Лидл ::13::

• 97 615
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Яйца днес в Младост нямаше.

# 511
  • о`майна лунна нощ е
Хвала, хвала на лидълския универсален препарат за почистване W5 - жълтия/цитрусов  Peace
Почти без усилие успях с негова помощ да сваля загара на неделния бобец в тенджерата. Че и миризмата се махна. Ура!

# 512
  • София
има ли го на снимка?

# 513
  • о`майна лунна нощ е
Това си е тяхната марка. Стои на рафта с почистващите препарати. Има го в няколко цвята, но аз си падам по лимонени и за това взех него. Май и занапред ще сме приятели с него, щом успя да ми махне загоритенджерата  Mr. Green
Не можах да намеря снимки  Sad , но мисля, че трудно бихте го объркали.

# 514
Похвал на този сок http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14836.htm. В комбинация с фалшивия "Бейлис" е върхът.

# 515
  • София
Това си е тяхната марка. Стои на рафта с почистващите препарати. Има го в няколко цвята, но аз си падам по лимонени и за това взех него. Май и занапред ще сме приятели с него, щом успя да ми махне загоритенджерата  Mr. Green
Не можах да намеря снимки  Sad , но мисля, че трудно бихте го объркали.

знам че е тяхна, аз им ги ползвам, но се зачудих кой точно е универсалния?
http://www.lidl.de/de/W5     тук има ли го?

Похвал на този сок http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14836.htm. В комбинация с фалшивия "Бейлис" е върхът.

този детето мн го уважава последните дни, а аз морковният такъв Wink

# 516
  • о`майна лунна нощ е
http://www.lidl.de/de/W5/W5-Allzweck-Reiniger-Konzentrat
Средният - жълт. Точно "Универсален почистващ препарат" е кръстен.

ПП - прочетох, че е предвиден за почистване на трудно отстраними замърсявания и мазнини. За това направо изсипах в тенджерата от него /малко, колкото да направи филтър на дъното й, където пораженията бяха най-големи. Оставих да се накисне една вечер и воала - днес само забърсах с гъбата, изплакнах си я и тенджерата светна  Crazy /

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 22:49 от `ТуиГ

# 517
  • София
аха, аз синият ползвам...но само подовете си мия с него....за съдове даже не би ми хрумнало да го пробвам Simple Smile  bouquet

# 518
  • София
Яйца днес в Младост нямаше.
Имаше в магазина на "Сливница" размер М - 33ст. и размер L - 37ст.

# 519
Оф и аз накрая се сдобих с ликьорчето като Бейлис.Даже специално за него отидох.Не съм пияч,но ще го опитам.Лятото си правех Мохито с лидълското ромче.Чудна работа. Mr. Green

# 520
Я пиячките да кажат има ли хубава текила, водка и сухо мартини в Лидл? Mr. Green

# 521
Я пиячките да кажат има ли хубава текила, водка и сухо мартини в Лидл? Mr. Green

Близо час всички мълчат, да не би да ги обявят за пиячи Joy
Хайде, аз ще кажа, водката не става, от четвъртък е на промо вермута, за текила - не знам, нооо белият ром е много добър, не че бях пила преди това, но както си отлежаваше сигурно половин година у дома, замина от раз с едни гости.

# 522

Близо час всички мълчат, да не би да ги обявят за пиячи Joy
Хайде, аз ще кажа, водката не става, от четвъртък е на промо вермута, за текила - не знам, нооо белият ром е много добър, не че бях пила преди това, но както си отлежаваше сигурно половин година у дома, замина от раз с едни гости.
Мерси! Замислям аз едни коктейли за лятото  Party, разни маргарити, водка-тини та за това разпитвам. Flutter

# 523
Аз пък се чудя за кокошките,дали са добри.Четох ,че някой ги хвалеше,Увират ли бързо?
Аз ликьор не взех,просто защото нямаше.А каква му е цената когато не е на промоция?

# 524
Аз пък се чудя за кокошките,дали са добри.Четох ,че някой ги хвалеше,Увират ли бързо?
Аз ликьор не взех,просто защото нямаше.А каква му е цената когато не е на промоция?
7 лв. май. Мойта кокошка в тенджерата под налягане се свари бързо. На мен ми хареса ,има вкус на домашно.На милото обаче не.Той яде само бройлери. Някои момичета обаче се оплакаха ,че техните не се сварили бърза.

Общи условия

Активация на акаунт