справя добре и без чужда помощ с мисията, с която се е заела. Вече колко време и се отдава незаслужено внимание  Whistling
В интерес на истината сегашните и постове нямат и една трета лични нападки сравнено с преди.

Ами дразни ме това, че едни могат да си проклинат на воля неприятните за тях герои, а на други това не им е позволено...тогава това е необективно мнение и злоба. Сега не ме карайте да търся цветущи изрази за доказателство, защото много добре знаете, че има...но щом те съвпадат с вашето мнение...така става.
Е хайде стига де...щом се търпят проклетиите на едните, ще се търпят и тези на другите. Тук се е образувала направо клика - Хюррем, чийто съмишленици все едно са седнали на игли..така реагират на различното от тяхното мнение. Когато казвате "Всеки е добре дошъл." не лицемерничете или го преобразувайте според вкуса си.

# 89
Здравейте искам да попитам знаете ли кога ще се пусне 48 епизод с бг превод ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт