Лидл ::13::

• 97 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
аз никаква разлика не виждам между жълтото, зеленото и оранжевото, освен аромата, но ми изчистват идеално всичко, така че не виждам да не стават.
Беше ми свършил 1 път и препарата за печката и нея си измих с такова веро, идеално си лъсна.

# 256
  • Варна
Здравейте,
Незнам дали е дискутирано но някой има ли впечатления от това веро http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14736.htm  Аз използвам В5, но това не съм.

Аз жълтото ползвам в момента - добре си е, смятам и от това да взема, че ми свършва.

# 257
  • някъде там
Привет!

Сиренето Софра,което е в малки вакумирани опаковки,същото ли е като това в кутията което е сега на промоция?
Тези евтините вера не мият лошо,но са много редки,мен лично ми изсушават ръцете Peace
Много са им странни промоциите за градината,нямат нищо интересно,а и са много скъпи при това Whistling
Напоследък промоциите са им повече от скучни,което е добре за джоба ми Joy

# 258
  • София
Разгледах новата брошура, по-специално частта за домашни любимци. Ами откакто открих тоалетната за котки преди почти година и я купувам редовно, винаги са я продавали за 6 лв. Не разбирам какво е промоционалното?  newsm78  Или това е начин от следващата седмица да ѝ повишат цената? newsm78

# 259
  • София
то не пише да е промоция, т.е. цената не е намалена.
Аз никак не смятам, че не хранителните са промоции, те си вървят на редовни цени, просто  се набляга на тях или ако не е от постоянният асортимент идват нови продукти, както масажорите, лампите и т.н. Те не са и в меню промоции ако обърнеш внимание Wink
Промоции, т.е. намалени стоки са в хранителните брошури или супер съботата.

# 260
  • София
Дано си права. В Била се е случвало доста пъти след подобен "акцент" на стоки с тяхната марка, да вдигнат цената  Laughing. От това се опасявам  Grinning. Все пак я купувам от Лидл заради съотношението цена/качество и ако се наруши, ще трябва да си търся друга  Grinning.

# 261
  • Бургас
И аз купувам редовно и само от храната OptiCat, защото моят котак я обожава. И винаги е била 1,99 лв., а сега виждам промоционално да е станала 2,19лв. Rolling Eyes Какво ли е предизвикало въпросното покачване на тази стока?  newsm78

# 262
  • софия
Привет!

Сиренето Софра,което е в малки вакумирани опаковки,същото ли е като това в кутията което е сега на промоция?
.....
Много са им странни промоциите за градината,нямат нищо интересно,а и са много скъпи при това Whistling
Напоследък промоциите са им повече от скучни,което е добре за джоба ми Joy
Не. Във вакуумната опаковка е с по-ниска масленост.
Аз харесвам промоциите за градината. Доста неща имаме за вилата от там и сме доволни.

# 263
  • Стара Загора
Цените на горивата вървят нагоре дизела е 2,70лв. оттам всичкицени се покачват Sad.
Аз за лампата мисля да отида в четвъртък, иначе хладилника ми е зареден.

# 264
А някой да е купувал апарата за кръвно - знам 4е дигиталните на са мн то4ни ама все пак...

# 265
  • София
Привет!

Тези евтините вера не мият лошо,но са много редки,мен лично ми изсушават ръцете Peace

аз не намирам разлика в изсушаването между фея и този, ехото спрях да го ползвам, защото от него направо почнаха да ми се бели кожата по ръцете на люспи....ужас беше.

# 266
  • София
За мен този препарат за съдове не струва изобщо , W5  е добър!

# 267
Момичета, този Деликатесен луканков салам дали е добър? Може и да е обсъждан, но ми се губи нещо.... newsm78
Харесваме го. Но взимам само класик който е без подправки, заради децата.

# 268
  • София

Уникален е,по-любим ми е и от Heinz  Heart Eyes

# 269

Общи условия

Активация на акаунт