Лидл ::13::

• 97 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна

Последно?  Laughing Ще стане като с верото - едни го хвалят, други го плюят - "на вкус и цвет"...

# 271
Аз да похваля гръцките маслини в бурканчета -черните Каламата.  Praynig Зелените не ми харесват.

Испанските на Бареса имат някакъв странен аромат, защото са с билки. Едвам ги изядохме и накрая ги доизхвърлих.

# 272
Каква им е цената на Каламатата, къртиче?

# 273
А тоя прах МАкс нещо си хубав ли е?Много им е беден асортимента от към прахове.Аз да похваля маскарпонето.Мислех,че ще му има нещо а то му нямаше Mr. Green.Незнам защо но в нашия лидъл(велико търново) хляба почти винаги е стар.
Редактирам се да добавя че шипковия мармалад в пластмасовите кутии с дръжка дето са е пълен отврат.Хвърлих го.

# 274
  • София
на мен не ми харса, от него ми пусна една дреха и се унищожи(преди това никога не е пускала, все по един начин си го прах въпросното яке, само праха беше друг)

# 275
  • Бургас
Унгарската наденица, дето била уж като петрохана, не ми се понрави хич - прекалено мазна и прекалено пушена е за моя вкус. Фъстъчено масло все още няма, като вече няма и табела дори. Но пък имаше шиацу възглавнички и ми взеха една за 8 март Crazy Намачках малко кръста и помърках Laughing

# 276
  • София
Точно влизам да споделя същите впечатления от
унгарската наденица. Така разчитах да е като
едновремешния Петрохан, а тя се оказа едно
мазно нищо.

# 277
  • софия
Вече и в понеделник ще има нехранителни прИмоции. Сигурно заради това тези за четвъртък са толкова постнички.

# 278
Някой точи ли се на апарата за кръвно или само аз го харесвам? Simple Smile

# 279
Разгледах немският каталог на лидл и много се ядосах.  Шлифер с шал комплект в България 39лв.За бедните немци 19.99  евро    #2gunfire       

# 280
Е че то не е ли едно и също Simple Smile Само дето заплатите са ни различни от тия на немците  Wink

# 281
Е че то не е ли едно и също Simple Smile Само дето заплатите са ни различни от тия на немците  Wink
Няма страшно стягайте коланите и с малките заплати и малко магия ще се равняваме с европейците .На гол тумбак пищови. Joy Joy Joy

# 282
Каква им е цената на Каламатата, къртиче?
Есента беше 1,9 и нещо а сега са 2,2 и нещо - не помня точно стотинките.

Разгледах немският каталог на лидл и много се ядосах.  Шлифер с шал комплект в България 39лв.За бедните немци 19.99  евро    #2gunfire       
Преди нова година аз си взех такъв от Лидъл в нашия град на промоция за 20,00 лв. Още не съм го пробвала за да изкажа мнение.

# 283
  • на Земята

Последно?  Laughing Ще стане като с верото - едни го хвалят, други го плюят - "на вкус и цвет"...
Не!Категорично не!Дори малкия ми син,който обожава кетчуп и може от шишето да го пие,не го хареса,както и ние.Но  все пак е въпрос на  вкус..

# 284
  • Варна
Унгарската наденица, дето била уж като петрохана, не ми се понрави хич - прекалено мазна и прекалено пушена е за моя вкус. ....

Абсолютно подкрепям! Даже аз, която обичам много пушени неща се отвратих. Sad и ужасно мазна.

Общи условия

Активация на акаунт