ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 672
  • 719
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
След като са се запознали в работата,как така Рене е спала с Том,докато са били в колежа? Според мен са били в колежа заедно,а след това са станали и колеги(още преди да тръгнат заедно)

# 511
Който харесва Катрин,може да я гледа в Body of Proof.(вторник вечер по АБС).Там не 'краде' чужди мъже Mr. Green Филмчето не е лошо,в интерес на истината.

СПОЙЛЕРИ ЗА 21 ЕПИЗОД/който може нека ги преведе,на френски са/

Le procès de Bree approche, elle est intéressée par son avocat, mais peut-être pas lui.. Bree se pose des questions lorsqu’elle le voit avec une femme.
Susan se rend à un cours d’accouchement avec Julie, Susan n’est pas d’accord avec les méthodes du professeur. Il se pourrait bien que Julie accouche dans cet épisode.

Процеса на Брий наближава,проявява интерес към адвоката,но той - може би не.Брий си задава въпроси,когато го вижда с жена.
(Тимбърланд,това целия спойлер ли е,защото ми се губи логика в изреченията?)
Сюзън присъства на курс за бременни заедно с Джули,и не е съгласна с методите на раждане на професора.Изглежда,че Джули ще роди в този епизод.

Това не трябваше ли да е скрито? Току виж,даскалиците пак са размахали пръстите.

Да,това е целия спойлер.Мерси.
Не,защо да е скрито като е на френски?  Mr. Green

Иначе,не се заяждам,но и аз прочетох началото на коментара ти,като още даже не беше качен епизода в замунда и ми стана тъпо...

# 512
Видях тази снимка във Фейсбук и реших да я споделя http://www.whosay.com/EvaLongoria/photos/147254

пп: може пък да уаства в следващия епизод Simple Smile

# 513
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво като е на френски,сигурна съм,че има тук хора,също владеещи езика.
Коментара от 2 изречения за предния епизод не беше съществен(освен,че мафиота е заловен) и все свързано с погребението на Майк,показано в трейлъра.Нищо конкретно,свързано с развитието по нататък в сериите.
 Смятам,че още от първите думи става ясно,за какво се коментира в поста и ако човек не иска да дочете,просто ще спре. Wink Не само,че не спира,но чете с интерес и след това,за да оправдае пред себе си безграничното си любопитство - ама аз не исках да го чета,ама изненадата ми се развали.БлаБлаБла.Хайде,нема нужда.

Тази бабичка ми е позната,но не мога да се сетя откъде.И да,това е снимка от сета,значи участва.

# 514
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Интересно, винаги ме е кефела актрисата в сериала "Всички обичат Реймънд".  Mr. Green

# 515
Тя бабката от Всички обичат Реймънд беше ли участвала досега?  newsm78 Не се сещам нещо..

# 516
Какво като е на френски,сигурна съм,че има тук хора,също владеещи езика.
Коментара от 2 изречения за предния епизод не беше съществен(освен,че мафиота е заловен) и все свързано с погребението на Майк,показано в трейлъра.Нищо конкретно,свързано с развитието по нататък в сериите.
 Смятам,че още от първите думи става ясно,за какво се коментира в поста и ако човек не иска да дочете,просто ще спре. Wink Не само,че не спира,но чете с интерес и след това,за да оправдае пред себе си безграничното си любопитство - ама аз не исках да го чета,ама изненадата ми се развали.БлаБлаБла.Хайде,нема нужда.

Тази бабичка ми е позната,но не мога да се сетя откъде.И да,това е снимка от сета,значи участва.
КАКТО КАЗАХ - прочетох началото и спрях! И аз съм на същото мнение като тебе за четеното на целия коментар и оправданието на безграничното любопиство,ама ще кажеш,че за първи път влизаш в темата и не знаеш,че всичко се пише в бяло преди появата на субтитри.

И тези спойлери нормално е да не се пускат в бяло,защото първо че са на френски,второ че пише с главни букви - ясно ,че това е спойлер и трето,че по всички си личи,че не е какво да е .

# 517
Голяма драма се прави за тези коментари и спойлери. В крайна сметка който не иска да чете, да не влиза в темата и толкоз. Чак такова тръшкане и вайкане за епизодите ми се струва смешно. Това е сериал все пак.

# 518
Да, още от самото начало на сериала. Играеше майката на Реймънд и Робърт.

# 519
Да, още от самото начало на сериала. Играеше майката на Реймънд и Робърт.

Мисля, че Chicci пита дали е участвала в съпругите  Wink

# 520
А, аз не съм допрочел въпроса, сори.  Praynig Не, досега не е участвала в съпругите.

# 521
  • София
След като са се запознали в работата,как така Рене е спала с Том,докато са били в колежа? Според мен са били в колежа заедно,а след това са станали и колеги(още преди да тръгнат заедно)
Вярно, уж бяха гаджета от колежа.

Аз все си мисля, че дори Бри не знаеше къде е тялото, само Майк и Бен, но не ми се рови назад из епизодите. И Орсън като толкова много знае, защо не прати и снимките, ами само писмо с догадки?

# 522
Вярно, уж бяха гаджета от колежа.

Аз все си мисля, че дори Бри не знаеше къде е тялото, само Майк и Бен, но не ми се рови назад из епизодите. И Орсън като толкова много знае, защо не прати и снимките, ами само писмо с догадки?

Възможно е Орсън да иска да натопи само Брий, а на снимките си личи, че не е сама  Thinking Относно Том и Линет и моят спомен е, че са гаджета от колежа  Laughing

# 523
Никога не са казвали,че Рене е спала с Том,докато са били в колежа,а докато са били разделени Том и Линет  Peace

# 524
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Никога не са казвали,че Рене е спала с Том,докато са били в колежа,а докато са били разделени Том и Линет ...

...докато са били еди коя си година в колежа,по време на някаква ваканция.По спомен карам,не съм сигурна на 100%.
Щом разпитват само Брий,явно Орсън не е споменал остналите.НО пък на снимките,които разглеждаше полицая,се виждаха всички заедно.Ето,и тук мистерия,която очаквам да разкрият.
Мноооого недоизпипан и тромав сезон,като за финал.По-скоро съм разочарована.
Тимбърланд,предният ми пост не визираше теб.Смятам,е ясно,че мнението ми е за всички онези,които трепетно четат спойлерите,а после се нахвърлят върху авторите.

Общи условия

Активация на акаунт