Лидл ::13::

• 97 726
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Шипковия мармалад е сладък. Естествено, че не е онзи който помним от едно време ( гъст и сладък), но е в пъти по-добър от тези които съм яла купени от други магазини. Надявам се, че все някога ще си намеря истински мармалад Simple Smile

# 316
  • Пловдив
Някой да има микровълновата фурна на Лидъл да сподели доволен ли е. Преди малко ми изгоря микровълновата. На 4 години е , така че мисля да я сменя и си спомних, че гледах в Лидъл .

# 317
  • София
Някой да има микровълновата фурна на Лидъл да сподели доволен ли е. Преди малко ми изгоря микровълновата. На 4 години е , така че мисля да я сменя и си спомних, че гледах в Лидъл .
Ползвам я от миналата година, когато я пуснаха за пръв път, и съм много доволна - няма грешка. Hug

# 318
  • Пловдив
супер , сега остава да я намеря и купя.

# 319
Някой да се е върнал вече днес от Лидл? Интересува ме по колко горе-долу има от инфрачервените лампи? Притеснявам се, че до обед за мен няма да остане..  Confused

# 320
Някой да се е върнал вече днес от Лидл? Интересува ме по колко горе-долу има от инфрачервените лампи? Притеснявам се, че до обед за мен няма да остане..  Confused

Аз се завлекох в 07,10 ч., едно пале имаше, аз взех 4-5 лампа, ама много свети на очите, има ли някаква тънкост в употребата - превръзка, очила?

# 321
Най-добре да се облъчвате със затворени очи или с очила. Но иначе доколкото знам, не би трябвало да е опасно за зрението.

# 322
Аз си взех лампа от Хаджи Димитър. В 8.30 беше пълно с лампи и нямаше желаещи:)) Дано имаш късмет до обяд.

За микровълновата - в момента нямат никъде. Питах и казаха, че са изтеглени за момента, да чакам следващото пускане. Със сигурност ще ги има, но кога...?

Имаше и масажиращи възглавнички - по-назад, някой издирваше.

# 323
Лампата ще излезе голяма сделка, аналогичен уред на Филипс, със същата крушка, струва 31 лири в юкейския Амазон.

# 324
  • Пловдив
Лампа в Пловдив Тракия има достатъчно, собственик съм вече на такава Mr. Green

# 325
 Hug Как ме зарадвахте!
Нямам търпение довечера да си натопля гръбчето..  sun

# 326
Лампата ще излезе голяма сделка, аналогичен уред на Филипс, със същата крушка, струва 31 лири в юкейския Амазон.
По напред бях споделила че имам същата на филипс купена от БГ за 90лв. Така че ,смело на лампите.
Очите не се увреждат, но е хубаво да са затворени.

# 327
  • софия
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени, като слънцето засмени!

Най-добре да се облъчвате със затворени очи или с очила. Но иначе доколкото знам, не би трябвало да е опасно за зрението.
Ха сега! Какви очила (имам бледа идея) и от къде?

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 10:29 от zvanche

# 328
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени, като слънцето засмени!

Ха сега! Какви очила (имам бледа идея) и от къде?

Не ви трябват очила.Две години нагрявам синузита на вече 7 год ми син.Личната нищо не е казала за очила.
Стига сте се шашкали.
Честита Баба Марта!Да сте здрави, весели и румени през цялата година.

# 329
zvanche, от това, което четох за тези лампи, не би трябвало да се увредят очите и без очила. Но при положение, че човек чувства дискомфорт от силната светлина (evhen писа, че много светела на очите) би било добре все пак да се ползват очила. Аз съм купила на сина ми за лятото очила с поляризация на сещате се коя марка от оптика - струваха към 30 лв. Ние с мъжа ми ползваме от Глобулската промоция едно време, когато ги даваха като подарък. Проверени са, наистина имат поляризация и сме доволни. Аз съм на мнение по-добре без очила, отколкото с такива от сергия.

Общи условия

Активация на акаунт