Лидл ::13::

• 97 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
да, това са едни от харесваните кремвирши.

labrex ми не е лоша на Чирита(нещо такова), по ст. планина, но с мляното месо нищо не мога да сравня, но  става....

# 361
А хубава кайма дали има в ЛИДЛ?
Не препоръчвам !
Салатната майонеза не ни хареса.
Купих от пилето и го изядохме - най-доброто пилешко.
Утре -"Ливади" !

# 362

Angel_Dust , красива белла, благодаря, момичета!   bouquet  Беше ми по-близо, а не съм купувала досега, но явно ще ходя за месо.
Чакам понеделник да се запася с ликьорчето! Ако го намеря, де, че нещо сме му много мераклийките, та не се знае, знае ли се! Grinning

# 363
А тази лампа за какво друго може да се използва?При болки в кръста,ставите или коленете става ли?
Да става.

Не ,поне аз не си харесах кайма.Купувам от друго място.

Здравейте, влизам редовно в Лидл и съответно в темичката ви, но сега имам въпрос-даже два. 1- кренвиршите от понеделник-тях ли хвалите? 2-преди време имаше пак гофретник, но май беше по-голям, този същия ли е и ако има отзиви да споделите.
Кренвиршите са много хубави. За гофретника нищо не мога да кажа.

# 364
А тази лампа за какво друго може да се използва?При болки в кръста,ставите или коленете става ли?
Да става.
Чудесно.Утре ще купя тогава.

Аз поне не съм попадала на такава.

# 365
Привет Лидълки  Laughing  аз  минах  през лидъла да си взема душ слушалката  и ми се искаше и пиле да взема,  ама щеше да  е фешън да се появя  на работа и със пиле  Blush Та реших  след работа  пак през магазина  ,оба4е  сега   се двуомя за  тази  унгарска  гъска  дето я има  дали  е  хубава? Някой взимал  ли е  Rolling Eyes ?Взех  да пробвам и зърнесто прясно сирене .Досега не съм взимала  а  беше на промоция  1 и някакви стотинки  та  викам  да взема    Laughing
Мъжо  се  е вмания4ил и той покрай мен  Crazy и сега ме уговаря  за  тостера  който  го има   ooooh! и  големи  4уденки са  тези дни  . Rolling Eyes
п.п. щях да пиша и още нещо  ,но забравих  Tired

# 366
  • софия
Привет Лидълки  Laughing  аз  минах  през лидъла да си взема душ слушалката  и ми се искаше и пиле да взема,  ама щеше да  е фешън да се появя  на работа и със пиле  Blush Та реших  след работа  пак през магазина  ,оба4е  сега   се двуомя за  тази  унгарска  гъска  дето я има  дали  е  хубава? Някой взимал  ли е  Rolling Eyes ?Взех  да пробвам и зърнесто прясно сирене .Досега не съм взимала  а  беше на промоция  1 и някакви стотинки  та  викам  да взема    Laughing
Мъжо  се  е вмания4ил и той покрай мен  Crazy и сега ме уговаря  за  тостера  който  го има   ooooh! и  големи  4уденки са  тези дни  . Rolling Eyes
п.п. щях да пиша и още нещо  ,но забравих  Tired
Много е хубава. В този случай бих взела гъска. Пилета винаги има.

# 367
Аз тая сутрин ходих ,пълно с пенсионери които чакат пред вратата на магазина да питат минаващите дали ще влязат да им вземат пиле.Защото се полагало по едно на човек,а те като невиждали.Аз лично ходих за заквасена сметана защото ми харесва.Незнам дали сте обсъждали ,но и инстументите им също са хубави.Мъжът ми се сдоби днес с ножовки.Аз чакам миксер с купа да пуснат,че миналия път го изпуснах.
П.С. Кайма са взимала 2 пъти от тая дето е стара планина,и двата пъти лепнеше,повече няма да взимам Naughty

# 368
Да се оплача в нашия лидъл късния следобяд нямаше нито пиле , нито от намаления чай.Купих си котидж сиренето , в момента го отварям и за първи път намирам вода в него.И преди съм купувала нямало е такова нещо.Да не би нещо да са го развалили вече?

# 369
  • у нас
Някой виждал ли е еднократни формички за мъфини?

# 370
В нашия няма Wink

# 371
  • София
Здравейте, знаете ли дали все още има от кварцовите лампи( за София става въпрос)? Също така знаете ли какво представляват тези купи http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14793.htm  . За салата ли са или за нещо друго?

# 372
  • София
Здравейте, за първи път пиша в темата, но напоследък честичко пазаруваме от Лидъл и ще ми е полезно мнението ви за продуктите  Peace
Аз тая сутрин ходих ,пълно с пенсионери които чакат пред вратата на магазина да питат минаващите дали ще влязат да им вземат пиле.Защото се полагало по едно на човек,а те като невиждали.
Странно....вчера мъжа ми го пратих да купи пиле, че гледахме промоцията и той е взел 3 броя без никакъв проблем. Не е имало ограничение. Става въпрос за магазина в Овча купел.

# 373
По време на промоции са ми казвали, че няма ограничение, ако има достатъчно в наличност.

# 374
  • София
Здравейте, знаете ли дали все още има от кварцовите лампи( за София става въпрос)? Също така знаете ли какво представляват тези купи http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14793.htm  . За салата ли са или за нещо друго?
на мен ми приличат за купи за миксер, бъркаш през дупката и не пръска във вс страни.

Общи условия

Активация на акаунт