ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 654
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Не ми се вярва, защото той вървеше, а Орсън все още е инвалид, но няма да се очудя, ако се е излекувал се преструва на инвалид.

# 541
  • Ню Йорк
Само не ми е ясно този отпечатък на Бри откъде се появи при толкова местене, разкопаване и прочие на тялото ?  Rolling Eyes

А и върху какво го намериха този отпечатък? Върху разложеното тяло ли? Сценаристите трябваше да питат първо колегите си от "Престъпни намерения" или "От местопрестъплението" преди да ни хвърлят такива недомислени неща.

# 542
Галактическа принцеса и аз това се чудех няколко поста по-напред. Не е изпипано технически, така да се каже, ноо няма да бъда дребнава, защото честно казано и в "От местопрестъплението" съм намирала такива недоразумения. Като цяло мен ми се искаше да не е Орсън човека с писмата , а нещо по-изненадващо,но.. свърши вече. Наистина за кога ли ще се появява Катрин вече и защо ? И малко ми е чудна тази внезапна промяна у Габи... според мен една жена, която никога не е работила (освен преди да се омъжи , като модел) и то свикнала на определен начин на живот.. ей така (не че смъртта на Майк я омаловажавам) да реши ,че ще се лиши от пари за процедури,дрехи и т.н.. от начина си на живот и да си намери работа.. ? Може би трябваше по-плавно да се направи тази промяна, а тя до предния епизод си беше егоистката Габи .Но стига съм давала акъл, то най-лесно е вкъщи пред телевизора, както казва един наш БГ футболист.  Mr. Green

# 543
  • До морето
Само не ми е ясно този отпечатък на Бри откъде се появи при толкова местене, разкопаване и прочие на тялото ?  Rolling Eyes

А и върху какво го намериха този отпечатък? Върху разложеното тяло ли? Сценаристите трябваше да питат първо колегите си от "Престъпни намерения" или "От местопрестъплението" преди да ни хвърлят такива недомислени неща.

Може да е от найлона, в който беше увито тялото  Naughty Нали беше увито в найлон или бъркам сериалите  Laughing Хорейшо пасти да яде  Laughing

Иначе за Габи, аз нали я критикувах в началото на темата как не се е променила за 15 години и ей на тя за два епизода израсна  Laughing Марк Чери май следи темата

# 544
Привет  bouquet
Дали знаете в четвъртък по Фокслайф кой епизод от осми сезон ще излъчат?
Благодаря, предварително.

# 545
Май че 3-ти.

# 546
Привет  bouquet
Дали знаете в четвъртък по Фокслайф кой епизод от осми сезон ще излъчат?
Благодаря, предварително.

И аз мисля,че ще е трети

# 547
Значи следва , че цяла седмица въртят един епизод...
Благодаря ви , с пожелание за приказна вечер newsm51

# 548
Да,след това повтарят епизода мисля,че 2 пъти...

# 549
Те има от къде да намерят отпечатък! Но защо има отпечатък само на Бри....това нещо не са го изпипали.... или полицаите са некадърници. Трябва да ги уволнят  newsm62
Аз си мислех, че Орсън е изпратил снимки, но явно не е, щом все още не знаят, че Бри не е била сама... Сега ми стана още по-интересно....какъв ще е краят...просто не е възможно да се оттърват от затвора...!!!!

# 550
Аз имам вариант за край: съпругите отървават затвора и правят така, че Орсън да е извършил убийството и да го вкарат в затвора. Сюзън и Джули да отглеждат бебето й, Линет да се събере с новия си приятел, Рене и Бен да се оженят, а Бри, искам и тя да си намери някой за нея.
Happy End.   bouquet

# 551
  • До морето
Почти съм съгласна с твоя край, само че искам Линет и Том заедно, Бри не знам с кой да я събера, Орсън беше идеален за нея, преди да го направят такъв психопат, може би ще е най- добре, ако и Андрю, и Даниел с детето се върнат да живеят при нея  Rolling Eyes Така няма да е сама и ще има на кого да готви и кого да командва  Laughing Рене или Бен (може и двамата) да дарят животоспасяващ орган на Маклъвски и тя да оздравее, а тези двамата (мн ме дразнят, заради тях стана всичко) да заминат нейде след залеза и да не се връщат. За Габи и Карлос - там оправия няма  Laughing Laughing Laughing

# 552
За Габи и Карлос съм съгласен. Так си е.  hahaha  За тях не знам какъв ще бъде края. Но за това Андрю и Даниел да се върнат да живечт при Бри, и да им готви ми се вижда малко изтъркано; все едно като Линет и близнаците. Какви идиоти, цял живот ли смятат да живеят под крилото на горката женица?  ooooh! 

# 553
  • До морето
Е по принцип е така, ама не баш  Laughing на Бри й харесва да се грижи за някой, да наставлява, да създава уют и т.н., докато Линет е друга бира, тя горката още не може да спре да ражда, затова се опитва да ги разкара малко по малко  Laughing Пък и имаше един епизод, в който Бри се разхождаше из огромната си празна, абсолютно изчистена и подредена къща и си спомняше за децата, беше мн тъжно. Пък и Даниел, и Андрю са готини, по принцип има как да го измислят така, че да не изглеждат като 30-год. нехранимайковци, дето ще лежат на гърба на майка си. Пак казвам, ако имах подходящ за Бри бих я събрала с него, но поради липса на такъв ....

# 554
Хубава система имат обаче тези американци
Сюзън, като се изключи малкия период в който беше учителка, и другия, в който чистеше по бельо(докато събираха за къща)-не работи. Живееше доста време само от издръжката на бившия си мъж, после с изкараното от Майк, което пък пак не са стабилни доходи...
Бри си направи готварска империя, в един момент спря да се занимава с бизнеса и не си е понижила стандарта на живот.
Габито е ясна.
Линет има 5 деца и само мъжа й работи.....Дано том да не я остави, че поне 3 деца ще трябва да гледа(ако близнака и бебето не са й на главата)

Общи условия

Активация на акаунт