ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 677
  • 719
  •   1
Отговори
# 495
Ааа,аз искам да се върне,обожавам я Simple Smile и все пак ABC го съобщиха официално  Simple Smile

# 496
Гледах 3 епизода наведнъж, така ми се получи просто - дали заради това, дали заради силния 17-ти епизод, адски силно ми въздейства развитието на действието...признавам, че плаках много (Боже, не съм плакала на филм от години), не очаквах да се случи това (не съм ви чела напоследък, предполагам, че сте имали предположения по въпроса)...
Не ми харесва на къде вървят нещата с Бри, няма да понеса още един от героите да затъне Confused
Линет ми е все такава мъка, толкова й съчувствам, може би защото всичко това,което гледаме в сериала, за жалост, се случва и в живота на хората, всеки Божи ден...
Играта на актьорите беше брилянтна. На всички до един.

# 497
  • София
ох, изгледах го, краят беше много тежък и ревлив, добре, че не бяха направили целия епизод такъв.

интересно пък Орсън как знаеше къде е заровено тялото, тя дори и Бри не знаеше май, щото по спомен тогава Бен само й каза, че се е погрижил. та няма начин Орсън и от Бри да знае.

Том и Линет бяха много сладки, като ги даваха като млади. Simple Smile

-----
специално се върнах към предния епизод, за да видя това:  Laughing

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 15:14 от Аня♥♥

# 498
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ооо,благодаря Аня.Ако знаеш само колко пъти връщах сцената,за да търся прословутия човек в огледалото Crazy
Явно само на мен цялата история около смърта и погребението на Майк не ме трогва толкова...а ми беше любим персонаж.Честно,очаквах много повече.Единствено ми подейства сантиментално разговора на стълбите.И както виждам в трейлъра за следващия епизод - веселие,настроение,женитба,вино.
Големия проблем на филма и според мен,винаги е бил този,че претупват събитията,вместо да ги доразвият.
Очаквах Катрин на погребението - и това не се случи.
Андрю е пич,радвам се,че се завръща с ЖЕНА.

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 21:59 от Coquelicot*

# 499
И мен ме просълзи епизода, но очаквах повече честно казано... Това разследване..нещо не е изпипано ми се струва. А и наистина Орсън от къде ще знае, денонощно ли я е следил, а и не само нея, за да знае къде е преместено тялото  newsm78
Само не разбрах последно колко епизода е този сезон, че някой тук каза още 4, а в wikipedia пише,че са общо 19 ?  Thinking

# 500
  • София
Остават 4 епизода до финалния, който ще е двоен.

# 501
Ааа,аз искам да се върне,обожавам я Simple Smile и все пак ABC го съобщиха официално  Simple Smile

Даа и на мен ми харесва просто ми е чудно защо ще се връща  newsm78

# 502
  • Ню Йорк

Даа и на мен ми харесва просто ми е чудно защо ще се връща  newsm78

Аз пък едвам я понасям. Радвам се че я изпратиха в друг сериал и чувам че там героинята и е много по-приятна. Wink

# 503
И аз очаквах повече. Ако бях на мястото на Сюзън, сигурно щях да бъда бясна на Рене и брадатия й приятел. Особено на втория, заради който стана всичко. Малко наивно ми се стори още в предните епизоди, да даваш пари на някакъв престъпник и да го каниш в дома си.

Катрин и аз едвам я понасям. Направо имам чувството, че всеки момент ще се разтече от мазнотия по пода.

# 504
  • До морето
Ами освен Катрин, нали и сестра му на Майк чакахме на погребението, какво стана  newsm78

П.П. И аз не я харесвам Катрин - като се сетя как й помогнаха съпругите като уби мъжа си, пък тя после за благодарност, що мизерии направи на Сюзън  Naughty

# 505
СПОЙЛЕРИ ЗА 21 ЕПИЗОД/който може нека ги преведе,на френски са/

Le procès de Bree approche, elle est intéressée par son avocat, mais peut-être pas lui.. Bree se pose des questions lorsqu’elle le voit avec une femme.

Susan se rend à un cours d’accouchement avec Julie, Susan n’est pas d’accord avec les méthodes du professeur. Il se pourrait bien que Julie accouche dans cet épisode.

# 506
Аз мисля, че Орсън действително е следял Бри денонощно, този психопат...
А и да не е било така, нали Бри му призна всичко (което не го показаха дословно), може би тя му е казала, че бен се е погрижил за тялото, и той логично е разсъдил, че къде е най-добре да се скрие един труп? Ами разбира се под новострояща се сграда  Laughing
А с Лий какво се случва? В този епизод видяхме само Боб. А и на последък много ми се губи този образ  newsm78

# 507
 Том и Линет не бяха ли гаджета от колежа? Каква беше тази първа среща като колеги?
И аз малко си поплаках на този епизод  Cry

# 508
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Който харесва Катрин,може да я гледа в Body of Proof.(вторник вечер по АБС).Там не 'краде' чужди мъже Mr. Green Филмчето не е лошо,в интерес на истината.

СПОЙЛЕРИ ЗА 21 ЕПИЗОД/който може нека ги преведе,на френски са/

Le procès de Bree approche, elle est intéressée par son avocat, mais peut-être pas lui.. Bree se pose des questions lorsqu’elle le voit avec une femme.
Susan se rend à un cours d’accouchement avec Julie, Susan n’est pas d’accord avec les méthodes du professeur. Il se pourrait bien que Julie accouche dans cet épisode.

Превод:
Скрит текст:
Процеса на Брий наближава,проявява интерес към адвоката,но той - може би не.Брий си задава въпроси,когато го вижда с жена.
(Тимбърланд,това целия спойлер ли е,защото ми се губи логика в изреченията?)
Сюзън присъства на курс за бременни заедно с Джули,и не е съгласна с методите на раждане на професора.Изглежда,че Джули ще роди в този епизод.

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 21:47 от Coquelicot*

# 509
  • Ню Йорк
Том и Линет не бяха ли гаджета от колежа? Каква беше тази първа среща като колеги?
И аз малко си поплаках на този епизод  Cry

Не сгаджосват се в работата Wink и преди са разказвали.

Общи условия

Активация на акаунт